Hae sivustolta

Suksi ruskaan!

Vuokatti on syyslomailijan karkkikauppa

vaellusta vuokatin merkityillä reiteillä luonto kesä

Suksi ruskaan!

Pakkaa mukaan golfbagi, vaelluskengät, pyöräilykypärä, maila, kirja ja/tai uimahousut – ja suuntaa kohti ruskaa. Suksia ruskaan voi monella eri tapaa. Se on ennen kaikkea mielentila ja tapa nauttia Vuokatin tarjoamista lukemattomista vaihtoehdoista.

Tyyli on vapaa ja moninainen. Vuokatti on syyslomailijan karkkikauppa. Siellä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja mielentilaan. Tahdoitpa patikoida, pyöräillä, kalastaa, soudella, golfata, uida, kylpylöidä, saunoa, seikkailla… Olitpa yksin, kaksin tai joukkueella. Pääasia on tietenkin se, että nautitte.

Toiset tahtovat harrastaa kaikkea mahdollista ja kokea vauhdikkaita seikkailuja, toiset tahtovat ylittää itsensä yhdessä lajissa ja mahtuupa joukkoon muutamia, jotka nauttivat tulen loimusta villasukat jalassa, uusi lempijuoma – esimerkiksi Vuokatin Viinin omatekoinen marjaviini – toisessa kädessä ja kirja toisessa.

metsä ruskan väreissä, järven pinnasta heijastuu metsä

Hemmottelua ei sovi kenenkään unohtaa – itsensä, ystävänsä tai perheensä. Miten olisi aatelisen tason rentoutuminen Hotel Aatelin Zen Spa -osastolla tai Katinkullan kylpylän rentouttava kokonaisuus? Vuokatti Sport hierontapolin urheiluhierojat osaavat varmasti auttaa kolottipa sinua tai ei.

Luonnosta me saamme niin paljon hyvää – luontoäiti tarjoaa ilmaista terapiaa – jo puolentunnin patikoinnilla saa rauhoitettua mielensä. Vuokatin vaaramaisemat sekä mykistävät, haastavat että rentouttavat. Niistä voi ottaa ilon irti, vaikka rauhassa samoilemalla, reippaasti patikoimalla tai sitten pyöräillen. Pyöriä Vuokatista löytyy joka makuun ja tarpeeseen. Samoin pyöräily– ja vaellusreittejä.

Golfkausi jatkuu Vuokatissa aina ensilumiin asti – onpa meillä parhaillaan golfattu jopa joulukuisten pikkujoulun aikaan. Ja koska kyse on rakkaudesta lajiin, se on ainoastaan pukeutumiskysymys. Golfauksen pikkuveljeä minigolfia pääsee myös harrastamaan muunmuassa Hotelli Vuokatin 18-reikäisellä radalla.

Mikä olisi loma ilman taivaallisia makuelämyksiä? Viipyilevä aamiainen kuuluu jokaiseen lomapäivään. Onko helpompaa kuin lounasbuffet– taatusti perheen pienimmätkin löytävät omat herkkunsa – viimeistään jälkkäriosastolta. Illallisaikaan kannattaa suunnata maistelemaan Kipon maailman kuulua karhua.  Ja koska karhuista pääsimme puhumaan, niitä voi lähteä myös bongailemaan opastetusti. Tutustu myös Hotelli Vuokatti Suites ja Ravintola O’las tarjontaan.

Se on aina erittäin tärkeää mihin päänsä painaa – Vuokatti tarjoaa hyviä unia todella monissa muodoissa. Tarjolla on perinteistä hotellimajoitusta, luksusmökkejä, kartanomajoitusta, ryhmämajoitusta, igluja, telttailua… Oikeastaan taitaa vain tiipii puutua, mutta eiköhän sellainenkin järjesty, jos kysyntää riittää. Tsekkaa koko setti täältä.

Tässä on koottu muutamia vinkkejä inspiraatioksi, mutta voit olla varma, että lista mahdollisuuksista on mieletön ja loputon. Veikkaamme, että yksi loma ei riitä, kokeaksesi kaiken. Niinhän se on, kun antaa Vuokatille pikkusormen, se vie koko sydämen.