Talvipyöräily

Maisemaseikkailu kahdella renkaalla alkaa Vuokatista! Vuokatin upeat maisemat ja varta vasten suunnitellut talvipyöräilyreitit ovat oiva ajanviete sekä ensimmäistä kertaa talvella polkeville että kaiken kokeneille konkareille.

Maastopyörän tai fatbiken selässä koet vauhdin hurman niin, että aikaa jää myös maisemille. Vuokatissa pyöräilijää odottavat niin hanget ja harjut kuin jäät ja järvimaisemat. Matkanteko alkaa heti, kun vain ensimmäistä kertaa tohdit polkaista. Koska reiteille on helppo saapua — ja koska Vuokatin palvelut hellivät sinua aivan niiden tuntumassa — on talvipyöräretken tekeminen loistava seikkailu myös perheen pienimmille.

Talvipyöräilijän muistilista

Talvipyöräilyn aloittaminen ei ole kesäkauden rullailua vaivalloisempaa; Renkaat alle ja kypärä päähän! Pyörävalikoimaa kuitenkin on, ja menopeli kannattaakin valita pyöräiltävän reitin perusteella. Tarttuipa mukaasi sitten maastopyörä, fatbike tai sähköistetty versio, pääkoppa suojataan aina kypärällä.

Pukeutumiseen kannattaa kuitenkin talvella kiinnittää huomiota. Kerrospukeutuminen on tärkeää, mutta erityisesti kannattaa suojata raajansa. Sormet ja varpaat ovat herkimpiä paleltumaan, joten sukkiin ja käsineisiin kannattaa satsata. Talvipyöräily on huippua ajanvietettä pakkasesta huolimatta, sillä purevinkin kylmä on ainoastaan pukeutumiskysymys!

Talvipyöräilyreitit

Talvipyöräilyreittien reaaliaikaisen kunnostustilanteen näet Fluentista.


Pyörävuokraus Vuokatissa

Vuokatti Ski Servicen valikoimista löytyy pyörät niin reiteille kuin muuhunkin alueella liikkumiseen. Kokovalikoimissa on huomioitu perheen pienimmätkin, tarttuipa alle maastopyörä tai fatbike. Sähköavusteisilla pyörillä meno taittaa tavallistakin vauhdikkaammin ja letkeämmin, ja kypärät sisältyvät tietenkin pakettiin. Vuokrauksen voi hoitaa paikan päällä Vuokatti Ski Servicen myymälässä tai kätevästi verkossa.