Hae sivustolta

Vuokatti valloittaa koko perheen!

Vuokatti valloittaa koko perheen!

Tekemisen riemua, vauhdin hurmaa, uusien taitojen oppimista. Monipuolinen Vuokatti tarjoilee lapsiperheille mahtavan valikoiman tekemistä, näkemistä ja kokemista. Ota tästä parhaat vinkit talteen ja tuo perheesi suureen kesäseikkailuun!

1. Uusiin korkeuksiin Netparkissa

Netparkin verkkoseikkailurata on kuin monimutkainen labyrintti, jossa voit testata taitojasi ja navigointikykyjäsi korkealla puiden latvoissa. Net­park Vuo­ka­tis­sa pää­set hyp­pi­mään ja naut­ti­maan yläil­mois­sa ver­kois­ta teh­dyl­lä tram­po­lii­nil­la, jo­ka si­jait­see 3 – 7 metrin kor­keu­del­la. Netparkissa on myös ai­nut­laa­tui­nen la­by­rint­ti­huo­ne, jos­sa voi tes­ta­ta tai­to­ja­an ja löy­tää tiensä lä­pi mut­kik­kaan reitin.

2. Hupia ja sporttia a´la Vuokatti Sport

Vuokatti Sportin kesälomapaketti Fun & Sports tarjoaa yhteisiä elämyksiä koko perheelle. Lomaohjelmassa on lasten kestosuosikkeja melontaa, kalastusta, geokätköilyä, frisbeegolfia ja temppuliikuntaa. Paketti sisältää myös täysihoitoruokailut, joten osallistujat saavat unohtaa arjen kokkailut ja keskittyä nauttimaan herkullisen noutopöydän antimista. Paketti on saatavilla 3.7. – 30.7.2023.

3. Go Vuokatti – tylsyyttä vastaan!

Go Vuokatista löydät vauhdikkaita sisäaktiviteetteja. Megazone laser tag, VR-Room Virtual Reality sekä The Great Escape pakohuoneet ovat varattavissa suoraan netistä tai puhelimitse esimerkiksi perheen iltaohjelmaksi.

Lasertaistelujoukkue.
4. Liikuttavimmat elämykset SuperParkissa

SuperPark Vuokatin monipuolisessa sisäak­ti­vi­teet­ti­puis­tossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin, ja eritoten yhdessä, perheen ja kavereiden kanssa. SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä!

5. Hiukan upea uimaranta

Aivan Sotkamon keskustan tuntumassa ja upean harjumaiseman yhteydessä sijaitseva kilometrien pituinen Hiukan uimaranta on todellinen rantaparatiisi. Alueel­la on pu­ku­ko­pit, wc-ti­lat, kahvila, leik­kia­lue, ran­ta­len­to­pal­lo­kent­tiä ja kauem­pa­na har­ju­jen kat­vees­sa ten­nis­kent­tä.

Li­säk­si ui­ma­ran­nal­ta läh­tee pu­ru­ra­to­ja ja luon­to­pol­ku. Uimarannan läheisyydestä löytyy myös kota, jossa on mukava käydä paistamassa retkimakkarat. Huomioithan, että maksuton kota tulee varata ennakkoon.

Hiukan uimaranta kauniina kesäpäivänä sotkamo vuokatti
6. Katinkulta – kylpylään vai suoraan järveen?

Viihtyisässä Katinkullan kylpylässä nautitaan saunamaailman löylyistä, uidaan matkaa kuntoaltaassa, rentoudutaan porealtaassa, pulahdetaan ulkoaltaaseen tai riemuitaan vesiliukumäkien vauhdista. Katinkullasta löytyy myös mainio uimaranta ja vuokravälineitä vesiurheiluun.

sisäaltaita lämminvesiallas katinkullan kylpylä vuokatti
7. Skeitti- ja pumptrack-puistossa mennään eikä meinata

Break Sokos Hotel Vuokatin edustalla sijaitseva skeitti- ja pumptrack-puisto on perheen vauhdikkaimpien suosikkipaikka. Tervetuloa mukaan rullailemaan, hengailemaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta yhdessä muiden nuorten kanssa!

8. Onnistumisen riemua Vuokatti Bowlingissa

Vuokatti Bowling on 16-ratainen viihdekeskus aivan Katinkullan vieressä. Vauhdikas hohtokeilaus luo jännittävät puitteet keilailulle, ja ränniesteet takaavat onnistumisia myös perheen pienimmille. Lisäksi Vuokatti Bowlingilla on käytössä monipuolinen 3D -simulaatiojärjestelmä ampumaurheiluun, metsästykseen sekä viihdekäyttöön. Tule kokeilemaan hauskaa, mutta haastavaa ammuntaa simulaatio-olosuhteissa!

9. Tiukkoja väyliä frisbeegolfissa

Break Sokos Hotel Vuokatin edestä lähtee kaikille avoin 9-väy­läi­nen har­ras­ta­ja­ta­son ra­ta, jolle ominaisia piirteitä ovat korkeuserot ja tiukat väylät. Fris­bee­kiek­ko­ja vuok­ra­taan So­kos Ho­tel­lin ja Vuo­kat­ti Spor­tin vas­taa­no­tos­ta. Ra­ta­kart­to­ja saa So­kos Ho­tel­lin vas­taa­no­tos­ta.

10. Vuokatissa pyöräillään koko perheen voimin

Vuokraa Vuokatti Ski Servicelta sopiva pyörä ja varaudu riemuntäyteiseen päivään Vuokatin upeissa pyöräilymaastoissa! Hymy on herkässä, kun polkaiset sähköavusteisella pyörällä ensimmäisen kerran. Vuokraamosta löytyy myös sähköttömiä maastopyöriä sekä fatbikeja. Perheen pienimmäisetkin on otettu huomioon kalustossamme. Kalustoa on paljon, mutta suosittelemme aina tekemään varauksen hyvissä ajoin, sillä pyöräilijöitä on Vuokatissa runsaasti. Pyöräilykypärä kuuluu hintaan.

Tervetuloa aktiiviseen Vuokattiin viettämään elämäsi kesäloma! Lisää lomavinkkejä löydät osoitteesta vuokatti.fi