Vuokatti Ski Service

Palvelemme asiakkaita hiihtoon ja pyöräilyyn liittyvissä asioissa ympäri vuoden

Haaveiletko hiihto- tai pyöräretkestä yksin, ystävän tai perheen kanssa? Tervetuloa Vuokatti Ski Servicelle. Avullamme luot unohtumattomia elämyksiä hiihtäen ja pyöräillen.

fatbike talvisella järvellä vuokatti
Näytä kaikki kuvat
fatbike talvisella järvellä vuokatti

Vuokatti Ski Service sijaitsee Vuokatti Areenalla ja palvelee asiakkaita ammattitaidolla kaikessa hiihtoon ja pyöräilyyn liittyvissä asioissa. Vuokraa, osta tai huollata välineesi huippukuntoon ammattilaisten toimesta.

Haaveiletpa sitten hiihto- tai pyöräretkestä ystävän tai perheen kanssa, olet tervetullut Vuokatti Ski Servicelle. Vuokraamme hiihtovarusteita ja polkupyöriä ympäri vuoden.

Tarjoamme myös pyörien huoltoa ja varaosia.
Suksien huoltopalveluun kuuluu mm. suksien hionta sään mukaan mukautetuilla kuvioilla, suksien korjaus, varaosat ja myös Ther­mo­box-kä­sit­te­ly. Ky­sy tar­kem­paa in­foa!

Vuokatin Ski Servicessä panostamme hyvään asiakaspalveluun – Uuden suksiparin ostaminen helpottuu, sillä suksia voi kokeilla ennen ostoa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla löydät juuri sinulle sopivat sukset.

Lämpimästi tervetuloa!

MA-PE 9-17

LA  9-15

SU Suljettu

Katinkullan vuokraamo avoinna (kesäkuu-elokuu)

MA-PE 10-17

LA-SU 10-15

www.vuokattiskiservice.fi

 

Tekemistä

Tuotteet

Pyörien ja hiihtovälineiden vuokraus

Vuokatti Ski Service

Pyö­räi­le­mään tai hiih­tä­mään? Me vuok­raam­me ja myym­me vä­li­nei­tä ko­ko per­heen tar­pei­siin vuo­den ym­pä­ri. Tu­le tu­tus­tu­maan Vuo­kat­ti Ski Ser­vi­ceen, avul­lam­me luot…

Ympäri vuoden

Vinkit