Tiedote 16.3.2020

SuperPark Vuokatti sulkee toistaiseksi puistonsa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa puistomme on tiistaista 17.3. alkaen suljettuina. Toivomme pystyvämme palaamaan takaisin liikunnan riemua pursuavaan arkeen mahdollisimman nopeasti, mutta uusien virustartuntojen ehkäisy on tällä hetkellä kuitenkin myös meidän tärkein tehtävä.
Varatut syntymäpäiväjuhlat, kurssikerrat ja muut ryhmätilaisuudet muutetaan ennalta suoritetun maksun arvoisiin puistolippuihin.Laitamme kausikortit, vuosikortit ja kuntosalijäsenyydet automaattisesti tauolle ja niiden voimassaoloaikaa jatketaan tauotetun ajan verran. Lahjakortteihin lisäämme voimassaoloaikaa.
Halutessasi muita lisätietoja, ole hyvä ja ole yhteydessä osoitteeseen info.vuokatti@superpark.fi. Käsittelemme sähköpostisi mahdollisimman nopeasti.
Tiedotamme puistojen avautumisesta verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Pidetään huolta omasta ja kanssaihmistemme terveydestä.

Nähdään pian!

SuperPark Vuokatti

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät helposti tasapainottelemaan Slackline-nuoralle. Perheen pienimmille on oma alueensa, jossa voi rakennella pehmopalikoilla linnoituksia ja laskea liukumäkeä.Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja temppuillaan trampoliineilla. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.Kaiken edellä mainitun lisäksi Superparkissa palvelevat Robson’s-ravintola sekä SuperPark- ja Freestyle Shopit. Niin ravintolassa kuin kaupoissa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

SuperPark Vuokatin työhyvinvointi

Hyvinvoiva ja iloinen työntekijä on yrityksen etu. SuperPark -aktiviteettipuistoon ovat monet yrityksen tuoneet henkilökuntaansa viihtymään ja kasvattamaan yhteishenkeä. Miksipä ei myös teidän yrityksenne?Aktiviteettipuistossa pomot löysäävät solmioita, työntekijät rentoutuvat ja aikuisilla on tilaa heilua. Unohtakaa aikataulut ja tulostavoitteet. Treenatkaa lyöntejä golfin sisäharjoittelualueella ja testatkaa eri lajeja Game Arenalla. Kiipeilkää, palloilkaa, hyppikää, kisailkaa ja viihtykää! Luopukaa rutiineista päiväksi. Tiimihenki kasvaa usein työpaikan seinien ulkopuolella.

Superpark tarjoaa:

  • tiimitoimintaa
  • toimintapäivä
  • toiminnallisen kokousympäristön
  • laadukkaat ravintolapalvelut
  • reippaat illanvietot
  • uudistuneen synttärikonseptin

Jino suosittelee: SuperSeikkailupäivä!

Pääsin kiipeilemään kiipeilykaupunkien -seikkailuradoilla, joista löytyy liukumäkiä ja putkia, liukumaan vaijereissa ja polkemaan polkuautoilla. Sen lisäksi täältä SuperParkista löytyy Freestyle Hall, jossa pääsee temppuilemaan scootilla sekä skeittilaudalla erilaisissa rampeissa ja joskus saattaa nähdä maailman huippujakin. Tämä on niin kiva paikka!

Tekemistä

Superpark
SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla.
Adventure Area tarjoaa jännittäviä seikkailuja kaiken ikäisille!
Freestyle Hallin scootti- ja skeittiparkki, trampoliinit, vaahtomuoviallas, kiipeilyseinä sekä air track luovat laadukkaan ja turvallisen ympäristön eri freestyle-lajien ja -temppujen harjoittelemiseen.
Game Arenalla voit haastaa itsesi muun muassa jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä.

Superpark Vuokatti

Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti, Finland