Hae sivustolta

Talviloma Vuokatissa

Tule nauttimaan talvilomastasi puhtaan lumen ja monipuolisten aktiviteettien äärelle.

kaksi ihmistä laskettelurinteessä. tykkylumi, vuokatti, harrasteet.

Hiihtoretki lumiseen metsään, lämmin sauna ja illallinen parhaassa seurassa. Onko tämä sinun talvilomasi? Vuokatista löydät kaiken tämän ja paljon muuta.

Vuokatin talvi tarjoaa tekemistä jokaiseen makuun. Lumoava luontomme houkuttaa ulkoilemaan ja kattava aktiviteettitarjonta varmistaa monipuolisen tekemisen niin sisällä kuin ulkona.

Puhtaasta lumesta ja kauniista maisemista voit nauttia Vuokatissa monin tavoin. Vauhdikasta menoa parhailla maisemareiteillä voit kokea niin moottorikelkan kuin huskyvaljakon kyydissä. Meidät tunnetaan loistavista hiihtoladuista sekä laskettelurinteistä ja Vuokatti onkin todellinen hiihtäjän paratiisi. Latureittejä löytyy eri tason hiihtäjille noin 150 kilometriä, joista valaistua latuverkostoa on 32 kilometriä. Latuja huolletaan päivittäin ja saat ajantasaista tietoa eri latureiteistä ja niiden kunnossapidosta esimerkiksi latukarttapalvelusta.
Vuokatin rinnetarjonta on monipuolinen ja laskettavaa löytyy helpoista lasten alueista aina vaativiin rinteisiin ja suorituspaikkoihin. Laskujen välillä voi huokaista vaikka lämpimän kaakaon äärellä Vaaran tuvassa. Löydät patinoituneen hirsimökin vaaran huipulta, huur­teis­ten pui­den kät­köis­tä. Tuvassa on vä­li­tön tun­nel­ma, jo­ta ei voi ku­vail­la – se täy­tyy ko­kea.

Jos kaipaa vaihtelua suksilla liikkumiseen, voit vetäistä jalkaan perinteiset lumikengät tai haastavammat liukulumikengät. Niiden avulla on helppo kulkea vaikka Vuokatinvaaran huipulla kulkevilla Eino Leino ja Sapporo-poluilla. Lumoavaa luontoamme voi katsella myös pyörän selästä. Vuokatin ja Sotkamon alueelta löytyy reittejä sekä vuokrakalustoa jokaiseen tasoon.

Kun päivän ulkoilut ovat pulkassa, voi illalla nauttia vielä yhdessäolosta sisäharrasteiden parissa.
Haasta perheesi kisailuun keilaradalla, pähkäilkää ulospääsyä haastavista pakohuoneista, osallistukaa lasten iloon elämyspuiston temppuradoilla tai nauttikaa kylpylän pehmeistä kuohuista. Kaiken tämän jälkeen Vuokatin ravintolatarjonta kattaa sinulle parhaat herkut ja saat istahtaa ansaitusti valmiiseen pöytään.


Haetpa talvilomaltasi rentoutta sekä rauhaa tai vauhtia ja toimintaa – Vuokatti on sinulle oikea paikka!


VUOKATTI SAFARIS

Laadukkaat ohjelmapalvelut Vuokatissa

Yk­si Suo­men mo­ni­puo­li­sim­mis­ta sa­fa­riy­ri­tyk­sis­tä tar­joaa laa­jan va­li­koi­man elä­myk­siä, ak­ti­vi­teet­te­ja ja te­ke­mis­tä vuo­de­na­jas­ta riip­pu­mat­ta.

Iloit­se, ren­tou­du, ih­met­te­le, ener­gi­soi­du, ak­ti­voi­du, nau­tis­ke­le, yl­lä­ty, la­taa ak­ku­ja, pi­dä haus­kaa – meil­tä löy­tyy te­ke­mis­tä jo­kai­seen ma­kuun! Ta­pah­tu­ma-aree­na­na seik­kai­luil­lem­me toi­mii Vuo­ka­tin kau­nis luon­to kaik­ki­na vuo­de­nai­koi­na.

Tu­tus­tu va­li­koi­maam­me ja va­raa he­ti oma seik­kai­lu­si!


VUOKATTI SKI SERVICE

Hiihdon ja pyöräilyn erikoisliike

Vuokatti Ski Service sijaitsee Vuokatti Areenalla ja palvelee asiakkaita ammattitaidolla hiihtoon ja pyöräilyyn liittyvissä asioissa. Vuokraa, osta tai huollata välineesi huippukuntoon asiantuntevissa käsissä.

Suun­nit­te­lit­te­pa ren­toa hiih­to­ret­keä, talvista pyö­rät­ree­niä tai jo­tain sil­tä vä­lil­tä, yk­sin, ka­ve­rin tai per­heen kera – voit­te kään­tyä mei­dän puo­leen.
Tu­le tu­tus­tu­maan hiih­don ja pyö­räi­lyn maail­maan!


VUOKATTI BOWLING

Enemmän kuin keilahalli

Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa, kuin keilata ja nauttia rennosta tunnelmasta koko perheen kesken. – Vuokatti Bowlingilla se onnistuu!

Vuo­ka­tti Bowling on viih­tyi­sä viih­de­kei­la­hal­li, joka si­jait­see Ho­li­dayC­lub Ka­tin­kul­lan lä­hei­syy­des­sä. Vuokatti Bowlingilla on 16 keilarataa, biljardisali sekä Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori, joten tekemistä löytyy moneen lähtöön.

Hohtokeilailua päivittäin alkaen klo 15.00.


VUOKATTI HUSKYT

Lähde unohtumattomalle koiravaljakkoajelulle

Läh­de mu­kaan unoh­tu­mat­to­mal­le koi­ra­val­jak­koa­je­lul­le! In­nok­kaat ja ys­tä­väl­li­set hus­kym­me odot­ta­vat si­nua vie­rai­lul­le re­ki­koi­ra­kes­kuk­seem­me jo­kai­se­na vuo­de­nai­ka­na.

Koi­ra­val­jak­koa­je­lu so­pii kai­ke­ni­käi­sil­le. Voit ajaa val­jak­koa it­se tai naut­tia kyy­dis­tä rees­sä is­tuen. Kah­den ajet­ta­vas­sa rees­sä lap­si­kin pää­see kul­jet­ta­jak­si, sil­lä var­si­nai­nen pää­kus­ki var­mis­taa ajo­lin­jat ja jar­ru­tuk­sen toi­sen oh­jaa­jan pai­kal­ta.


VUOKATTI SPORT

Täy­del­li­set puit­teet ak­tii­vi­seen lo­mai­luun

Vuo­kat­ti Sport Re­sor­tis­sa per­heen yh­des­sä te­ke­mi­nen, ilo ja haus­kuus sy­tyt­tä­vät uu­siin lii­kun­ta­har­ras­tuk­siin. Luon­to, hiih­to­la­dut ja har­ras­teet ovat lo­mai­li­joi­den ta­voi­tet­ta­vis­sa he­ti ovel­ta. Te­ke­mi­sen lo­mas­sa nau­ti­taan mait­ta­va lou­nas Vuo­ka­tin par­haas­ta nou­to­pöy­däs­tä ja il­lal­la ak­tii­vi­sen päi­vän päät­teek­si ki­pais­taan ran­ta­sau­nan löy­lyi­hin.


VUOKATIRINTEET

Laske ilo irti!

Las­ket­te­lu­kau­si Vuo­ka­tis­sa al­kaa mar­ras-jou­lu­kuun vaih­tees­sa ja kes­tää huh­ti­kuun lop­pu­puo­lel­le saak­ka. Vuokatin rinnetarjonta on monipuolinen ja rinnealueiden välillä on helppo liikkua. Laskettavaa löytyy helpoista lasten alueista aina vaativiin rinteisiin ja suorituspaikkoihin lasketpa sitten suksilla tai laudalla.

Rinnealueen monipuolisissa ravintoloissa ja kahviloissa vietät lepohetken laskettelupäivän lomassa. Nauti lämpimästä kaakaosta ja herkullisista munkeista, puraise pikaisesti hampurilaista tai syö vatsasi täyteen maukkasta kotiruokalounasta.


VUOKATTI AREENA

Monitoimihalli keskellä Vuokattia

Vuon­na 2020 val­mis­tu­nut uu­si Vuo­kat­ti Aree­na ja sen kak­si jääkau­ka­loa nos­ta­vat jää­la­jien har­joit­te­luo­lo­suh­teet Vuo­ka­tis­sa uu­del­le ta­sol­le. Vuo­kat­ti Aree­na si­jait­see Vuo­kat­ti Spor­tin ma­joi­tus- ja ruo­kai­lu­ti­lo­jen se­kä mui­den har­joi­tus­paik­ko­jen vä­lit­tö­mäs­sä lä­hei­syy­des­sä.

Areenalla voit myös pulikoida uima-altaissa, pelata padelia, käydä kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatunneilla.


Löydä oma suosikkisi Vuokatin monipuolisesta majoitustarjonnasta.


Talven tarjouksia

Hyödynnä Vuokatin alueen tarjoukset
ja varaa oma lomasi lumen keskelle!