Hae sivustolta

Kuule viheriön kutsu

Sopivasti haasteita sekä väylien konkareille että aloittelijoille

golfpalloja viheriöllä vuokatti

Kuule viheriön kutsu

Fiilistele upeita vaaramaisemia ja hio puttisi kuntoon Vuokatin yöttömässä yössä. Katinkulta Golf tarjoaa sopivasti haasteita sekä väylien konkareille että aloittelijoille. Lähde kierrokselle ja tiedät, miksi bägi kannattaa pakata lomalle mukaan!

Nuas Championship Course on 18-reikäinen klassikko, jonka avauslyönnit singahtavat ilmaan heti Katinkullan golfklubin edessä. Sen jälkeen rata kulkee kohti Nuasjärven kesämaisemia. Kolmosella pelaajat siirtyvät upeiden männiköiden ja kanervikkokankaiden keskelle. Seiskalta suunnataan kohti Tenetinvirran rantaa, Naapurivaaran siluetin piirtyessä taustalla. Yhdeksännen reiän jälkeen on aika pienelle hengähdystauolle ja viilentäville virvokkeille Puolimatkan Krouvissa.

Takaysin alussa nautitaan vaihtelevien maisemien ympäröimistä avarista väylistä. Laajat ruohikko-, hietikko- ja kosteikkoalueet luovat sopivasti haasteita reitti- ja suuntavalinnoille. Reikä 12 päättyy rantaviheriölle, josta avautuvat komeat näkymät Naapurinvaaralle, Halolankallioille ja Nahkasaareen. Näissä puitteissa ei haittaa, vaikka kentällä vierähtäisi tovi, jos toinenkin.

Toiseksi viimeinen reikä (par 5) ei päästä pelaajia helpolla. Jos lyönti on riittävän pitkä, se antaa mahdollisuuden pelata yli veden ja tavoittaa viheriö kahdella lyönnillä. Kierros päättyy näyttävästi klubitalolle, jonka edustalta löytyy 18. reikä. Jälkipelit käydään esimerkiksi O’Learys-ravintolassa tai kylpylän rentouttavissa kuohuissa ja saunan lauteilla. Seuraavana päivänä pelivirettä voi testata esimerkiksi Tenetti- ja Vuokatti-kentillä.

Peli kulkee myös näillä

Klubikenttä Tenetti: Tenetin väylät tarjoavat viihtyisän 9-reiän kierroksen. Peliaika on noin kaksi tuntia / kierros. Täydellinen valinta joustaviin pelihetkiin!

Jokamieskenttä Vuokatti: Kaikille sopivalle par 3 jokamieskentälle golfaamaan edullisesti ilman osakkuuksia, jäsenyyksiä tai kursseja. Ei siis ihme, että Vuokatti-kenttä on erityisesti perheiden ja junioreiden suosiossa.

Tutustu lajiin ja laita varusteet kuntoon: Katinkulta Golfissa järjestetään vasta-alkajalle starttikurssi sunnuntaisin klo 15–18. Kurssin hinta on 29€/hlö sisältäen par 3 kentän pelioikeuden kesäksi. Opettajana toimii PGA golfopettaja Pertti Oja. Jos kaipaat täydennystä varusteisiisi, suuntaa Katinkullan Pro Shopiin.

Katso lisää: www.katinkultagolf.fi