Hae sivustolta

Superpark Vuokatti

Monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa löytyy tekemistä kaikenikäisille.

Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisillä. Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät Slackline-nuoralle.

Näytä kaikki kuvat

Perheen pienimmille on oma alueensa, jossa voi rakennella pehmopalikoilla linnoituksia ja laskea liukumäkeä.Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja temppuillaan trampoliineilla. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja minigolfradalla.

Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.Kaiken edellä mainitun lisäksi Superparkissa palvelevat Robson’s-ravintola sekä kahvila. Niin ravintolassa kuin kahvilassa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

 

SuperPark Vuokatin työhyvinvointi

Hyvinvoiva ja iloinen työntekijä on yrityksen etu. SuperPark -aktiviteettipuistoon ovat monet yrityksen tuoneet henkilökuntaansa viihtymään ja kasvattamaan yhteishenkeä. Miksipä ei myös teidän yrityksenne? Aktiviteettipuistossa pomot löysäävät solmioita, työntekijät rentoutuvat ja aikuisilla on tilaa heilua. Unohtakaa aikataulut ja tulostavoitteet. Treenatkaa lyöntejä golfin sisäharjoittelualueella ja testatkaa eri lajeja Game Arenalla. Kiipeilkää, palloilkaa, hyppikää, kisailkaa ja viihtykää! Luopukaa rutiineista päiväksi. Tiimihenki kasvaa usein työpaikan seinien ulkopuolella.

SuperPark tarjoaa:

  • Toimitoimintaa
  • Toimintapäivä
  • Toiminnallisen kokousympäristön
  • Laadukkaat ravintolapalvelut
  • Reippaat illanvietot
  • Uudistuneen synttärikonseptin

 

Jino suosittelee: SuperSeikkailupäivä!

Pääsin kiipeilemään kiipeilykaupunkien -seikkailuradoilla, joista löytyy liukumäkiä ja putkia, liukumaan vaijereissa ja polkemaan polkuautoilla. Sen lisäksi täältä SuperParkista löytyy Freestyle Hall, jossa pääsee temppuilemaan scootilla sekä skeittilaudalla erilaisissa rampeissa ja joskus saattaa nähdä maailman huippujakin. Tämä on niin kiva paikka!”

Superpark Vuokatti

Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti

+358 44 738 8610

superpark.fi

Tekemistä

Tuotteet

SuperPark Vuokatti

Superpark Vuokatti

SuperPark on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä!…

Ympäri vuoden

Hinta alkaen

15 €

Vinkit