SuperPark Vuokatti

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.

Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät helposti tanssipelien sykkeeseen ja tasapainottelemaan Slackline-nuoralle. Stella’s Corner innostaa tenavat pituus- sekä korkeushyppyyn.

Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, BMX-pyöräillään, scootataan ja jopa lumilautaillaan. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.

Kaiken edellä mainitun lisäksi Superparkissa palvelevat Robson’s-ravintola sekä SuperPark- ja Freestyle Shopit. Niin ravintolassa kuin kaupoissa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

Jino suosittelee: SuperSeikkailupäivä!

Pääsin kiipeilemään kiipeilykaupunkien -seikkailuradoilla, joista löytyy liukumäkiä ja putkia, liukumaan vaijereissa ja polkemaan polkuautoilla. Sen lisäksi täältä SuperParkista löytyy Freestyle Hall, jossa pääsee temppuilemaan scootilla sekä skeittilaudalla erilaisissa rampeissa ja joskus saattaa nähdä maailman huippujakin. Tämä on niin kiva paikka!

JINO SUOSITTELEE

Superpark Vuokatti

Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!