Hae sivustolta

Päivä Katinkullassa

Jos täydellinen päiväsi koostuu aktiviteettien ja rentoutumisen tasapainosta, on Katinkulta sinua varten!

uima altaat ulkona kesä aurinko katinkulta vuokatti

Päivä Katinkullassa

Jos täydellinen päiväsi koostuu aktiviteettien ja rentoutumisen tasapainosta, on Katinkulta sinua varten! Aloita aamu runsaalla aamiaisella ja siirry sen jälkeen upeiden harrastus- ja ulkoliikuntamahdollisuuksien pariin. Iltapäivällä voit suunnata rentoutumaan kylpylän lämpöön ja päivän päätteeksi istahtaa valmiiksi katetun pöydän ääreen yhdessä läheistesi kanssa.

Aktiivisesti alkuun

Katinkulta tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Löydät Vuokatista varmasti sopivaa tekemistä moneksi päiväksi, olitpa sitten himoliikkuja tai nautit enemmän rauhallisista vaellusretkistä luonnonkauniissa vaaramaisemissa. Pallopelien ystäville Katinkulta on huippukohde, sillä kylpylärakennuksesta löytyy peräti viisi sisätennis- ja sulkapallokenttää sekä padel- ja squash-kentät. Ohjattujen ryhmäliikuntatuntien valikoimasta löydät muun muassa saunajoogaa, kehonhuoltoa ja lavatanssijumpan. Koko seurueelle sopiva laji löytyy viimeistään kuusirataiselta Brunswick-keilaradalta, jossa on mahdollista myös hohtokeilata.

Lapsille ja nuorille löytyy omaa ohjelmaa ja saman ikäisiä kavereita Lastenmaailmasta, jossa viihdytään leikkien, pelien ja askartelujen parissa.

Hemmottelua kylpylässä

Aktiviteettien jälkeen on aika suunnata rentoutumaan trooppiseen kylpylään, jossa lämpötila on aina miellyttävät +32 astetta, oli ulkona sitten millainen sää tahansa. Katinkullan kylpylästä löytyy yli 20 allasta, mukaan lukien virkistävä ulkoallas ja porealtaita. Vauhdista nauttiville löytyy hauskoja vastavirtoja sekä jännittävä vesiliukumäki. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla altaalla, kellukkeilla ja uimamatoilla, jotka takaavat hauskat vesileikit.

Altaista nautiskelun jälkeen on ihana siirtyä rentouttaviin löylyihin. Uusitusta Saunamaailmasta löytyy tavallisen saunan ohella kaksi höyrysaunaa, luolasauna ja uusi hirsisauna.  Hirsisaunan vieressä sijaitsevat myös uudet trooppiset elämyssuihkut, joissa on valittavana neljä erilaista ohjelmaa valo- ja ääniefektein. 

Päivä kruunataan hemmotteluhetkellä Harmony Spa -hyvinvointiosastolla. Valitse esimerkiksi klassinen hieronta, rentouttava aromahieronta tai kokeile stressinlievitykseen rauhoittavaa intialaista päähierontaa. Yksilölliset ja tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen! Harmony Span tarjontaan voit tutustua täältä. Suositut hoidot kannattaa varata jo etukäteen, jotta lomalla voi keskittyä nauttimiseen.

Herkkujen ääreen

Aktiivisen päivän ja ihanan rentoutumisen jälkeen on aika herkutella. Katinkullan Classic Pizzasta löydät toinen toistaan herkullisempia ruokaelämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Ravintolan lupaus onkin olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaat palaavat aina uudelleen syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

Sporttisempaa tunnelmaa kaipaavalle täydellinen valinta on O’Learys, jossa nautitaan monipuolisista herkuista bostonilaiseen tyyliin. Ravintolan screeneiltä pääset seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin. Menulta löytyy klassista klubitarjottavaa burgereista Fish & Chipsiin – varmasti jokaiselle jotakin mieluista.

Nukutaan hyvin

Täydellinen päivä päättyy pehmeään sänkyyn ja hyviin uniin. Kunnolla levänneenä jaksaa paremmin myös seuraavan päivän aktiviteetit! Katinkullassa voit majoittua kätevästi joko kylpylähotellissa tai loma-asunnossa. Kylpylähotellin huoneisiin voi sipsuttaa saunan jälkeen sisäyhteyttä pitkin vaikka kylpytakissa, kun taas loma-asunnot tarjoavat omaa rauhaa: jokaisesta asunnosta löytyy mm. täydellisesti varustettu keittiö ja oma sauna.

Tutustu vaihtoehtoihin