Hae sivustolta

Pyörien ja hiihtovälineiden vuokraus

Kattava vuokrakalusto koko perheen tarpeisiin ympäri vuoden

Pyöräilemään tai hiihtämään? Me vuokraamme ja myymme välineitä koko perheen tarpeisiin vuoden ympäri. Tule tutustumaan Vuokatti Ski Serviceen, avullamme luot unohtumattomia elämyksiä hiihtäen ja pyöräillen.

Näytä kaikki kuvat

Jos ajatuksissasi on pyöräretki ja välineet puuttuu, käänny meidän puoleen! Vuokatti Ski Servicen vuokrakalustosta löydät sopivat välineet ikään ja kokoon katsomatta.

Fatbiket, maastopyörät, sähköpyörät, Gravelit ja hybridipyörät!

Vuokraa meiltä sinulle sopiva pyörä ja varaudu riemuntäyteiseen päivään! Hymy on herkässä kun polkaiset sähköavusteisella pyörällä ensimmäisen kerran. Vuokraamostamme löytyy myös sähköttömiä maastopyöriä sekä fatbikeja. Perheen pienimäisetkin on otettu huomioon kalustossamme. Turvallisuudesta pidämme myös huolen, pyöräilykypärä kuuluu hintaan!
Teethän varauksen hyvissä ajoin! Online booking.

Vuokrasuksimallistostamme löydät Rossignolin, Fischerin ja Peltosen sukset

Vuokrasuksia huolletaan säännöllisesti, jotta hiihtokokemus olisi miellyttävä. Suksivuokraan sisältyy monot, sekä sauvat, mutta myös pelkkien suksien, monojen tai sauvojen vuokraaminen onnistuu! Suksien vuokraaminen toimii walk-in menetelmällä, kalusto ei lopu kesken.

Pyörä- ja suksivuokraushinnasto

Suunnittelittepa siis rentoa hiihtoretkeä koko perheellä, hikistä pyörätreeniä vaaran päälle kaverin tai työporukan kera – tervetuloa Vuokatti Ski Servicelle!

MA-PE 9-17

LA  9-15

SU suljettu 15.10.23 saakka

Katinkullan vuokraamo avoinna (kesäkuu-elokuu)

MA-PE 10-17

LA-SU 10-15

www.vuokattiskiservice.fi

Vuokatti Ski Service

Pyörien ja hiihtovälineiden vuokraus

Opistontie 1, 88610 Vuokatti

+358 50 542 7268

vuokattiskiservice.fi