Vuokatti Ski Service

Keskellä kaunista Vuokattia, vaaramaiseman kupeesta löydät idyllisen erikoisliikkeen, Vuokatti Ski Servicen (perustettu 1998).  Maastohiihdon erikoisliikkeeksi nimetyn myymälän hyllyiltä löytyy paljon hiihtoon ja myös pyöräilyyn liittyvää välineistöä, kuten voiteita ja pulvereita, monoja, juomapulloja, pyörien varaosia ja pyöräilykenkiä. Täältä löydät oikeastaan koko paketin, mitä hiihto- tai pyöräretkeen tarvitset.

Vuokatti Ski Service tarjoaa myös pyörähuollot ja varaosat pääosin kesäisin. Talvisesonkina palveluihin kuuluu mm. suksien hionnat keliin kustomoiduilla kuvioilla, suksien korjaus, varaosat ja myös thermobox-käsittely. Kysy tarkempaa infoa esimerkiksi suksien täyshuollosta!

Vuokatti Ski Servicellä panostetaan hyvään asiakaspalveluun – asiakasta kuunnellaan, ja palvelu räätälöidään juuri hänen tarpeidensa mukaan. Jos esimerkiksi tarvittua välinettä ei meillä hyllyssä ole, se voidaan tilata. Uuden suksiparin ostamista helpottaa se, että täällä suksia saa kokeilla. Näin tiedät juuri mitä olet ostamassa. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla löydät sopivat sukset juuri sinulle.

Jos talven tullen hionta- tai voitelupisteellä ei ole jonoa, voit vaikka odotellessasi juoda kupposen lämmintä kahvia ja lukea Hiihtäjä-kirjaa muutaman vuosikymmenen takaa.

Suunnittelittepa siis rentoa hiihtoretkeä pakkasilmoihin, hikistä pyörätreeniä vaaran päälle tai jotain siltä väliltä, yksin, kaverin, perheen tai työporukan kera – voitte kääntyä meidän puoleen. Muovataan sopiva tuokio juuri teille!

Tule tutustumaan hiihdon ja pyöräilyn maailmaan helposti lähestyttävää kautta – ammattilaisten neuvojen ja vinkkien avulla. Lämpimästi tervetuloa!

Olemme avoinna ma-pe 9-16 la-su 9-15

Vuokatti Ski Service

Opistontie 9c
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!