Vuokatti Bowling

Vuokatin keilaviihdekeskus - enemmän kuin keilahalli

Vuokatin keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 2 biljardipöytää & snooker, Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori sekä kahvila, josta saa ruokaa pieneen nälkään

Näytä kaikki kuvat

Anniskeluoikeuksilla varustetusta kahvilasta saat snackseja pieneen nälkään sekä virvokkeita isoon janoon, valikoimassa on myös ennakkotilauksesta erilaisia menuvaihtoehtoja isommille ryhmille. Ravintola-alue sijaitsee keskeisellä paikalla keilaratojen vierellä. Ravintolassa on lapsille oma pieni leikkihuone, josta on hyvä näkyvyys myös keilaradoille.

Keilaus on hauskaa yksin ja yhdessä. Kaikille radoille saadaan tarvittaessa nostettua ränniesteet heittäjäkohtaisesti, jolloin myös perheen pienimmillä on mahdollisuudet onnistua.

Biljardisalissa on 2 kilpatason biljardipöytää sekä yksi snookerpöytä. Salin voit vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Vuokatti Shooting 3D -ammuntasimulaattorissa voit haastaa kaverisi vaikka villisikajahtiin tai kisailuun Wild West -tyyliin realistisilla asejäljennöksillä. Myös omalla aseella harjoittelu on mahdollista adapterien avulla.

Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunaosasto koostuu sauna- ja kokouskabinetista. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta.

Vuokatin keilaviihdekeskus, edustava ja viihtyisä viihdekeilahalli, sijaitsee HolidayClub Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Kaikkiin harrasteisiimme maksuvälineenä käy myös Smartum, Tyky, ePassi, Eazybreak, Edenred, Alipay

Varaa kätevästi ilman ennakkomaksua netistä tai puhelimella 08-6640 080.

Tutustu myös verkkokauppaamme. Verkkokaupassa maksuvälineenä käy myös ePassi, Smartum sekä Eazybreak!

“Sataa tai paistaa, meillä hohtaa aina”

Tervetuloa viihtymään!

Vuokatti Bowling

Katinkullantie 11, 88610 Vuokatti

+3588 6640 080

vuokattibowling.fi

Tekemistä