Holiday Club Katinkulta

Katinkullan kylpylähotellissa on yhteensä 116 huonetta, joista neljä on sviittejä. Lähes jokaisessa huoneessa on parveke ja upeat näkymät golfkentälle tai Vuokatin vaaroille. Huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin. Lisäksi Katinkullassa on laadukkaita ja tilavia loma-asuntoja, jotka levittäytyvät luontevasti täyden palvelun lomakeskuksen ympärille.

Aamiaishuone Hella

Tyylikäs, viihtyisä Aamiaishuone Hella Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydessä tarjoaa loistavat puitteet erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Kainuuravintola Kippo

Ravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Ravintola Amarillo

Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.

Break Sokos Hotel Vuokatti

Tyylikäs valinta keskellä elämää. Vuokatin vaarat, vesistöt ja reitistöt sekä monipuoliset aktiviteetit ja hotellin laadukkaat palvelut luovat puitteet viihtymiseen, hyvinvointiin ja luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Vuokatinrinteet

Vuokatinrinteillä viihtyy koko perhe ja nauttii laskemisen riemuista 13 hyvin hoidetussa rinteessä. Rinteet sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin laskijoille. Haasteita lumilautailijoille ja freestyle-laskijoille tuo SuperPipe sekä Schneesternin toteuttama Freestyle park. Hupikukkulan ja Maxin Lumimaailman alueilla on helppo opetella ja tutustua laskemisen saloihin. Lastentalo Hupilassa on mukava pitää taukoa koko perheen kanssa, leikin ja välipalan merkeissä.

Vuokatin Aateli

Mikset nauttisi lomastasi enemmän? Tarjoamme ripauksen luksusta arkeesi. 21 majoituskohteen valikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivan korkeatasoisesti varustellun vaihtoehdon lomallesi, yritystilaisuuteen tai vaikka juhlapaikaksi.

Vuokatti Sport

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta. Arki jää jälkeesi luonnossa, laduilla ja seikkailuissa. Se unohtuu kuntosalin nurkkaan ja veden virkistävään syleilyyn, saunan pukuhuoneeseen ja ravintolan puheensorinaan.
Kolazko

Kolazko loma-asunnot

Tervetuloa suomalaisen puun lämpöiseen syleilyyn Kainuun komeisiin maisemiin. Kolazko Oy:n laadukkaat, hirsirakenteiset loma-asunnot sijaitsevat upeassa vaaramaisemassa Vuokatinrinteillä, hiihtohissien ja latujen läheisyydessä.

Haapala bnb

Haapalassa on ravintola, panimo ja 10 majoitushuonetta. Uutta ja virkistävää perinteisessä maalaismiljöössä - vain pari kilometriä Vuokatin rinteiltä.

Rinneravintola À la Katti

Vuokatinrinteiden pohjoisrinteiden À la Katti -rinneravintola muodostaa yhdessä aurinkoisen terassin kanssa nykyaikaisen, toimintaa sykkivän ravintolakokonaisuuden.
Katinkulta Classic Pizza Restaurant

Ravintola Classic Pizza

Classic Pizza on kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat. Classic Pizzasta löydät pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana.

Lomaperkkiö

Lomaperkkiö on perheyritys, joka tarjoaa laadukasta majoitusta Vuokatissa Nuasjärven läheisyydessä, sekä Perkkiölammella 12 kilometriä Kajaanista Sotkamoon päin.
Iida

Lomahuoneisto IIDA

IIDA Vuokatti -lomahuoneistoja pyörittää perheyritys. Haluamme taata asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia hyvin varustelluissa ja laadukkaissa lomahuoneistoissamme.
O´Learys sporttibaari

Ravintola O'Learys

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

K-Supermarket Vuokatti

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa: laajat aukioloajat, monipuolinen valikoima ja loistava sijainti ovat kaikki omiaan palvelemaan Vuokatissa liikkuvia ihmisiä.

K-Supermarket Sotkamo

K-supermarket Sotkamo on ehdoton ostospaikka ruokaostoksille. Kalavalikoima on kylän parhaasta päästä, lihat laadukkaita, paikallisten leipomoiden valikoima laaja ja hedelmät ja vihannekset tuoreita ja raikkaita!

Vuokatti Safaris

Vuokatti Safaris on täyden palvelun ohjelmatalo – ikimuistoisia elämyksiä jokaiseen makuun!

Vuokatti Travel

Vuokatti Travel on matkatoimisto Vuokatin sydämessä. Voit varata majoituksen, pitopalvelun ja harrasteet kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.
Super Park

SuperPark Vuokatti

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.
Vuokatinranta

Vuokatinranta

Vuokatinranta sijaitsee kauniin Nuasjärven rannalla ja kivenheiton päässä laskettelurinteistä. Majoitusvaihtoehtoja on kolme: hotelli-, lomahuoneisto- ja mökkimajoitusta. Oma keittiö ravintolassa valmistaa maittavaa ja terveellistä ruokaa. Pihapiiristä ja lähistöltä löytyy tekemistä niin vauhtipäille kuin rauhallisemmin liikkujillekin. Anna itsellesi ja rakkaillesi rentouttava loma Vuokatinrannassa!

Go Vuokatti

Mieleenpainuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset! Halusitpa viettää hauskan aktiviteettipäivän perheen kanssa tai suunnitteilla on polttarit, synttärit, tyhy-päivä tai jokin muu tapahtuma niin Go Vuokatilta löydät monipuoliset vaihtoehdot eri tilanteisiin. Pakohuonepelit, Megazone, VR-Room, Paintball ja erilaiset ryhmäaktiviteetit sopivat kaikenkokoisille ryhmille!
Lomakoti Kuusela

Lomakoti Kuusela

Kolme uudehkoa, tilavaa Nuottiniemen lomataloa, jotka sijaitsevat Haapalanlahdella, kivenheiton päässä Vuokatin monipuolisista harrastepaikoista. Lomatalot ovat keskellä perinteistä maalaismaisemaa, järven tuntumassa, peltoaukean laidalla.
Vuokatinmaa

Vuokatinmaa Loma-asunnot

Vuokatinmaan loma-asunnot sijaitsevat Nuasjärven kainalossa, aivan Vuokatinvaaran juuressa. Vuokatinmaa tarjoaa asiakkailleen tasokkaita majoituspalveluita lähellä Vuokatin alueen monipuolisia harrasteita ja aktiviteetteja.

Arctic Lakeland Igloos - Vuokatin iglut

Koe elämys järvimaisemassa majoittuen. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä. Lasi-iglujen sisustus ja varustus huokuu laatua, ja studiotasoinen äänentoisto vie lomasi uudelle tasolle. Tämä premiumkohde on saatavilla nyt myös Vuokatissa.
Pohjolan Matka

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka palvelee matkailijoita lähes 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tutut Pohjolan Matkan linja-autot palvelevat linjaliikenteessä ja kuljettavat turvallisesti tilausajoissa sekä koti- että ulkomaanmatkoilla.

Ravintola Ainoa

Vuokatin rinteiden kupeessa, Hotel Aatelissa, sijaitsevan á la carte -ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Haluamme kerätä perheet, pariskunnat ja kaveriporukat saman pöydän ääreen luomaan yhteisiä makumuistoja! Annokset voi myös noutaa nautittavaksi kotona tai lomahuoneistossa.

Vuokatti Bowling

Vuokatin keilaviihdekeskus - enemmän kuin keilahalli. Vuokatin keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 2 biljardipöytää, snooker, Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori sekä kahvila, josta saa ruokaa pieneen nälkään.

Ravintola Haapala BnB

Haapalassa tuotetaan kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, juomaa ja elämyksiä, jotka kertovat tarinaa Kainuusta ja Suomesta makujen muodossa. Tämä on Suomi, pienellä twistillä.

Hotelli Vuokatti & Suites

Hotelli Vuokatti & Suites huoneistot Nuasjärven rannalla tarjoavat lomaelämyksen vailla vertaa. Yksityinen hotelli sekä laadukkaat Suites-huoneistot muodostavat yhdessä rauhallisen Resort- kokonaisuuden Vuokatin monipuolisten palveluiden äärellä. Tule yksin, perheen, kavereiden tai yritysasiakkaiden kanssa. Meillä Hotelli Vuokatti Resortissa sinulla on lupa tehdä kaikkea tai ei yhtään mitään. Mitä teetkin – Nauti – Sinä päätät!

Loma Luonnonlapsi

Loma Luonnonlapsi tarjoaa viihtyisää, yhteisöllistä aamiaismajoitusta luonnon keskellä Iso-Sapsojärven rannalla vain 5 km päässä Vuokatin aktiviteeteista. Talossa on 11 huonetta , joissa 23 vuodepaikkaa sekä kesäisin pieni kahden hengen aitta.

Ravintola Pirtti

Länsirinteiden juurella sijaitseva Pirtti tarjoaa juomat ja pikkupurtavat suureenkin nälkään A-oikeuksin. Valikoimassa ovat normaalit kahviotuotteet ja grilliherkut.

Ravintola O’las

380 -paikkainen ruokaravintola O'las tarjoaa Vuokatin alueen laajimmaan seisovan pöydän joka päivä.

Jaakkolan Lomamökit

Tule sinisten ajatusten mökkilomalle monipuoliseen Vuokattiin, kauniin Jormasjärven rannalle. Jaakkolan Lomamökit ovat lähellä palveluja, latujen ja vaellusreittien varrella omassa rauhassaan.

Kartanohotelli Karolineburg

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä yli 180-vuotiaaseen kartanohotelliimme, vain kivenheiton päähän Kajaanin keskustasta. 

Keskusvaraamot

Vuokatin keskusvaraamot välittävät hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja mökkejä. Keskusvaraamojen henkilökunta osaa suositella juuri toiveittesi mukaista majoituspaikkaa satojen kohteiden joukosta.
Loma Rinteelä

Loma Rinteelä

Loma Rinteelä on toiminut jo vuodesta 1980. Mieli ja keho lepäävät luonnon helmassa.

Matkailuinfo

Matkailuinfo tarjoaa maksutonta neuvontaa Vuokatin ja Sotkamon palveluista, käyntikohteista, nähtävyyksistä ja tapahtumista. Infosta saa alueen esitteitä ja esimerkiksi latu-, vaellus- sekä moottorikelkkareittikarttoja.

Naapurinvaaran Huvikeskus

Maaliskuusta marraskuulle Naapurinvaaran Huvikeskus järjestää tunnelmallisia tansseja. Suomen suurimmalla talkoilla hoidetulla tanssipaikalla viihtyvät kaikenikäiset tanssijat.

Höyrylaiva Kouta

Köydet irrotetaan ja valkokylkinen alus halkoo Kajaanin joen virtaa keula kohti Oulujärveä. Kannen alla tunteella lämmitetty höyrykone puksuttaa tasaisella rytmillä ja vie alusta eteenpäin melkein äänettömästi.
Hotelli Vuokatti

Ravintola Nuas

Ravintola palvelee à la carte -ravintolana ja puolihoitoon kuuluvien ruokailujen toteuttajana.

Netpark Vuokatti

Tule ja koe verkkoseikkailu ensimmäisten joukossa Suomessa. Netpark Vuokatissa pääset hyppimään yläilmoissa verkoista tehtyjen tramppojen päällä 3-7m korkeudella. Meillä ei ole ikärajaa - kaikki ovat tervetulleita! "Jätksiä puusta" on auki kesäisin

Naapurivaaran lomakeskus

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa Mujehoulun rannassa.

Sport Shop

Vuokatin länsirinteillä sijaitseva Sport Shop tarjoaa kattavan valikoiman laskettelu- ja lautailuvälineitä kaikentasoisille laskijoille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rinne- ja katumuodin viimeisimmät vaateuutuudet.
VillaVuokatti - Huvila Villa 1

Villa Vuokatti

Loma on arvokasta aikaa. Me tarjoamme lomallesi Vuokatin parhaita majoitusvaihtoehtoja korkealuokkaisissa huviloissa.

Vuokatin Viini

Vuokatin Viini on korkealaatuisten ja maistuvien viinien, mehujen ja hillojen tuottaja Kainuusta. Jo vuodesta 2007 olemme käyttäneet tuotteidemme valmistuksessa omalla tilallamme kasvaneita omenoita, sekä Pohjois-Karjalan ja Kainuun puhtaassa luonnossa kasvaneita marjoja.

Vuokatti Ski Service

Keskellä kaunista Vuokattia, vaaramaiseman kupeesta löydät idyllisen erikoisliikkeen, Vuokatti Ski Servicen, jonka palveluihin kuuluu suksien ja pyörien huolto, vuokraus sekä myynti.

Vuokatin Seikkailupuisto

Vuokatin Seikkailupuisto on hyvin monipuolinen ja yksi Suomen suurimpia seikkailupuistoja. Puisto sisältää yhteensä 11 eri kiipeilyrataa tarjoten haasteita ja elämyksiä kaikille.