Aloita seuraavan lomasi suunnittelu

Tutustu Vuokatin ihmisiin, elämyksiin ja ilmiöihin.

Inspiroidu ja tule vaaramaisemiin!

Nyt lähtee loma lentoon

3.5.2021

Löydä oma polkusi: TOP 3 patikkareittiä Vuokatissa

11.9.2020

Valloita vaarat fillarilla

20.8.2020

Sporttiloma, paras loma

5.6.2020

Metsä on liikuttavan lähellä

4.6.2020

Heittäydy hemmoteltavaksi

Kylpylästään tunnettu Holiday Club Katinkulta on nautiskelijan paratiisi. Harmony Span monipuolisesta valikoimasta löytyy rentouttavia hoitoja sekä upea saunamaailma ja allasosasto. Lastenhoitokin on järjestetty valmiiksi.
3.10.2019

Wakeboarding - Kaapeliradalla Vuokatissa

Tämä se vasta jännältä näyttää: lammen yli on viritetty kahden maston väliin kaapeli, siihen vetoköysi ja kapula. Vedessä on putkia ja hyppyreitä. Vesilautailija pitää kiinni kapulasta ja mutkittelee veden pinnalla kaapelin vetämänä.  
25.6.2019

Kuule viheriöiden kutsu

Fiilistele upeita vaaramaisemia ja hio puttisi kuntoon Vuokatin yöttömässä yössä. Katinkulta Golf tarjoaa sopivasti haasteita sekä väylien konkareille että aloittelijoille. Lähde kierrokselle ja tiedät, miksi bägi kannattaa pakata lomalle mukaan!
19.6.2019

Hotelli Vuokatissa vietät aktiivisen rantaloman vaaramaisemissa

Jos rakastat rantaelämää, mutta toivot lomaltasi muutakin kuin löhöilyä, Nuasjärven rannalla sijaitseva Hotelli Vuokatti & Suites on täydellinen valinta. Vuokatin uusin huoneistohotelli tarjoaa vierailleen monia vaihtoehtoja aktiiviseen lomaan
13.6.2019

Mikan piilotetut helmet fiilistelijöille: Paikalliskulttuuria ja liikuttavia elämyksiä

Vuokattilaiseen ja sotkamolaiseen kulttuuriin tutustut parhaiten alueen ihmisten kautta. Lähde siis pesismatsiin, poikkea torilla tai koe paikallinen palvelu elämysten äärellä, kaupoissa ja ravintoloissa. Luonto ja liikuntamahdollisuudet tarjoavat upeita kokemuksia, myös rauhallisuutta arvostaville.
3.6.2019

Antin piilotetut helmet perheille: Vauhdikkaita seikkailuja vaaroilla

Vuokatissa on paljon nähtävää ja koettavaa isoille ja pienille löytöretkeilijöille sekä muille seikkailunjanoisille. Lähtekää rohkeasti omille poluille!
3.6.2019

Tekemistä tunnin päässä Vuokatista

Päivän aikana ehtii vaikka mitä! Luontoihmisille suosittelemme karhunkatseluretkeä Kuhmoon tai vaaroilla vaellusta. Kulttuurinnälkäisille taas Kajaanin kaupungista löytyy mm. vanha rauniolinna sekä useita näkemisen arvoisia kirkkoja. 
9.5.2019

Astu sisään uuteen maailmaan

Sisätiloista löytyy kaikille kivaa tekemistä vuodenajasta ja kelistä riippumatta. Vuokatin uutuus, VR-Room, irrottaa taatusti arjesta: aseta lasit silmille, valmistaudu päästä varpaisiin ja astu rohkeasti uuteen! VR-Room sijatsee Vuokatin Megazonessa, josta löytyy myös jännittävä laserseikkailupeli porukalla koettavaksi. Sopivasti haastetta ja hauskuutta kätevästi samassa rakennuksessa tarjoaa myös Superpark – pompi, heitä ja pelaa vaikka koko perheellä!
12.4.2019

Ravintola Ainoassa parhaat makumuistot luodaan yhdessä

Keittiömestari Ville Pasanen on ravintola Ainoan pannujen, kattiloiden ja puugrillin äärellä elementissään. Täällä, Vuokatin Hotel Aatelin ravintolassa, hän saa tehdä juuri sellaista ruokaa, mitä on aina halunnutkin.
29.3.2019

Huikeissa puitteissa: Löydä oma tukikohtasi!

Kaipaatko aktiivisen päivän päätteeksi oman mökin suojaan, lempeästi loimuavan takkatulen ääreen? Vai aloitatko mieluummin Netflix-maratonin hotellihuoneessa, pehmeiden tyynyjen keskellä? Sinä olet lomimmillasi huikeissa puitteissa.
25.1.2019

Perinneruokaa lautasella

Rakkaudella ja antaumuksella valmistettu. Tähän tiivistyy kainuulaisen ruokaperinteen sanoma. Alueella on aina arvostettu selkeää ja konstailematonta ruokaa, joka tuo esiin seudun rikkaasta luonnosta saatavat puhtaat raaka-aineet.
16.11.2018

Majoitushaku

Löydä & varaa hotelli tai mökki Vuokatissa.