Hae sivustolta

Vuokatinranta

Anna itsellesi ja rakkaillesi rentouttava loma Vuokatinrannassa!

Vuokatinranta sijaitsee kauniin Nuasjärven rannalla ja kivenheiton päässä laskettelurinteistä. Majoitusvaihtoehtoja on kolme: hotelli-, lomahuoneisto- ja mökkimajoitusta

Näytä kaikki kuvat

Vuokatinranta sijaitsee kauniin Nuasjärven rannalla ja kivenheiton päässä laskettelurinteistä. Majoitusvaihtoehtoja on kolme: hotelli-, lomahuoneisto- ja mökkimajoitusta. Oma keittiö ravintolassa valmistaa maittavaa ja terveellistä ruokaa. Pihapiiristä ja lähistöltä löytyy tekemistä niin vauhtipäille kuin rauhallisemmin liikkujillekin. Anna itsellesi ja rakkaillesi rentouttava loma Vuokatinrannassa!

Kainuussa, Vuokatin matkailualueella, upeiden laskettelurinteiden ja kauniin Nuasjärven välissä sijaitsee Vuokatinrannan majoitus- ja kurssikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä aktiivisille liikkujille että rauhaa kaipaaville. Tarjoamme ympäri vuoden erilaisia leirejä, kursseja ja viikonlopputapahtumia niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.

Useiden eri majoitusvaihtoehtojen lisäksi Vuokatinrannassa on toimivat kokous- ja ryhmätyötilat ja herkullista kotiruokaa tarjoava ravintola. Kahdessa rantasaunassa voi nauttia makoisat löylyt ja illan päätteeksi rentoutua takkahuoneen lämmössä.

Voit varata majoituksesi kätevästi myös omasta nettivaraamostamme.

 

Uudessa hotellissa

On 12 kahden hengen huonetta ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö, erillinen makuuhuone, olohuonenurkkaus sekä sauna. Kaikissa kylpyhuoneissa on WC ja suihku. Lisäksi on 1 Inva-varusteltu huone.

Kaikkiaan hotelliin voidaan majoittaa 30 henkilöä lattiatasoisiin vuoteisiin, mutta jos käyttöön otetaan laivahyteistä tutut seinävuoteetkin, majoituskapasiteetti nousee 50 henkilöön.

Hotellissa on lisäksi yhteinen TV-nurkkaus ja minikeittiö, sekä kuivauskaapit talven aktiviteetteja ajatellen.

Lomahuoneistoja

Tarjoamme korkeatasoista majoitusta toivoville asiakkaille. Huoneistoja on kahta eri kokoa: isommissa on 12 vuodepaikkaa ja pienemmissä 8. Huoneistot ovat valoisia, viihtyisiä ja korkeatasoisesti varusteltuja. Kaikista löytyy takalla varustettu olohuone, hyvin varusteltu keittiö ja tilava sauna. Kylpyhuoneessa on WC ja suihku. Parvella on lisäksi omat TV- ja DVD-laitteistot. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone ja kuistilla kuivauskaappi sekä silitysvälineistö. Huoneistoissa on lisäksi tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Kaikilla huoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Mökkitarjonnassamme

On monipuolinen valikoima: sauna-, takka-, rantamökit sekä omakotitalo suuremmalle ryhmälle. Kaikissa mökeissä on minikeittiö, tuvassa TV ja oma WC sekä suihku.

Ruokapalvelut

Vuokatinannan päärakennuksessa on tilaa yhteensä jopa 100 ruokailijalle. Ikkunasta avautuvaa kaunista Jäätönlahden rantamaisemaa ihaillessa voi nauttia talon oman emännän ja keittiöväen valmistamista herkuista. Ennakkotilauksesta ryhmät voivat ottaa päivän lounaspaketin mukaansa. Salia koristaa seinälle kiinnitetty suurikokoinen taiteilija Eeva Ryynäsen reliefi ”10 neitsyttä”.

Muut palvelut

Vuokatinrannassa tapahtuu ympäri vuoden. Rantasaunat ja takkatila sekä tunnelmallinen kota ovat tilattavissa ryhmille. Päärakennuksessamme on matkamuistomyymälä ja kioski. Vuokatinrannassa on myös kokoustiloja erikokoisille ryhmille.

Vapaudu arjen paineista ja tule lomalle Vuokatinrantaan!

Vuokatinranta

Vuokatinrannantie 8, 88610 Vuokatti

+358 8 619 470

vuokatinranta.fi

Tuotteet

Beach hotel with a parking lot

Vuokarinrannan rantahotelli

Vuokatinranta

Rantahotellissa on 12 kahden hengen huonetta, Inva-varusteltu huone ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö,…

Ympäri vuoden

Hinta / vrk alk

65 €

Cottage with a terrace

Vuokatinrannan lomamökit

Vuokatinranta

Mökkitarjonnassamme on monipuolinen valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä mökkejä. Saunamökkeihin voi majoittua 6-8 henkilöä, ja takka- ja rantamökit ovat sopivat 2-4…

Ympäri vuoden

Hinta / vrk alk

130 €

Holiday apartments with balconies

Vuokatinrannan lomahuoneistot

Vuokatinranta

Lomahuoneistoja on kahta eri kokoa: isommissa huoneistoissa on 12 vuodepaikkaa ja pienemmissä 8 vuodepaikkaa. Lomahuoneistot ovat valoisia, viihtyisiä ja korkeatasoisesti…

Ympäri vuoden

Hinta / vrk alk

240 €