Hae sivustolta

Escape Rooms

Jännittävät pakohuonepelit!

Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa, aktiviteetit Vuokatti.

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia.

Pakohuoneen arkun lukko.
Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa, aktiviteetit Vuokatti.
Näytä kaikki kuvat
Pakohuoneen arkun lukko.
Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa, aktiviteetit Vuokatti.

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmää koko tunnin ajan.

Go Vuokatin yhteydestä löytyy neljä erilaista pakohuonetta, mitkä on toteutettu yhdessä Kajaanilaisen The Great Escape:n kanssa. Huoneemme on suunniteltu siten, että pelaamaan voi tulla koko perheen voimin, haastetta löytyy kuitenkin myös aikuisryhmille! Suositeltu pelaajamäärä 2-6 pelaajaa/huone (Max 8 hlö/huone)

Pakohuoneen arkun lukko.

Pakohuone teemat

Huone 1 – Mission: Escape Train

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti.

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakeneemaan ajoissa?

Clock is ticking – Do you have what it takes?

Huone 2 – Misson: The Avalanche

Ryhmänne on ollut laskettelemassa Ranskan alpeilla Chamonixin kylässä. Kauan jatkunut lumipyry on tarjonnut loistavat säät lasketteluun. Sään yltyessä kuitenkin rankaksi lumimyrskyksi ryhmänne hakee suojaa vanhasta alppimajasta, mikä sijaitsee vuoren rinteessä. Luulitte jo olevanne turvassa.. mutta lumivyöryn yllättäessä jäätte kuitenkin mökin vangiksi.

Onnistutteko hälyyttämään apua, ennen kuin se on liian myöhäistä?

Huone 3 – Mission: The Bomb Squad

Tiiminne on taas kutsuttu koolle, mutta arkaluontoisen tehtävän vuoksi ette ole saaneet tehtävänantoa ennakkoon. Pääsette kohteeseen paikalle ja ryhmänne johtaja kertoo teille, että kyseiseen rakennukseen on annettu pommiuhkaus ja teidän tehtävänne on paikantaa pommi ja purkaa se.

Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin se on liian myöhäistä?

Huone 4 – Mission: The Pirate Ship

Lomanne Karibian risteilyllä keskeytyy yllättäen merirosvojen hyökkäykseen. Teidät lukitaan merirosvolaivan kajuuttaan. Tovin jälkeen huomaatte, että laiva on hylätty keskelle pahamaineista Bermudan kolmiota ja myrsky on nousemassa.

Onnistutteko seilaamaan pois myrskyn silmästä, ennen kuin on liian myöhäistä?

Lisätiedot ja online-varaukset
linkki: https://www.govuokatti.fi/palvelut/pakohuone/

Go Vuokatti

Escape Rooms

Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti

+358 45 1809200

govuokatti.fi