Hae sivustolta

Keväthangilla Vuokatissa

Tule nauttimaan kevättalven hangista ja monipuolisista aktiviteeteista.

Parhaat laskusäät, koko perheen tapahtumat ja monenlainen mukava tekeminen odottavat sinua Vuokatissa. Kokosimme yhdelle sivulle parhaat tärpit kevääseen.

Nauti lomasta kevättalven hangilla

Vuokatin kevät on täynnä tekemistä monenlaiseen makuun. Viihdytpä sitten hangilla, sisäaktiviteeteissa tai ihan vain kiireettömyydestä nauttien – Vuokatti on sinulle oikea paikka!

Vuokatissa vietät täydellisen loman ja otat itsellesi aikaa kevättalven päivistä nauttien. Huhtikuu on meillä vielä talvikuukausi, jota täydentää pitenevät valoisat illat ja mukavasti lämmittävä kevätaurinko. Parasta aikaa siis hiihtoladuista ja rinteistä nauttimiseen. Ajankohtaista tietoa Vuokatin latureiteistä ja niiden kunnossapidosta löydät latukarttapalvelusta.

Mikäli ulkoilu ei houkuta joka päivä, vuokattifiilis tarttuu myös monipuolisten sisäaktiviteettien parissa. Olit iso tai pieni, Vuokatissa on tekemistä myös kehnommalla ulkoilusäällä. Haasta kaverisi ammuntasimulaattorissa, nauttikaa liikunnan ilosta sisäaktiviteettipuistossa tai rentoutukaa kylpylän kuohuissa. Unohtamatta tietenkään majoituspalveluidemme monenlaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita.

Tarjolla on rentoa olemista ja kaikenikäisille sopivaa tekemistä ravintola- ja aktiviteettipalvelujen sekä upean luonnon keskellä. Vuokatista löydät joka seurueelle sopivan majapaikan – olitpa liikkeellä yksin, yhdessä tai perheen kanssa.

Tekemistä ja kokemista

VUOKATINRINTEET

Laske ilo irti!

Vuokatinrinteillä on keväisin paras sesonki ja laskettelukausi jatkuu aina 22.4.2023 saakka. Huhtikuu tarjoaakin parhaimmat laskukelit, kun kovimmat pakkaset ovat väistyneet eivätkä rinteet ole jäisiä.

Rinteet ovat avoinna päivittäin klo 9.30-19.00 ja 16.-22.4.2023 klo 9.30-17.00. Kiirastorstaina 6.4.2023 voit laskea klo 21.00 saakka.

Rinteillä myös tapahtuu koko pääsiäisen ajan!


BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Tyylikäs valinta keskellä elämää

Vuo­ka­tin vaa­rat, ve­sis­töt ja rei­tis­töt se­kä ho­tel­lin laa­duk­kaat pal­ve­lut luo­vat puit­teet viih­ty­mi­seen, hy­vin­voin­tiin ja luon­nos­ta naut­ti­mi­seen ym­pä­ri vuo­den.

Break Sokos Hotel Vuokatista löydät myös hyvin varustellun kuntosalin, terveys- ja hyvinvointipalveluita sekä aktiivihiihtäjien arvostamat suksien huoltotilat.

Ilta kuluu aktiivisen päivän jälkeen viihtyisissä ravintoloissamme, joiden monipuolinen valikoima pitää nälän loitolla.

lämmin tunnelma ravintolassa pariskunta. vuokatti.

VUOKATTI SPORT

Täydelliset puitteet aktiiviseen lomailuun

Vuokatti Sport tarjoaa monipuolisia lomapaketteja niin luontomatkailijoille kuin himoliikkujillekin. Perhepaketit tarjoavat yhteisiä elämyksiä koko perheelle ja perheen aikuisilla on mahdollisuus myös omaan aikaan.

Luon­to, hiih­to­la­dut ja har­ras­teet ovat lo­mai­li­joi­den ta­voi­tet­ta­vis­sa he­ti ovel­ta. Ja te­ke­mi­sen lo­mas­sa nau­ti­taan mait­ta­va lou­nas Vuo­ka­tin par­haas­ta nou­to­pöy­däs­tä.


HOLIDAY CLUB KATINKULTA

Hemmottelua koko perheelle täyden palvelun lomakeskuksessa

Nauti lomasta Nuasjärven upeissa maisemissa ja hemmottele koko perhettä kylpylähotellin monipuolisilla palveluilla.

Ho­li­day Club Ka­tin­kul­las­sa voit ma­joit­tua jo­ko kyl­py­lä­ho­tel­lis­sa tai laa­duk­kais­sa ja ti­la­vis­sa lo­ma-asun­nois­sa ja -huo­neis­tois­sa. Ho­li­day Club Ka­tin­kul­las­ta löy­tyy so­pi­via vaih­toeh­to­ja myös al­ler­gi­koil­le, lii­kun­ta­ra­joit­tei­sil­le se­kä lem­mi­kin kans­sa mat­kus­ta­vil­le.

Katinkullasta löydät kylpylän lisäksi myös muita sisäaktiviteetteja, mm. tennis- ja padel-kentät, keilaradan sekä golf-simulaattorin.

kylpylä koko perheelle katinkulta vuokatti

SUPERPARK VUOKATTI

Superpark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset

Si­säak­ti­vi­teet­ti­puis­to tar­joaa pe­le­jä, leik­ke­jä ja seik­kai­lu­ja eri tee­ma-alueil­la. Kii­pei­ly­kau­pun­geis­sa ki­puat kii­pei­ly­reit­te­jä ylös ja su­jah­dat liu­ku­mä­keä pit­kin alas.

Ga­me Are­nan jal­ka­pal­lo-, jää­kiek­ko- ja pe­sä­pal­lo­pis­teis­sä tes­taat tark­kuu­te­si ja Di­gi­wall-kii­pei­ly­pe­leis­tä hy­päh­dät hel­pos­ti ta­sa­pai­not­te­le­maan Slack­li­ne-nuo­ral­le. Per­heen pie­nim­mil­le on oma alueen­sa, jos­sa voi ra­ken­nel­la peh­mo­pa­li­koil­la lin­noi­tuk­sia ja las­kea liu­ku­mä­keä.

Vuokatin Superpark on avoinna pääsiäisenä 7.-10.4.2023 klo 11.00-18.00 ja ravintola palvelee klo 12.00-17.00.

Muutoin Superpark palvelee keskiviikosta perjantaihin klo 13.00-19.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00-18.00. Kahvio palvelee puiston aukioloaikojen mukaan.


Eikä tässä vielä kaikki, Vuokatista löytyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.


Kevään tarjouksia

Hyödynnä Vuokatin alueen tarjoukset
ja varaa oma lomasi keväthangille!