Hae sivustolta

Maxin Lumimaailma

Vuokatin oma katti MAX vie sinut hauskaan laskemisen maailmaan.

Lastenalueiden uudistus lisää perheiden viihtymistä rinteessä. Alueet saivat uudistuksessa lisää rinnepinta-alaa kun Maxin Lumimaailman alueelle tehtiin yksi uusi rinne ja pulkkamäki siirrettiin pois Hupikukkulan alueelta.

Maxin Lumimaailma on ainutlaatuinen kokonaisuus.

Kolmesta rinteestä koostuva kokonaisuus on suunniteltu niin, että siellä viihtyy koko päivän. Maxin Miniparkissa pääset opettelemaan temppuilun alkeita, pujotteluradalla tulevat Palanderit ja Poutiaiset hiovat laskutaitojaan. Rinnettä laskiessa voit heittää yläfemmat Maxin kanssa tai soittaa jättimäistä ksylofonia.Matka rinteisiin taittuu helpoilla sompa- ja mattohissillä. Ne varmistavat, että vielä lajia opettelevillekin hissimatkat ovat helppoja ja turvallisia.

Ensimmäistä kertaa rinteessä

Hupikukkula on ilmainen rinnealue, joka on suunnattu ensimmäistä kertaa laskettelua tai lautailua kokeileville. Ylös pääset katetulla mattohissillä ja loivassa 50 metrin rinteessä pienemmätkin jaksavat ensimmäiset laskunsa. Kukkulan juurella olevassa karusellihississä on mukava harjoitella suksilla tai laudalla liukumista.

Tauon tarpeessa?

Hupikukkulan juurella oleva Lastentalo Hupila on oivallinen paikka, kun jalkaa alkaa painaa kesken hauskan laskupäivän. Oleskelutilassa nautit eväät ja huokaiset hetken. Hupilan leikkialueella on kivaa tekemistä perheen pienimmille. Vai miltä kuulostaisi pulahtaa pallomereen tai lumilinnan pehmoisten kuutioiden sekaan?

Lastentalo Hupila on avoinna laskettelukeskuksen aukioloaikoina. Kesällä suljettu.

Ehkä sittenkin pulkkamäkeen?

Maxin Lumimaailman läheisyydessä sijaitsevassa uudessa pulkkamäessä viihtyy koko perhe. Eikä haittaa, vaikka omat laskuvälineet olisivat unohtuneet matkasta. Pulkkamäellä on Max-mobileita, jotka ovat laskijoiden käytettävissä. Erillisessä snowtubing mäessä koet vauhdin hurmaa. Taukopaikkakaan ei ole kaukana, pulkkamäen juurella olevalla nuotiopaikalla nautit eväät ja lataat akkuja seuraavia hauskuuksia varten.

Faktat:

 • Maxin Lumimaailma; Aluelippu 15€/2 tuntia tai 25€/päivä.
  0-5 v. lapset pääsevät rinnelipullisen aikuisen seurassa veloituksetta.
 • 3 rinnettä (150-200 metriä)
 • 2 hissiä (sompahissi 200 metriä, katettu mattohissi 150 metriä)

Alueella on erilaisia hauskoja toimintoja: pujottelurata, Maxin Minipark, high five laitteita, kaaria

Hupikukkula, ilmainen kaikille

 • helppo 50 metrin rinne aloittelijoille
 • katettu mattohissi, karusellihissi

Lastentalo Hupila

 • taukotila, asiakasmikro, vauvanhoitopöytä
 • Leikkialue: pallomeri, lumihiutale kiipeilyteline, lumilinna, rakennuspalikoita, liitutaulu.
 • Hiihtokoulun toimisto

Pulkkamäki

 • lainattavia laskuvälineitä (Max-mobilit). Lisäksi vuokraamossa vuokrattavana pulkat ja stigat.
 • Snowtubing

Tiesitkö?

Vuokatinrinteillä seikkaili Katti jo 80-luvulla. Nyt vanha Katti on luovuttanut paikkansa pojalleen MAXille.
MAX rakastaa talvea ja lunta ja hänet voimmekin nähdä laskettelukauden aikana melkeinpä missä vaan keskuksen alueella. Laskeminen on kaikissa muodoissaan MAXin lempipuuhaa ja hänet voikin pongata laskemassa laudalla tai suksilla, myös pulkkailu on MAXin mielestä hauskaa.

MAX on seurallinen katti ja senpä vuoksi hänet tapaakin usein rinnealueen tapahtumista tai muuten vaan hengailemasta kaiken keskipisteenä. MAX kannustaa sinua laskemisen opettelussa ja heittääkin mielellään ylävitoset onnistuneen laskun jälkeen. MAXimizeyourwinter

Hupila & Hiihtokoulu – palkittu, ainutlaatuinen lapsiperheiden palvelukokonaisuus!

Visit Finland myönsi keväällä 2017 kunniamaininnan Vuokatinrinteille hiihtokoulun sekä lasten ja aloittelijoiden suorituspaikkojen kehittämisestä. Valintaraadin mukaan Lastentalo Hupila ja sen ympäristöön rakennettu hiihtokoulualue tarjoaa lapsiperheille sekä aloittelijoille ensiluokkaisen, helpon ja miellyttävän tavan perehtyä laskettelun ja lumilautailun hienoon maailmaan. Kunniamaininnan taustalla merkittävä tekijä on uranuurtajuus, jota Vuokatin Hiihtokoulussa on tehty pitkäjänteisesti hiihdonopetuksen kehittämiseksi valtakunnallisella tasolla.

Vuokatin Hiihtokoulu kiittää.