Lepoa ja liikettä vaaramaisemissa

maisemakuvaa vuokatin yli vaaralta kesäpäivässä

Lepoa ja liikettä vaaramaisemissa

Kesäinen Vuokatti kutsuu koko perheen aktiiviseen luontoseikkailuun.

Valloittavat vaaramaisemat ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet saavat lomailijan saapumaan tänne kauniiseen Kainuun sydämeen yhä uudestaan ja uudestaan. Täällä valloitat vaarat, nautit hurmaavista järvimaisemista ja viljapeltojen vehmaasta kullasta. Nostat sykettä Seitsemän sinisen kierroksella tai ihastelet Naapurinvaaran perinnemaisemaa leppoisasti edeten. Haluatpa edetä pyörällä, jalkaisin tai meloen, Vuokatin reiteistä löytyy jokaiselle jotain.

maisemakuvaa vuokatin yli vaaralta kesäpäivässä

Tänä kesänä pääset ihailemaan vaaramaisemia myös maisemahissillä, sillä pohjoisrinteiden neljän hengen tuolihissi toimii kesällä maisemahissinä. Hissin kyytiin voit lähteä joko pohjoisrinteiden ala-asemalta tai Vuokatinvaaran laelta. Matkalla voit poiketa myös tunnelmalliseen Vaaran Tupa -kahvilaan nauttimaan uuden maisematerassin tarjoiluista. Tarkista maisemahissin aukioloajat Vuokatin tapahtumakalenterista.

Kovasti kehutaan myös kainuulaista vieraanvaraisuutta, joten lomalla kannattaa tutustua paikallisiin ihmisiin vaikkapa chillailemalla Hiukan upealla uimarannalla tai kannustamalla villisti Sotkamon Jymyn vauhdikkaissa kotipeleissä.

Hiukan uimaranta kauniina kesäpäivänä sotkamo vuokatti

Majoitusta mökistä boutiquehotelliin

Vuokatista löydät varmasti itsellesi mieleisen majoituksen. Tarjolla on kaikkea mahdollista vaatimattomista mökeistä upeisiin huviloihin ja perushotelleista tyylikkäisiin lasi-igluihin. Alla muutama vinkki, kaikki majoitusvaihtoehdot löydät Vuokatin nettisivuilta.

Break Sokos Hotel Vuokatin kesätarjous

Break Sokos Hotel Vuokatti on erinomainen valinta lomailuun, sillä hotellilta pääset kätevästi ympäröivään luontoon. Hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on viihtyisiä loma-asuntoja, joissa on oma keittiö ja sauna. Loma-asunnot sijaitsevat rauhallisella paikalla järven läheisyydessä, josta on näkymät Vuokatinvaaralle.

Hotellin ravintoloissa voit nauttia herkullisesta ruoasta ja maistuvista drinkeistä. Break Sokos Hotel Vuokatti tarjoaa vuoden 2023 kesäloman asiakasomistajalle jopa -25 %:n alennuksella.

kesäinen tunnelma hirsimökki järvenrannalla. majoitus Vuokatti.

Katinkullasta kaikki saman katon alta

Holiday Club Katinkullan resortissa riittää tekemistä koko loman ajaksi. Viihtyisä kylpylähotelli useine saunoine ja erilaisine altaineen palvelee ympäri vuoden. Kesällä voit nautiskella olostasi uimarannalla tai rentoutua Harmony Span hoidoissa. Lemmikitkin ovat tervetulleita kesälomalle mukaan, koirille löytyy mm. oma, erillinen uimarantakin! Aktiiviliikkujalle resortistista löytyy mm. hyvät lenkkeilymaastot, kuntosali, useita ohjattuja jumppia sekä erilaisia pallopeliharrasteita.

Tiesitkö, että Katinkullan championship-tason golfkenttä, Nuas, on Suomen kauneimpia? Aloitteleville golf-sankareille sopii erityisesti Katinkullan jokamieskenttä Vuokatti, klubikenttä Tenetti sekä range lyöntien harjoitteluun. Resortista löydät myös golfsimulaattorin, futisgolfradan ja frisbeegolfradan.

kaksi pelaajaa viheriöllä.

Katinkullan kylpylähotellissa majoitusvaihtoehtoina ovat kylpylähotelli ja loma-asunnot. Holiday Club Katinkullan loma-asunnot sijaitsevat eri puolilla resortin aluetta, osa aivan kylpylähotellin tuntumassa.

Vuokatti Sport – aktiiviliikkujan unelmakohde

Vuokatti Sport on aktiiviliikkujan unelmapaikka. Täällä treenaat ja rentoudut, seikkailet ja ylität itsesi, vietät aktiivista aikaa yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa Pohjolan parhaissa puitteissa. Huippuluokan harjoitusolosuhteiden lisäksi Vuokatti Sportin pihapiirissä on tekemistä koko perheelle mm. frisbeegolfratojen ja seikkailupuiston muodossa.

Vuokatti Sportin tapahtumakalenteri on täynnä menoa ja meininkiä. Voit testata kuntotasoasi monenlaisissa kisoissa ja tapahtumissa tai fiilistellä muiden menoa kisakatsomosta käsin. Ennen juhannusta on luvassa kiekkojunnujen unelmaviikonloppu, kun Teemu Selänne saapuu Vuokattiin. Kuun lopussa Vuokattiin kokoontuu hiihtoväki Aateli Race -rullahiihtokisan merkeissä. Rullahiihdon SM-kilpailut kisataan syyskuun puolessa välissä uunituoreella radalla, uusi rata valmistuu nimittäin kesän aikana. Tutustu Vuokatti Sportin kattavaan tapahtumakalenteriin.

Superparkissa kisaillaan koko perheen voimin

Su­per­Park Vuo­ka­tis­sa viih­ty­vät kai­ke­ni­käi­set. Si­säak­ti­vi­teet­ti­puis­tossa voit pe­lata, leik­kiä ja seik­kai­lla eri tee­ma-alueil­la. Kii­pei­ly­kau­pun­geis­sa kont­taat tun­ne­lis­ta toi­seen, ki­puat kii­pei­ly­reit­te­jä ylös ja su­jah­dat liu­ku­mä­keä pit­kin alas. Pol­kuau­to­ra­dal­la hu­ruu­tel­laan ne­li­pyö­räi­sen ra­tis­sa.

Ga­me Are­nan jal­ka­pal­lo-, jää­kiek­ko- ja pe­sä­pal­lo­pis­teis­sä tes­taat tark­kuu­te­si. Di­gi­wall-kii­pei­ly­pe­leis­tä hy­päh­dät hel­pos­ti ta­sa­pai­not­te­le­maan Slack­li­ne-nuo­ral­le. Vuo­kat­ti Frees­ty­le Hal­lis­sa skei­ta­taan, scoo­ta­taan ja temp­puil­laan tram­po­lii­neil­la. Vuo­kat­ti Golf Are­nal­la hio­taan golf­tai­to­ja mi­ni­golf­ra­dal­la. Ai­kui­sil­le suun­na­tun For­ge-kun­to­sa­lin käyt­tö kuu­luu päi­vä­li­pun hin­taan.

Tervetuloa aktiiviseen Vuokattiin viettämään elämäsi kesäloma! Lisää lomavinkkejä löydät osoitteesta vuokatti.fi