Hae sivustolta

Sporttiloma, paras loma

Valinnanvaraa riittää aina golfista avovesiuintiin ja kuntosalista melontaretkeen.

melojat kesäisellä järvellä vuokatissa

Sporttiloma, paras loma

Vuokatti tarjoaa kaikki ainekset liikunnalliseen lomaan. Täällä liikuntapaikat ovat lähellä toisiaan ja luontokohteet sekä vesistöt helposti saavutettavissa. Valinnanvaraa riittää aina golfista avovesiuintiin ja kuntosalista melontaretkeen.

Lajeja joka makuun

Vuokatti Sport on luonnollinen valinta liikunnalliselle lomailijalle. Sportin henkilökunta on omiaan neuvomaan sykettä nostattavat reitit niin polkujuoksijoille kuin pyöräilijöillekin. Sportin alueelta löytyy monia mahdollisuuksia turvalliseen harrastamiseen, kuten esimerkiksi frisbeegolfratatenniskenttiä ja hiljattain uudistettu kuntosali.

Nyt kelpaa golffata

Fiilistele upeita vaaramaisemia ja hio puttisi kuntoon Vuokatin yöttömässä yössä. Katinkulta Golf tarjoaa sopivasti haasteita sekä väylien konkareille että aloittelijoille. Bägi kannattaa ehdottomasti pakata lomalle mukaan! Kokeilemisen arvoinen on esimerkiksi Nuas Championship Course, 18-reikäinen klassikko, jonka avauslyönnit singahtavat ilmaan heti Katinkullan golfklubin edestä.

Vaihtoehtoja uimareille

Vuokatti on tunnettu kauniista vesistöistään, joihin kelpaa pulahtaa. Avovesiuimarit arvostavat kirkasvetistä ja syvää sekä yleensä koko kesän viileää Kuikkalampea. Pisterinniemessä on myös hiukan vaikeammin saavutettavat luonnon uimarannat. Jos viihdyt vedessä pidempään pakkaa mukaan märkäpuku.

Nauti vesimaisemista

Vuokatti Safariksen johdolla pääset kätevästi harrastamaan vesille. Kesän ohjelmassa on niin melonta– kuin kalastusretkiäkin. Ja jos aktiivisten lomapäivien ohelle kaipaa leppoisampaa ohjelmaa, Safaris tarjoaa myös rentouttavia risteilyjä Sotkamon ja Vuokatin yhdistävälle Tenetinjoelle.