Hae sivustolta

Tekemistä - astu sisään uuteen maailmaan

Sisätiloista löytyy kaikille kivaa tekemistä vuodenajasta ja kelistä riippumatta

Tekemistä – astu sisään uuteen maailmaan

Sisätiloista löytyy kaikille kivaa tekemistä vuodenajasta ja kelistä riippumatta. Vuokatin uutuus, VR-Room, irrottaa taatusti arjesta: aseta lasit silmille, valmistaudu päästä varpaisiin ja astu rohkeasti uuteen! VR-Room sijatsee Vuokatin Megazonessa, josta löytyy myös jännittävä laserseikkailupeli porukalla koettavaksi. Sopivasti haastetta ja hauskuutta kätevästi samassa rakennuksessa tarjoaa myös Superpark – pompi, heitä ja pelaa vaikka koko perheellä!

VR-Room on huippuhauska uutuus

Virtuaalitodellisuus valtaa pelialaa ja jännittävä VR-Room on rantautunut myös Vuokatin Megazoneen!

VR-Roomissa pääset kokeilemaan erilaisia pelejä aina kauhusta urheiluun. Uskallatko kävellä kapeaa lankkua pitkin korkeuksissa? Pysytkö musiikin tahdissa tai uskallatko astua sisään kauhutaloon? Laajasta pelivalikoimasta löytyy hauskaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille.

VR-Roomissa pelataan yksi kerrallaan, toiset voivat seurata pelaamista televisiosta. Mikäli pelaajia on useita, kannattaa huone varata pidemmäksi aikaa.

Tutustu ja varaa tästä

Laserseikkailussa jännitetään ja kisaillaan

Onko nurkan takana kilpakumppani vai oma tiimikaveri? Yllättääkö joku sivusta? Nyt on reagoitava nopeasti ja tarkasti!

Megazonen superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailun parissa viihtyvät lasten lisäksi myös aikuiset. Hohtomaalauksilla koristeltu kenttä on varsinkin ensikertalaisille jännittävä seikkailupaikka, ja pelin aikana soi tunnelmaan sopiva musiikki. Kisa käyntiin!

Vauhdikkaan pelin tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla laseraseilla. Pisteitä kerätään osumalla vastustajien peliliiveihin sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat! Hauskaa saa kuitenkin pitää pitkään, vaikka osuma sattuisikin omalle kohdalle – pelistä ei tipu kesken kaiken pois, vaan osumasta liivi sammuu vain hetkeksi. Tietokone laskee pelaajien pisteet sekä osumat ja näin saadaan selville voittajajoukkue/pelaaja.

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on kaksikerroksinen. Pelitilaa on noin 440m2 ja kerralla pelaamaan mahtuu jopa kolmekymmentäkolme pelaajaa.

Lue lisää tästä

Yhteistä aikaa ja rentoa liikkumista

Kiipeile korkeuksiin, laske vauhdikkaita liukumäkiä, hyppää vaijeriliu’un kyytiin tai mutkittele polkuautoradalla – kaikki saman katon alla! SuperPark Vuokatti on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset. Viettäkää laatuaikaa yhdessä ja kokeilkaa rohkeasti uutta! Täällä vain katto on rajana.

SuperPark on ajettu kolmeen eri alueeseen:

Game Arena tarjoaa haastetta mm. jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä. Pihapeliareenalla koko porukka pääsee pelien makuun: täällä kaikki mahtuu mukaan eikä kikkojen määrällä ole rajaa! Yksilölajeissa voi haastaa kaverin leikkimieliseen kisaan tai kokeilla omia rajojaan.

Adventure Area:lta löytyy uusia elämyksiä. Luotatko vaijeriin? Uskallatko puskea palikkaseinän läpi? Hauska liuku kysyy käsivoimia sekä keskivartalon kestävyyttä! Kiipeilytehdas taas on ketteryyttä ja motorisia taitoja kehittävä seikkailu täynnä hyppyjä, kiipeilyä ja ryömimistä. Ota kiinni jos saat! Perheen pienimmille löytyy myös oma temppuilijoille pyhitetty alue, josta löytyy trampoliineja, köysiä ja vaahtomuovialtaita. Ilo irti!

Freestyle Hall on nähnyt parkin hurjimmat temput. Täällä skeitataan, scootataa ja hypitään jopa hyppyristä- Ilmavolttirata, jättitrampoliinit ja foam pit -monttu mahdollistavat vaikka mitä erikoisimpia trikkejä!

Tutustu SuperParkiin tästä