K-Supermarket Vuokatti

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa: laajat aukioloajat, monipuolinen valikoima ja loistava sijainti ovat kaikki omiaan palvelemaan Vuokatissa liikkuvia ihmisiä. Hiomme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan niin paikallisten asukkaiden, kuin Vuokatissa loman, työn tai urheilun puolesta oleskelevien asiakkaidemme tarpeita.

Tilaa ja nouda -palvelun avulla voi tilata ostokset valmiiksi keräiltynä ja autolle kannettuna. Paikalliset tuotteet ja matkamuistot on kerätty omaksi osastoksi sisääntulon ja kassojen välittömään läheisyyteen.

Kahvibaarissa voi istahtaa kuuman juoman ääreen, tai ottaa take away -kahvin mukaansa. Salaattibaarista voi koota herkullisen ja tuoreen aterian. Juomaosaston valikoima on erityisen laaja, samoin urheiluravinnevalikoima. Gluteenittomilla ja luomutuotteilla on omat osastonsa. Myös käyttötavaroita ja jopa tekstiilejä löytyy moneen tarpeeseen.

Henkilökuntamme toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Aukioloajat:
ma – la 8 – 21
su, juhlapyhät 10 – 21

Katso poikkeuspäivitykset joulu/juhannusaatto Facebookista/Instagramista

Yhteystiedot:
Heikintie 1
88610 Vuokatti
+358 020 7940 775*

*Puhelun hinta: 8,28 snt/puhelu + 23,1 snt/min (matkapuhelimella, sis. alv), TAI 8,28 snt/puhelu + 8,76 snt/min (lankapuhelimella, sis. alv)”

K-Supermarket Vuokatti

Heikintie 1
88610 Vuokatti