K-Supermarket Vuokatti

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa: laajat aukioloajat, monipuolinen valikoima ja loistava sijainti ovat kaikki omiaan palvelemaan Vuokatissa liikkuvia ihmisiä.

Näytä kaikki kuvat

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa: laajat aukioloajat, monipuolinen valikoima ja loistava sijainti ovat kaikki omiaan palvelemaan Vuokatissa liikkuvia ihmisiä. Hiomme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan niin paikallisten asukkaiden, kuin Vuokatissa loman, työn tai urheilun puolesta oleskelevien asiakkaidemme tarpeita.

Tilaa ja nouda -palvelun avulla voi tilata ostokset valmiiksi keräiltynä ja autolle kannettuna. Paikalliset tuotteet ja matkamuistot on kerätty omaksi osastoksi sisääntulon ja kassojen välittömään läheisyyteen.

Kahvibaarissa voi istahtaa kuuman juoman ääreen, tai ottaa take away -kahvin mukaansa. Salaattibaarista voi koota herkullisen ja tuoreen aterian. Juomaosaston valikoima on erityisen laaja, samoin urheiluravinnevalikoima. Gluteenittomilla ja luomutuotteilla on omat osastonsa. Myös käyttötavaroita ja jopa tekstiilejä löytyy moneen tarpeeseen.

Valikoimamme ja palvelumme täydentää K-supermarket Sotkamo kirkonkylän keskustassa, vain 7 kilometrin päässä. Kaupat ovat osa samaa yritystä, Johanneksenkulma Oy:tä, jolla on sotkamolaista kaupantekohistoriaa takanaan jo vuodesta 1934 asti. Ehkä oletkin kuullut jonkun paikallisen mainitsevan käyvänsä Jöllissä…? Lempinimi juontaa juurensa yrityksen perustajan, Johannes Korhosen  nimestä.

Henkilökuntamme toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Aukioloajat:
ma – la 8 – 21
su, juhlapyhät 10 – 21

Katso poikkeuspäivitykset (joulu/juhannusaatto) Facebookista/Instagramista

K-Supermarket Vuokatti

Heikintie 1, 88610 Vuokatti

+358 (0)20 7940 775

k-supermarket.fi