Heittäydy hemmoteltavaksi

Kylpylästään tunnettu Holiday Club Katinkulta on nautiskelijan paratiisi.

hemmottelu loma vuokatti palju

Heittäydy hemmoteltavaksi

Kylpylästään tunnettu Holiday Club Katinkulta on nautiskelijan paratiisi. Harmony Span monipuolisesta valikoimasta löytyy rentouttava kauneushoito vaikka joka päivälle, ja upea saunamaailma sekä allasosasto ovat omiaan stressin torjuntaan. Kun lastenhoitokin on järjestetty valmiiksi, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin keskittyä rentoutumaan.

Pulahda altaaseen

Holiday Club Katinkullan kylpylässä on yli 20 allasta, joten jokaiselle vesipedolle ja poreissa rentoutuvalle löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto. Trooppinen kylpylä on miellyttävän lämmin ja näyttävästi sisustettu: täällä lekottelet paratiisissa! Virkistävä ulkoallas, lempeät savusaunat ja lämmin palju vievät rentoutumisen uudelle tasolle. Vauhdikkaammasta menosta nauttiville taas löytyy hauskoja vastavirtoja sekä jännittävä vesiliukumäki. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla altaalla, jossa asustavat myös kellukkeet ja uimamatot hauskoihin vesileikkeihin.

Kylpylässä lekottelun jälkeen on ihana siirtyä Saunamaailman rentouttaviin löylyihin. Höyry-, luola- ja hirsisaunat täydentävät tavallisen saunan lisäksi löylyttelykokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Jännitystä hakeville sopivat erinomaisesti uudet, trooppiset elämyssuihkut, joissa valittavana on neljä erilaista ohjelmaa valo- ja ääniefektein.

Kauneutta koko keholle

Harmony Spa -hyvinvointiosastolla kruunataan päivä hemmotteluhetkellä. Aktiivisemmille liikkujille sopii klassinen hieronta, kun taas stressinlievitykseen kannattaa kokeilla vaikka intialaista päähierontaa. Lomalla hoidetaan kädet ja jalat tiptop-kuntoon mani- ja pedikyyrillä. Hemmottelevat kasvo- ja vartalohoidot ovat omiaan ennen kotiin lähtöä – miksi jättää rentoutuminen sisäiseksi, kun voi näyttää upealta myös ulospäin?

Harmony Span tarjontaan voit tutustua tästä. Hoidot kannattaa varata jo etukäteen vastaanotosta, nettisivujen kautta tai soittamalla +358 300 870 977

Hyvä ruoka, parempi fiilis

Hemmottelu tarkoittaa tietysti myös tankkausta, sillä tyhjällä mahalla on hankala nauttia lomailusta täysillä. Katinkullan ravintoloista löytyy jokaiseen makuun mieluista suuhunpantavaa.

Maisemaravintolassa voi ihailla auringonlaskua upean à la carte -listan antimista nauttien, kun taas Easy Kitchen tarjoilee konstailemattomia makuja arkisin buffet-pöydästä. Sporttinen O´Learys on jokaisen burgerifanin unelma – penkkiurheilijoille on tarjolla screenin täydeltä viihdettä niin lätkän kuin futiksenkin parissa. Classic Pizza taas kuuluu lähes jokaisen perheen Katinkulta-vierailuun ainakin kerran. Täällä löydät pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana!

Omaa aikaa aikuisille

Vaikka loma on koko perheen yhteistä aikaa, on välillä mukava rentoutua vain aikuisten kesken. Lapset pääsevät purkamaan energiaa Lastenmaailmaan, jossa ammattitaitoiset hoitajat pitävät pikku lomailijoista huolta leikkien, pelien ja askartelun parissa. Täällä lapsille ja nuorille on mukavaa tekemistä ja kavereita joka päivä. Lastenmaailma on maksullinen, mutta oma aika aina silloin tällöin on kuin laittaisi rahaa pankkiin.