Hae sivustolta

Talviloma Vuokatissa

Tule nauttimaan talvilomastasi puhtaan lumen ja monipuolisten aktiviteettien äärelle.

talviloma vuokatissa kaksi ihmistä laskettelurinteessä. tykkylumi, vuokatti, harrasteet.

Retki tykkylumiseen metsään, yhdessäoloa perheen kesken ja päivän päätteeksi illallinen parhaassa seurassa. Onko tämä sinun talvilomasi? Vuokatista löydät kaiken tämän ja paljon muuta!

Talvisen luonnon keskellä

Vuokatin talvi tarjoaa tekemistä jokaiseen makuun. Lumoava luontomme houkuttaa ulkoilemaan ja kattava aktiviteettitarjonta varmistaa monipuolisen tekemisen niin sisällä kuin ulkona.

Puhtaasta lumesta ja kauniista maisemista voit nauttia Vuokatissa monin tavoin. Vauhdikasta menoa parhailla maisemareiteillä voit kokea niin moottorikelkan kuin huskyvaljakon kyydissä. Hiihdonnälkäisille latuja löytyy noin 190 kilometriä, joista valaistua latuverkostoa on 32 kilometriä. Vuokatti onkin todellinen maastohiihtäjän paratiisi, sillä täällä jokainen voi nauttia olympiatason laduista. Ajantasaista tietoa eri latureiteistä ja niiden kunnossapidosta löydät latukarttapalvelusta.


Vuokatin rinnetarjonta on monipuolinen ja laskettavaa löytyy helpoista lasten alueista aina vaativiin rinteisiin ja suorituspaikkoihin. Vuokatinrinteiltä löydät 14 rinnettä, 10 hissiä, 4 snowparkkia, 4 aloittelijoiden / lasten rinnettä sekä yhden ilmaisen rinteen, joka on suunnattu ensimmäistä kertaa laskettelua tai lautailua kokeileville. Laskujen välillä voi huokaista vaikka lämpimän kaakaon äärellä Vaaran tuvassa. Löydät patinoituneen hirsimökin vaaran huipulta, huur­teis­ten pui­den kät­köis­tä.

Jos kaipaat vaihtelua suksilla liikkumiseen, voit vetäistä jalkaan perinteiset lumikengät tai haastavammat liukulumikengät. Niiden avulla on helppo kiertää esimerkiksi Naapurinvaaralla sijaitseva Lepikon Lenkki. Lumoavaa luontoamme voi katsella myös pyörän selästä. Vuokatin alueelta löytyy reittejä sekä vuokrakalustoa jokaiseen tasoon. Tutustu reitteihin ja löydä oma suosikkisi.

Kun päivän ulkoilut on pulkassa, voi illalla nauttia vielä yhdessäolosta sisäharrasteiden parissa. Haasta perheesi kisailuun keilaradalla, pähkäilkää ulospääsyä pakohuoneista, osallistukaa lasten iloon sisäaktiviteettipuiston temppuradoilla tai nauttikaa yhdessä kylpylän pehmeistä kuohuista. Kaiken tämän jälkeen Vuokatin ravintolatarjonta kattaa sinulle parhaat herkut ja saat istahtaa ansaitusti valmiiseen pöytään.


Haetpa talvilomaltasi rentoutta ja rauhaa tai vauhtia ja toimintaa – Vuokatti on sinulle oikea paikka!

Löydä oma suosikkisi Vuokatin majoitustarjonnasta

Näkemistä ja kokemista talvilomalle

Talvilomalla tapahtuu


Vuokatista löydät kaiken edellä mainitun ja paljon muuta.