SuperPark Vuokatti

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät helposti tasapainottelemaan Slackline-nuoralle. Perheen pienimmille on oma alueensa, jossa voi rakennella pehmopalikoilla linnoituksia ja laskea liukumäkeä.Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja temppuillaan trampoliineilla. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.Kaiken edellä mainitun lisäksi Superparkissa palvelevat Robson’s-ravintola sekä SuperPark- ja Freestyle Shopit. Niin ravintolassa kuin kaupoissa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

SuperPark Vuokatin työhyvinvointi

Hyvinvoiva ja iloinen työntekijä on yrityksen etu. SuperPark -aktiviteettipuistoon ovat monet yrityksen tuoneet henkilökuntaansa viihtymään ja kasvattamaan yhteishenkeä. Miksipä ei myös teidän yrityksenne?Aktiviteettipuistossa pomot löysäävät solmioita, työntekijät rentoutuvat ja aikuisilla on tilaa heilua. Unohtakaa aikataulut ja tulostavoitteet. Treenatkaa lyöntejä golfin sisäharjoittelualueella ja testatkaa eri lajeja Game Arenalla. Kiipeilkää, palloilkaa, hyppikää, kisailkaa ja viihtykää! Luopukaa rutiineista päiväksi. Tiimihenki kasvaa usein työpaikan seinien ulkopuolella.

Superpark tarjoaa:

  • tiimitoimintaa
  • toimintapäivä
  • toiminnallisen kokousympäristön
  • laadukkaat ravintolapalvelut
  • reippaat illanvietot
  • uudistuneen synttärikonseptin

Jino suosittelee: SuperSeikkailupäivä!

Pääsin kiipeilemään kiipeilykaupunkien -seikkailuradoilla, joista löytyy liukumäkiä ja putkia, liukumaan vaijereissa ja polkemaan polkuautoilla. Sen lisäksi täältä SuperParkista löytyy Freestyle Hall, jossa pääsee temppuilemaan scootilla sekä skeittilaudalla erilaisissa rampeissa ja joskus saattaa nähdä maailman huippujakin. Tämä on niin kiva paikka!

Tekemistä

Superpark
SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla.
Adventure Area tarjoaa jännittäviä seikkailuja kaiken ikäisille!
Freestyle Hallin scootti- ja skeittiparkki, trampoliinit, vaahtomuoviallas, kiipeilyseinä sekä air track luovat laadukkaan ja turvallisen ympäristön eri freestyle-lajien ja -temppujen harjoittelemiseen.
Game Arenalla voit haastaa itsesi muun muassa jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä.

Tapahtumat

SuperPark Vuokatin perheillat kutsuvat perheet liikkumaan ja leikkimään!
5.2.2020 17:00-20:00
SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään.
11.2.2020 09:00-12:00
SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään.
10.3.2020 09:00-12:00
SuperPark Vuokatin perheillat kutsuvat perheet liikkumaan ja leikkimään!
18.3.2020 17:00-20:00

Superpark Vuokatti

Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!