Saavutettavuusseloste

Tämä on organisaation Vuokatin Matkailukeskus Oy saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua vuokatti.fi ja on laadittu / päivitetty 05.04.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia
  • karttoja, joita ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön (esim. sää- tai maastokarttoja)
  • suoria video- tai äänilähetyksiä, joita ei tallenneta säilytettäväksi tai uudelleen julkaistavaksi

Tarkempi selostus

Näe & Koe sivulla on käytössä karttanäkymä, joka on toteutettu Google Mapsin avulla. Samat tiedot löytyvät sivulta listamuodossa, joten kartan käyttö ei ole pakollista sisällön lukemiseen.

Sivusto sisältää Outdooractive reittipalvelusta upotettuja sisältöjä. Näiden mahdollisen tekniseen toteutuksen rajoituksiin emme pysty vaikuttamaan.

Joillakin sivuilla on käytössä Leadoon chattibotit. Näiden mahdollisen tekniseen toteutuksen rajoituksiin emme pysty vaikuttamaan.

Rinteiden sivulla on livekamerat, jolla näytetään rinteiden aktiivisuutta ja keliä. Videoissa ei ole ääntä, eikä niistä jää erillistä tallennetta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Teemme jatkuvasti kehitystöitä sivustolle ja pyrimme tekemään palvelusta paremman. Mikäli huomasit puutteita saavutettavuudessa, kerro siitä meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit olla yhteydessä sähköpostilla:

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000