Holiday Club Katinkulta Spa

Holiday Club Katinkulta

Katinkullan kylpylähotellissa on yhteensä 116 huonetta, joista sviittejä on 4. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja tilavia superior-huoneita. Lähes jokaisessa huoneessa on parveke ja upeat näkymät joko golfkentälle tai Vuokatin vaaroille. Hotellihuoneet sijaitsevat erillisessä hotellisiivessä, jossa on omaa rauhaa. Huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin.

Break Sokos Hotel Vuokatti

Tyylikäs valinta keskellä elämää. Vuokatin vaarat, vesistöt ja reitistöt sekä monipuoliset aktiviteetit ja hotellin laadukkaat palvelut luovat puitteet viihtymiseen, hyvinvointiin ja luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Vuokatinrinteet

Vuokatinrinteillä viihtyy koko perhe ja nauttii laskemisen riemuista 13 hyvin hoidetussa rinteessä. Rinteet sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin laskijoille. Haasteita lumilautailijoille ja freestyle-laskijoille tuo SuperPipe sekä Schneesternin toteuttama Freestyle park. Hupikukkulan ja Tenavarinteiden alueilla on helppo opetella ja tutustua laskemisen saloihin. Lastentalo Hupilassa on mukava pitää taukoa koko perheen kanssa, leikin ja välipalan merkeissä.

Vuokatti Sport

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta. Arki jää jälkeesi luonnossa, laduilla ja seikkailuissa. Se unohtuu kuntosalin nurkkaan ja veden virkistävään syleilyyn, saunan pukuhuoneeseen ja ravintolan puheensorinaan. KESÄTARJOUS! Majoitus -20%!

Vuokatin Aateli

Mikset nauttisi lomastasi enemmän? Tarjoamme ripauksen luksusta arkeesi. 23 majoituskohteen valikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivan korkeatasoisesti varustellun vaihtoehdon lomallesi, yritystilaisuuteen tai vaikka juhlapaikaksi.
Kolazko

Kolazko loma-asunnot

Tervetuloa suomalaisen puun lämpöiseen syleilyyn Kainuun komeisiin maisemiin. Kolazko Oy:n laadukkaat, hirsirakenteiset loma-asunnot sijaitsevat upeassa vaaramaisemassa Vuokatinrinteillä, hiihtohissien ja latujen läheisyydessä.

Haapala bnb

Haapalassa on ravintola, panimo ja 10 majoitushuonetta. Uutta ja virkistävää perinteisessä maalaismiljöössä - vain pari kilometriä Vuokatin rinteiltä.

Lomaperkkiö

Lomaperkkiö on perheyritys, joka tarjoaa laadukasta majoitusta Vuokatissa Nuasjärven läheisyydessä, sekä Perkkiölammella 12 kilometriä Kajaanista Sotkamoon päin.
Iida

Lomahuoneisto IIDA

IIDA Vuokatti -lomahuoneistoja pyörittää perheyritys. Haluamme taata asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia hyvin varustelluissa ja laadukkaissa lomahuoneistoissamme.

Vuokatti Bowling

Vuokatin keilaviihdekeskus - enemmän kuin keilahalli. Vuokatin keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 3 biljardipöytää, Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori sekä kahvila, josta saa ruokaa pieneen nälkään.

K-Supermarket Vuokatti

K-supermarket on Vuokatin palvelevin päivittäistavarakauppa: laajat aukioloajat, monipuolinen valikoima ja loistava sijainti ovat kaikki omiaan palvelemaan Vuokatissa liikkuvia ihmisiä.

K-Supermarket Sotkamo

K-supermarket Sotkamo on ehdoton ostospaikka ruokaostoksille. Kalavalikoima on kylän parhaasta päästä, lihat laadukkaita, paikallisten leipomoiden valikoima laaja ja hedelmät ja vihannekset tuoreita ja raikkaita!

Vuokatti Safaris

Vuokatti Safaris on täyden palvelun ohjelmatalo – ikimuistoisia elämyksiä jokaiseen makuun!

Vuokatti Travel

Vuokatti Travel on matkatoimisto Vuokatin sydämessä. Voit varata majoituksen, pitopalvelun ja harrasteet kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.
Super Park

SuperPark Vuokatti

SuperPark Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Kiipeilykaupungeissa konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa.
Vuokatinranta

Vuokatinranta

Vuokatinranta sijaitsee kauniin Nuasjärven rannalla ja kivenheiton päässä laskettelurinteistä. Majoitusvaihtoehtoja on kolme: hotelli-, lomahuoneisto- ja mökkimajoitusta. Oma keittiö ravintolassa valmistaa maittavaa ja terveellistä ruokaa. Pihapiiristä ja lähistöltä löytyy tekemistä niin vauhtipäille kuin rauhallisemmin liikkujillekin. Anna itsellesi ja rakkaillesi rentouttava loma Vuokatinrannassa!

Go Vuokatti

Mieleenpainuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset! Halusitpa viettää hauskan aktiviteettipäivän perheen kanssa tai suunnitteilla on polttarit, synttärit, tyhy-päivä tai jokin muu tapahtuma niin Go Vuokatilta löydät monipuoliset vaihtoehdot eri tilanteisiin
Lomakoti Kuusela

Lomakoti Kuusela

Kolme uudehkoa, tilavaa Nuottiniemen lomataloa, jotka sijaitsevat Haapalanlahdella, kivenheiton päässä Vuokatin monipuolisista harrastepaikoista. Lomatalot ovat keskellä perinteistä maalaismaisemaa, järven tuntumassa, peltoaukean laidalla.
Vuokatinmaa

Vuokatinmaa Loma-asunnot

Vuokatinmaan loma-asunnot sijaitsevat Nuasjärven kainalossa, aivan Vuokatinvaaran juuressa. Vuokatinmaa tarjoaa asiakkailleen tasokkaita majoituspalveluita lähellä Vuokatin alueen monipuolisia harrasteita ja aktiviteetteja.
Pohjolan Matka

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka palvelee matkailijoita lähes 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tutut Pohjolan Matkan linja-autot palvelevat linjaliikenteessä ja kuljettavat turvallisesti tilausajoissa sekä koti- että ulkomaanmatkoilla.
O´Learys sporttibaari

Ravintola O'Learys

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Kainuuravintola Kippo

Ravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Ravintola Ainoa

Vuokatin rinteiden kupeessa, Hotel Aatelissa, sijaitsevan á la carte ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Haluamme kerätä perheet, pariskunnat ja kaveriporukat saman pöydän ääreen luomaan yhteisiä makumuistoja!

Ravintola Haapala BnB

Haapalassa tuotetaan kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, juomaa ja elämyksiä, jotka kertovat tarinaa Kainuusta ja Suomesta makujen muodossa. Tämä on Suomi, pienellä twistillä.

Aamiaishuone Hella

Tyylikäs, viihtyisä Aamiaishuone Hella Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydessä tarjoaa loistavat puitteet erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Hotelli Vuokatti & Suites

Hotelli Vuokatti & Suites huoneistot järven rannalla tarjoavat lomaelämyksen vailla vertaa. Kesän 2020 myötä kokonaisuus on täydentynyt uudistetuilla Villas huoneistoilla, järven rannalla.

Jaakkolan Lomamökit

Tule sinisten ajatusten mökkilomalle monipuoliseen Vuokattiin, kauniin Jormasjärven rannalle. Jaakkolan Lomamökit ovat lähellä palveluja, latujen ja vaellusreittien varrella omassa rauhassaan.

KaisanKulma

KaisanKulman lomahuoneistoalueella asuminen ja lomailu on nostettu aivan uudelle tasolle. Lomahuoneistot sijaitsevat ihanteellisella paikalla Vuokatin sydämessä ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäröivän maiseman hyödyntämiseen. Kauniiden näköalojen lisäksi lomailijalla on KaisanKulmassa käytössään kaikki Vuokatin kiehtovat harrasteet.

Kartanohotelli Karolineburg

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä yli 180-vuotiaaseen kartanohotelliimme, vain kivenheiton päähän Kajaanin keskustasta. 

Keskusvaraamot

Vuokatin keskusvaraamot välittävät hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja mökkejä. Keskusvaraamojen henkilökunta osaa suositella juuri toiveittesi mukaista majoituspaikkaa satojen kohteiden joukosta.
Loma Rinteelä

Loma Rinteelä

Loma Rinteelä on toiminut jo vuodesta 1980. Mieli ja keho lepäävät maasaunan kosteissa löylyissä sekä perinteisessä savusaunassa. Saunan jälkeen on ilo nauttia herkullista kotiruokaa, kuten luomurukiista tehtyä talon erikoista ratileipää ja ruisriisipiirakoita. Maistuisiko kakku tilan omista mansikoista ja mustaherukkamehu?

Matkailuinfo

Matkailuinfo tarjoaa maksutonta neuvontaa Vuokatin ja Sotkamon palveluista, käyntikohteista, nähtävyyksistä ja tapahtumista. Infosta saa alueen esitteitä ja esimerkiksi latu-, vaellus- sekä moottorikelkkareittikarttoja.

Naapurinvaaran Huvikeskus

Maaliskuusta marraskuulle Naapurinvaaran Huvikeskus järjestää tunnelmallisia tansseja. Suomen suurimmalla talkoilla hoidetulla tanssipaikalla viihtyvät kaikenikäiset tanssijat.

Höyrylaiva Kouta

Köydet irrotetaan ja valkokylkinen alus halkoo Kajaanin joen virtaa keula kohti Oulujärveä. Kannen alla tunteella lämmitetty höyrykone puksuttaa tasaisella rytmillä ja vie alusta eteenpäin melkein äänettömästi.
Katinkulta Classic Pizza Restaurant

Ravintola Classic Pizza

Classic Pizza on kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat. Classic Pizzasta löydät pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana.

Ravintola Amarillo

Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.

Ravintola Messi

Ravintola Messi on Sotkamon keskustassa vuodesta 2011 toiminut monipuolinen ravintola. Ravintola Messi tarjoaa asiakkailleen joka arki päivä maistuvaa lounasta seisovastapöydästä sekä herkullisia ruokia À la carte-listalta.

Ravintola Pirtti

Länsirinteiden juurella sijaitseva Pirtti tarjoaa juomat ja pikkupurtavat suureenkin nälkään A-oikeuksin. Valikoimassa ovat normaalit kahviotuotteet ja grilliherkut.

Rinneravintola À la Katti

Vuokatinrinteinden pohjoisrinteiden À la Katti -rinneravintola muodostaa yhdessä aurinkoisen terassin kanssa nykyaikaisen, toimintaa sykkivän ravintolakokonaisuuden.

Ravintola O’las

380 -paikkainen ruokaravintola O'las tarjoaa Vuokatin alueen laajimmaan seisovan pöydän joka päivä.
Hotelli Vuokatti

Ravintola Nuas

Ravintola palvelee à la carte -ravintolana ja puolihoitoon kuuluvien ruokailujen toteuttajana.
Loma Rinteelä Naapurivaara Ruokasali

Naapurivaaran lomakeskus

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa Mujehoulun rannassa. Vuonna 2001 valmistuneessa päärakennuksessa sijaitsevat vastaanottotilat ja baari-kahvio A-oikeuksin.

Sport Shop

Vuokatin länsirinteillä sijaitseva Sport Shop tarjoaa kattavan valikoiman laskettelu- ja lautailuvälineitä kaikentasoisille laskijoille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rinne- ja katumuodin viimeisimmät vaateuutuudet.
VillaVuokatti - Huvila Villa 1

Villa Vuokatti

Loma on arvokasta aikaa. Me tarjoamme lomallesi Vuokatin parhaita majoitusvaihtoehtoja korkealuokkaisissa huviloissa.

Vuokatin Ratsastuskoulu

Vuokatin Ratsastuskoulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Sotkamon ja Vuokatin taajamien välimaastossa. Tarjoamme Sinulle ratsastustunteja alkeista aina vaativalle tasolle saakka. Opetushevoset ja -ponit ovat hyvin koulutettuja (heB- vaB, re 60-100+cm) ja luonteeltaan tehtäviinsä sopivia.

Vuokatin Seikkailupuisto

Vuokatin Seikkailupuisto on hyvin monipuolinen ja yksi Suomen suurimpia seikkailupuistoja. Puisto sisältää yhteensä yhdeksän eri kiipeilyrataa tarjoten haasteita ja elämyksiä kaikille.

Vuokatin vesiurheilukeskus

Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskus tarjoaa Wakestation kaapelilla vetotoimintaa vesisuksin, wakeboardilla, sup-laudoin sekä isoille ryhmille mm. airtrackillä!

Vuokatin Viini

Vuokatin Viini on korkealaatuisten ja maistuvien viinien, mehujen ja hillojen tuottaja Kainuusta. Jo vuodesta 2007 olemme käyttäneet tuotteidemme valmistuksessa omalla tilallamme kasvaneita omenoita, sekä Pohjois-Karjalan ja Kainuun puhtaassa luonnossa kasvaneita marjoja.

Vuokatti Action

Vuokatti Action on järjestänyt ohjelmia Vuokatin kävijöille vuodesta 1999 lähtien.

Vuokatti Ski Service

Keskellä kaunista Vuokattia, vaaramaiseman kupeesta löydät idyllisen erikoisliikkeen, Vuokatti Ski Servicen, jonka palveluihin kuuluu suksien ja pyörien huolto, vuokraus sekä myynti.