Hae sivustolta

SuperPark Vuokatti

Monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa löytyy tekemistä kaikenikäisille.

Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisillä. Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät Slackline-nuoralle.

Näytä kaikki kuvat

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.

Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät helposti tasapainottelemaan Slackline-nuoralle. Perheen pienimmille on oma alueensa, jossa voi rakennella pehmopalikoilla linnoituksia ja laskea liukumäkeä.

Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja temppuillaan trampoliineilla. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja minigolfradalla. Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.

Kaiken edellä mainitun lisäksi Superparkissa palvelevat Robson’s-ravintola sekä kahvila. Niin ravintolassa kuin kahvilassa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

Osta liput SuperParkiin verkosta

 

Superpark Vuokatti

SuperPark Vuokatti

Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti

+358 44 738 8610

superpark.fi