Hae sivustolta

Seikkailla voi myös kotimaassa!

Seikkailukuva. Talvista maisemaa Vuokatinvaaralta. Lumisia puita ja auringonpaiste. Kuvituskuva.

Valmiina seikkailuun!

Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun Suomen paras Vuokatti tarjoaa aktiivisia seikkailuja kotimaassa? Talvinen Vuokatti kutsuu seikkailemaan niin ulkona kuin sisällä. Halusitpa kokea unohtumattomia elämyksiä, adrenaaliniryöppyjä tai nauttia valloittavista vaaramaisemista, Vuokatista löydät loman, jota muistelet vielä pitkään.

Vuokatti on yhteistyössä Amazing Race Suomi -ohjelman kanssa ajalla 11.11.-17.12.2023.

Hurjapäille!

JÄÄKELLUNTA 

Jääkellunta avannossa on varma vastaus jännitystä etsivälle! Pue päällesi kelluntapuku ja olet kuin norppa jäätävässä vedessä. Kelluminen arktisissa olosuhteissa on hauska ja takuulla erilainen kokemus.

Kelluntapuvun kanssa kylmyys ei tunnu ja huomaat pian, että vedessä on lämpimämpi kuin jään reunalla. Vesi ei tietenkään ole koskaan kylmempää kuin nolla astetta – muutenhan se jäätyisi.

VUOKATTI SNOWPARK

Vuokatinrinteiden Snowparkissa on otettu huomioon kaiken tasoiset laskijat aloittelijoista konkareihin. Yhteensä parkissa on laskettavaa yli kilometrin verran ja erilaisia obstaakkeleja on yli kolmekymmentä.

Neljästä eri parkista löytyy eri tasoisia hyppyreitä, aaltoja, reilejä, pressejä ja ennen kaikkea jännittäviä elämyksiä kaikille. Taitavimmille suunnattu Freestyle Park on 850 metriä pitkä ja siellä voit tehdä jopa 13 temppua yhden laskun aikana.

Isoille ja pienille seikkailijoille!

SUPERSEIKKAILU 

Superpark Vuokatti  on kaikenikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä!

Seikkaile ilmojen halki vaijeriliu’ulla, testaa taitojasi kiipeilyseinällä tai sukella vaahtomuovialtaaseen. Superparkista löydät kaiken tämän ja paljon muuta!

KOKO PERHEEN HUSKYSEIKKAILU

Liity mukaan hauskaan ja unohtumattomaan seikkailuun Vuokatin talvisissa maisemissa. Tarjolla on 2,5 kilometrin huskyajelu sekä 6 kilometrin huskysafari, jolla pääset kokeilemaan huskyvaljakon ohjastamista.

Reitit kulkevat Vuokatin kauniissa maisemissa ja seikkailun jälkeen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua koiriimme; tervehtiä niitä, ottaa kuvia ja kysyä kysymyksiä valjakkokoirien kiehtovasta elämästä ja niiden ominaisuuksista.

Lapset pelaa lasertaistelupeliä

MEGAZONE LASERSEIKKAILU 

Jännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat.

Pelistä ei tipu kesken pois, vaan osumasta liivi vain sammuu hetkeksi. Kun liivin valot syttyvät uudelleen, voi peliä jatkaa normaalisti. 

LUMIKENKÄSEIKKAILU

Ohjelma alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella ja sitten alkaa seikkailu lumiseen metsään oppaan johdolla. Matkan varrella ihaillaan maisemia ja paikallinen opas kertoo tarinoita alueen historiasta ja luonnosta.

Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Reitin pituus on noin 2 kilometriä ja se sopii mainiosti koko perheelle.

SEIKKAILU VILLISSÄ LÄNNESSÄ 

Vuokatista löydät myös Villin Lännen! Vuokatti Bowlingin ainutlaatuinen 3D-simulaatiojärjestelmä vie sinut seikkailuun Villiin Länteen. Tule kokeilemaan hauskaa ammuntaa simulaatio-olosuhteissa ja nappaa roistot!

Simulaattoriammunta sopii kaikille eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta ampumisesta. 

KELKKASAFARI VUOKATIN HUIPULLE

Nauti upeista talvimaisemista kelkkasafarilla! Kelkkailemme uusilla, hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin huikeissa maisemissa. Uuden teknologian ansiosta kelkat ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja ajomukavuudeltaan sekä turvallisuudeltaan huippuluokkaa!

Tauolla nautimme kahvit/mehut ja makeat leivonnaiset. Safari sopii hyvin myös ensikertalaisille. Reitin pituus noin 20 km.

Omatoimiseikkailijoille!

VÄLINEET TALVISEIKKAILUIHIN 

Parhaat seikkailut koetaan pyörän selässä! Vuokatti Ski Service on hiihdon ja pyöräilyn erikoisliike, josta löydät parhaat välineet omatoimisiin seikkailuihin.

Vuokravalikoimasta löydät mm. fatbiket ja sähköpyörät, lumikengät sekä Rossignolin, Fischerin ja Peltosen sukset. Eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu valikoimassa.

VÄLINEET RINNESEIKKAILUIHIN

Vuokatinrinteiltä löydät kaksi välinevuokraamoa, joiden yhteydessä on myös SportShop -myymälät.

Välinevuokraamoista löydät standard ja pro-tason välineitä lasketteluun ja lumilautailuun ja rinteiltä saat myös ammattitaitoista huoltopalvelua omille välineillesi.

Top 3 talvireitit omatoimiseikkailijoille


Majoitus

Koska seikkailijoidenkin on joskus levättävä, löydät Vuokatin monipuolisen majoitustarjonnan alla olevasta linkistä.

Saapuminen

Suunnitteletpa matkaasi lentäen, omalla autolla, junalla tai bussilla – meille on aina helppo tulla. Tervetuloa!

Seikkailuihin pääset helposti myös lento- ja majoituspaketeilla!

Varaa lennot ja
majoitukset Vuokattiin!

Katso lentopaketit täältä ja hyödynnä majoituksen hintaedut.

Tutustu myös muihin Vuokatin alueen aktiviteetteihin ja palveluihin.