Hae sivustolta

Perhelomat

Vuokatti Sport tarjoaa koko perheelle aktiivista lomailua ympäri vuoden.

Kymmenet harrastepaikat ja lajien kirjo täydentävät kokonaisuuden. Perhelomailun runkona Vuokatti Sportilla ovat koulujen loma-ajat. Näillä viikoilla toteutetaan vuodenajan mukaan vaihtuvia, koko perheelle sopivia ohjelmapalveluja, joista voi vapaasti valita makunsa mukaiset aktiviteetit ja ohjelmat sekä pelit ja kisailut omaa lomaa ryydittämään.

Vuokatti Sportissa on yhteistä ohjelmaa koko perheelle sekä omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Esimerkiksi perhelomien aikana toimivassa Vuokatti Sport Resortin maksuttomassa lapsiparkissa perheen pienimmille järjestetään askartelua, lukutuokioita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä.

Vuokatti Sportin perhelomalla koko poppoo voi viettää omatoimisestikin mukavia yhteisiä hetkiä. Tekemistä riittää niin omassa pihapiirissä kuin muuallakin alueella. Kesäisin Vuokatin Sportin Seikkailupuisto ja Vesiurheilukeskus tarjoavat aktiivista tekemistä ja haasteita kaiken ikäisille ja tasoille seikkailijoille. Talvisin lumimaassa pääse hiihdon tai pulkkailun merkeissä harjoittamaan taitojaan.  Vuokatin laajasta valikoimasta löytyy myös golfia, laskettelua, hemmottelua kylpylässä, kiehtova kanoottisafari tai moottorikelkkailua. Ilo ja hauskuus sytyttävät lapset ja aikuiset niin tuttujen kuin uusienkin harrasteiden pariin. Tervetuloa lomailemaan.

Lue lisää Fun & Sports lomista tästä!

Voit kysyä lisää perhelomista myös Vuokatti Sportin myyntipalvelusta.