Hae sivustolta

Perheen parissa

Vuokatissa perhelomailu on ylettömän helppoa, sillä se on lähellä ja täynnä mahdollisuuksia kokea

perhe uimarannalla vuokatti

Perheen parissa

Kun etsii parasta seuraa ja paikkaa lomalle, on aika pakata perhe kulkuneuvoon ja suunnata Vuokattiin. Vuokatissa perhelomailu on ylettömän helppoa, sillä se on lähellä ja täynnä mahdollisuuksia kokea, nauttia, fiilistellä, touhuta, harrastaa ja rentoutua. Vuokatti on kuin idyllinen kylä kaikilla mahdollisilla mukavuuksilla. Vuokatin kylämäinen yhteisöllisyys tarjoaa mahdollisuuden lomailuun ilman huolen häivää. Lomailla voi monella eri tapaa. Alla muutama esimerkki meidän monipuolisesta tarjonnastamme: 

Vuokatti Sport

Fun & Sports – Kesäloma pistää koko perheen kesäloman kerralla pakettiin. Kun kaikki on mietitty ja hiottu jokaisen tarpeet huomioon ottaen valmiiksi, voi olla aktiivisesti huoleton. Allinclusive-kesälomapaketti tarjoaa koko perheelle elämyksiä. Lomaohjelmasta löytyy lasten kestosuosikit ja aikuisten lomaklassikot: aktiviteettejä Vuokatin Seikkailupuistossa, melontaa ja kalastusta Särkisen järvellä, geokätköilyä, frisbeegolfia, temppuliikuntaa telinesalissa ja valtavasti paljon muuta. Paketti sisältää kaikki täysihoitoruokailut. 

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kun tahdot majoittua keskellä kylää, on Break Sokos Hotel Vuokatti huippuvalinta. Vaarat, vesistöt ja reitistöt sekä monipuoliset aktiviteetit ja kaikki hotellin palvelut luovat upeat puitteet viihtymiseen, hyvinvointiin ja luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden. Amarillon uudistunut lista on täynnä takuuvarmoja kansallisia herkkuja bonuksena paikalliset vivahteet koko perheelle. Eikä lista ole ainut uudistunut. Uusi terassi houkuttelee nauttimaan yhden, jos toisenkin limonadin Sotkamon auringon alla. 

Katinkullan kylpylä

Vesipedoille riittää pelmuamista Katinkullan kylpylässä useammaksikin päiväksi. Kylpylässä on yli 20 erillistä allasta: pore-, vastavirta-altaita, hierovia suihkuja ja suihkulähde. Lapsille kylpylästä löytyy lämmin lastenallas, vesiliukumäki, kellukkeita ja uimamattoja. Täällä ei aktiivisinkaan kerkeä pitkästyä.  Majoitus onnistuu saman holvikaton alla, joten lasten kanssa siirtyminen paikasta toiseen on mitä vaivattominta. Ruokaa tarjoilee nälkäisille vesipedoille kaksi maittavaa ravintolaa. Classic Pizzasta löydät – jos olet sen jostain kumma syystä kadottanut – pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana. O’Learys on puolestaan bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista joko aikuisten tai lasten listalta urheilun siivittämänä.

IIDA Vuokatti -lomahuoneistot

IIDA Vuokatti -lomahuoneistot tarjoaa astetta rauhallisemmat ja mökkimäisemmät puitteet perhelomailuun ihan Vuokatin ytimessä. Tarjolla on 23 lomahuoneistoa kolmessa eri luhtitalossa, joista voit valita itsellesi sopivimman juuri sinun perheesi koon mukaan. Huoneistot ovat kooltaan 46–128 neliötä ja isoimmillaan niihin mahtuu majoittumaan 10 henkeä. Kaikki huoneistot on kuorrutettu kaikilla mukavuuksilla – ja lisäpalvelut ovat kulman takana tai puhelinsoiton päässä. 

Kaikki Vuokatin alueen majoituspalvelut voit katsoa täältä

Mitä kaikkea voisikaan lomalla kokea?

Käy pitkäksesi hiekkarannalle ja anna auringon helliä ihoasi ja veden kutitella varpaitasi esimerkiksi Hiukan hiekkarannalla. Koe vauhdin hurmaa ainutlaatuisella Huskymersulla, koska valjakkoajelu ei meillä ole vain talvilaji. Päästä isot ja pienet seikkailijat temmeltämään Seikkailupuistoon ja nauttimaan yhdeksästä radasta, jopa 12 metrin korkeudesta ja 111 tehtävästä. Lähde risteilemään Sun Tracker -aluksella Vuokatin vesille. Lisäjännitystä perhelomaan voi hakea pakohuonepeleistä, joissa tehtävänä on ratkoa erilaisia mysteerejä ja pulmia. Tekemistä riittää takuuvarmasti jokaiselle.  

Tästä pääset tutustumaan lisää Vuokatin harrastevaihtoehtoihin.