Hae sivustolta

Katinkullan tarjontaa talvilomalaisille

Kun talvisää houkuttelee ulos hiihtoladulle tai muihin talven aktiviteetteihin, vetäiset vain monot tai kengät jalkaan ja astut ulos ovesta

Talviloman riemuja Vuokatissa

Katinkullan Ski- ja After-Ski-palvelut tarjoavat kokonaisvaltaisen lomaelämyksen

Kun talvisää houkuttelee ulos hiihtoladulle tai muihin talven aktiviteetteihin, vetäiset vain monot tai kengät jalkaan ja astut ulos ovesta  – olitpa majoittuneena hotellilla tai lomahuoneistoissa. Ulkoilun jälkeen pääset rentoumaan saunan ja kylpylän lämpöön, nautit hyvinvointihoidoista ja valmiin pöydän antimista.

Hiihto on nautinto upeissa maisemissa

Vuokatti on jokaisen hiihtäjän unelmakohde. Latureittejä löytyy jokaiselle aloittelijasta kilpaurheilijaan yhteensä 150 kilometriä. Latuja huolletaan päivittäin Vuokatti Sport Olympic Center vaatimusten mukaisesti. Valaistua latuverkostoa Vuokatista löytyy 32 kilometriä.

Vuokatin ladut jaetaan ala- ja ylämaaston reitteihin. Alamaaston reitit kulkevat pääosin kangasmaastossa. Mäet tarjoavat sopivasti vauhtia, mutta ovat lyhempiä ja soveltuvat hyvin rauhalliseen ja nautinnolliseen hiihtämiseen.

Katinkullan Aurinkolatu

Yksi suosituin alamaaston latureiteistä on Aurinkolatu. Reitti  tunnetaan myös Katinkullan aurinkolatuna, koska helppo ympyräreitti kiertää Katinkullan hotelli- ja loma-asuntoalueen. Latu kulkee Nuasjärven jäällä ja osin Katinkullan golfkenttien lomassa.

Aurinkolatu on oiva retkikohde vaikka koko perheen nautinnolliseen talvipäivään. Sen varrelta avautuu upeat näkymät Nuasjärvelle ja Vuokatin vaarajonolle. Kaarreniemen kärjestä löytyy taukopaikka, jossa on kaksi laavua, nuotiopaikka, pöytä-penkki-yhdistelmä, liiteri ja puucee. Aurinkolatu on kaksisuuntainen ja leveä. Ladun vieressä on hyvin tilaa, joten sen voi kiertää myös lumikengillä tai koiran kanssa koira kytkettynä.

Aurinkoladusta on myös lyhempi kuuden kilometrin reitti. Taukopaikaksi voi silloin valita Jäätiönlammen laavun, jonne Jäätiönlahdelta on matkaa noin 800 metriä

Ajankohtainen latutilanne päivittyy verkkoon

Vuokatin ylämaaston reitit kulkevat vaativassa vaaramaisemassa, jossa korkeuserot ovat suuria, jopa 165 metriä. Tarjolla on muun muassa 5–30 kilometrin verran retkireittejä tai kisalatuja sekä jäälatu Sotkamoon. Kodat ja laavut tarjoavat sopivia lepohetkiä latureittien varsilla.

Vuokatin latuja huoltaa ja ylläpitää Vuokatti Sport. Ylä- ja myös alamaaston lenkit lähtevät Vuokatti Areenan parkkipaikalta, jonne Katinkullan lomakohteista pääsee helposti suksilla.

Ajantasaista tietoa Vuokatin latuverkostosta löydät myös latutilanne-palvelusta.

Rentoudu saunan lämmössä, pulahda avantoon

Aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen ei ole parempaa paikkaa kuin sauna. Katinkullan uusitussa Saunamaailmassa on kaksi höyrysaunaa, luolasauna, tavallinen sauna ja uusi hirsisauna,  joka sijaitsee elämyssuihkujen vieressä. Trooppisissa elämyssuihkuissa on valittavana neljä erilaista ohjelmaa valo- ja ääniefektein.

Saunamaailma sisältyy kylpylälipun hintaan. Allasosastolta pääset erillisestä ovesta myös savusaunalle, kylpytynnyreille ja avantoon.

Välipäivä kylpylässä ja hemmottelua hyvinvointiosastolla

Poskia ihanasti kipristelevien pakkaspäivien lomassa päivä Katinkullan trooppisella kylpyläosastolla tarjoaa sopivaa vaihtelua lomaohjelmaan. Kylpylässä veden ja ilman lämpötila on ympärivuoden +32 ºC ja altaita löytyy kaikkiaan 20 erilaista. Tekemistä riittää koko perheelle kuntouimareita unohtamatta.

Hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi, nautit vartalo- ja kasvohoidoista, hoidat  kipeytyneet lihaksesi kuntoon ja rentoudut kokonaisvaltaisesti.

Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

Tutustu hoitovalikoimaan täältä. 

Illallinen ravintolassa tai take away majapaikassa

Täydellisen lomaillan kruunaa valmis ruoka, joko ravintolassa paikan päällä nautittuna tai take away -annoksina. Katinkullan ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään, ja toki monipuoliset after-ski juomat hyvässä seurassa.

Hotellin Easy Kitchen ravintolassa on tarjolla joka päivä myös monipuolinen aamiainen sekä lounasta.

Tutustu Katinkullan ravintolapalveluihin täältä.