Tuote

Pyö­räi­le­mään tai hiih­tä­mään? Me vuok­raam­me ja myym­me vä­li­nei­tä ko­ko per­heen tar­pei­siin vuo­den ym­pä­ri. Tu­le tu­tus­tu­maan Vuo­kat­ti Ski Ser­vi­ceen, avul­lam­me luot unoh­tu­mat­to­mia elä­myk­siä hiih­täen ja pyö­räil­len.

Vuok­raa meil­tä si­nul­le so­pi­va pyö­rä ja va­rau­du rie­mun­täy­tei­seen päi­vään! Vuok­raa­mos­tam­me löy­tyy sähköpyöriä sekä säh­köt­tö­miä maas­to­pyö­riä se­kä fat­bi­ke­ja. Per­heen pie­ni­mäi­set­kin on otet­tu huo­mioon ka­lus­tos­sam­me. Tur­val­li­suu­des­ta pi­däm­me myös huo­len, pyö­räi­ly­ky­pä­rä kuu­luu hin­taan!

Talvisesonki - Vuok­ra­a hiihtovälineet:
Suk­si­vuok­raan si­säl­tyy mo­not, se­kä sau­vat, mut­ta myös pelk­kien suk­sien, mo­no­jen tai sau­vo­jen vuok­raa­mi­nen on­nis­tuu! Suk­sien vuok­raa­mi­nen toi­mii walk-in me­ne­tel­mäl­lä, ka­lus­to ei lo­pu kes­ken. Vuok­ra­suk­sia huol­le­taan sään­nöl­li­ses­ti, jot­ta hiih­to­ko­ke­mus oli­si miel­lyt­tä­vä.

Vuokraamme myös lumikenkiä ja liukulumikenkiä.

Näytä kaikki kuvat

Target Cornerissa pääset kokeilemaan hieman erikoisempia lajeja, sillä tarjolla on jousiammuntaa,
kirveenheittoa ja pistoolivarsijousiammuntaa!

Kirveenheitto onnistuu rentona ajanvietteenä avoimiin aikoihin niin kaveriporukoille
kuin suuremillekin ryhmille. Voit varata sen myös yksityistilaisuuksiin!

Yksityistilaisuuksissa ohjaaja on läsnä ja tällöin on mahdollista kokeilla myös jousiammuntaa tai pistoolivarsijousi ammuntaa.

Hinta alkaen

49 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Näytä kaikki kuvat

Jännittävä värikuulataistelu tempaisee mukaansa jokaisen seikkailijan! Go Vuokatilta löytyy sopivat pelivälineet k8 sekä k13 pelitapahtumien järjestämiseen!

Paintball on sopiva aktiviteetti esimerkiksi polttareihin, tyhypäiviin sekä lasten ja aikuisten synttäreille.

Tilaisuuden aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta.

Paintballia pelataan ulkokentällä. Varustauduthan säänmukaisesti!

Hinta / hlö alk

35 €

Saatavuus: Kesä & syksy

Kesto: 150 tuntia

Näytä kaikki kuvat

VR-Roomissa pääset kokeilemaan erilaisia pelejä aina kauhusta urheiluun! Uskallatko kävellä kapeaa lankkua pitkin korkeuksissa? Pärjäätkö vastustajille minigolfissa tai uskallatko astua sisään kauhutaloon? Laajasta pelivalikoimasta löytyy hauskaa tekemistä kaikille yli 7 vuotiaille seikkailijoille!

Hintaan sisältyy kahdet VR-Välineet, joten joitain pelejä pystyy pelaamaan yhdessä kaverin kanssa! Suositeltu pelaajamäärä 2-4 pelaajaa / h

Käytössämme on HTC Vive pro VR-laitteisto mikä takaa miellyttävän virtual reality- elämyksen. Pelivalikoimasta löytyy useita erilaisia pelejä ja elämyksiä, joista suosituimpina mainittakoon Job Simulator, Richie’s plank Experience, SUPER HOT VR, Paranormal activity – the lost soul ja paljon muuta!

Hinta alkaen

40 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Näytä kaikki kuvat

SuperPark on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä!

Freestyle-alueella odottavat skeitti- ja scoottialue, huikeat trampoliinit ja foam-allas. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa futisflipperin ja SuperBall-pallopelin avulla. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin ja kisata polkuautoilla.

Nähdään pian 💜

Hinta alkaen

15 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Näytä kaikki kuvat

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjiä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmiä koko tunnin ajan.

GoVuokatilta löytyy neljä erilaista pakohuonetta, mitkä on toteutettu yhdessä Kajaanilaisen pakohuoneyrityksen, The Great Escapen kanssa. Huoneemme on suunniteltu siten, että pelaamaan voi tulla koko perheen voimin. Tehtävistä löytyy kuitenkin haastetta myös vaativampaan makuun!

Suositeltu ryhmäkoko 2-6 hlö/huone. Maksimi pelaajamäärä 8 hlö/huone.

Hinta alkaen

80 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Näytä kaikki kuvat

Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat!

Pelistä ei tipu kesken kaiken pois vaan osumasta liivi sammuu vain hetkeksi. Kun liivin valot syttyvät uudelleen, voi peliä jatkaa normaalisti. Tietokone laskee pelaajien pisteet sekä osumat ja näin saadaan selville voittaja joukkue/pelaaja!

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on 2-kerroksinen. Pelitilaa on 400m2. Kenttä on koristelty hohtomaalauksin ja pelin aikana soi tunnelmaan sopivaa musiikkia. Nämä yhdistettynä vauhdikkaaseen lasertaisteluun tekevät pelistä futuristisen jännittävän!

Kerralla pelaamaan mahtuu 33 pelaajaa.

Hinta / hlö alk

8 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Näytä kaikki kuvat

Ravintola Kammi on ainutlaatuinen tilausravintola jopa 60 hengelle. Kammi sijaitsee hotellin läheisyydessä rauhallisen järven rannalla, josta on kauniit maisemat Vuokatin vaaroille. Voit tilata herkulliset menut kauttamme ja istua iltaa tunnelmallisen, avoimen tulen äärellä.

Restaurant Kammi

Ulkoapäin ei arvaisi, että täällä on paikka, johon voi astua kuin omaan maailmaansa. Pirtin hämyssä saa keskittyä olennaiseen. Kipon keittiömestari kokkaa asiakkailleen samoilla äitien opeilla kuin kotona perheelleen. Tarjolla on metsän antimia Kainuun kankailta, kalaa kirkkaista järvistä, lihaa suoraan saloilta – ja aina uusia, puhtaasta luonnosta inspiroituneita herkkuja.

Restaurant Kippo

Kodikas yhden tai kahden makuuhuoneen loma-asunto varustellulla keittiöllä ja omalla saunalla. Olohuoneen sohva on pedattavissa myös lisävuoteeksi. Sijainti paritalorakennuksessa rauhallisella paikalla järven läheisyydessä, josta näkymät Vuokatinvaaralle. Hiihtoladuille ja lenkkipoluille voi lähteä suoraan ulko-ovelta. Hotellin päärakennukselle matkaa n. 600 m. Loma-asunnon edessä lämmityspistokkeellinen paikka yhdelle autolle. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan. Majoitus on mahdollista ostaa joko hotelliaamiaisella tai ilman.

Hinta / hlö alk

70 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Kitchen
Bathroom
Sauna
Living room
Näytä kaikki kuvat
Kitchen
Bathroom
Sauna
Living room

Hotellimme Rantasauna sijaitsee kauniilla paikalla Särkisen rannassa, 400 metrin päässä hotellista. Aivan rantasaunan vierestä löydät upean hiekkarannan ja talvella saunalaiturilta on avantouintimahdollisuus. Rantasaunalla on pieni oleskelutila, johon voit tilata ruokaa ja virvokkeita saunamenultamme. Sauna soveltuu 1-15 hengen ryhmille. Yli 20 henkilön ryhmille suosittelemme rantasaunan ja kammin yhdistämistä, jolloin mukava saunaelämys onnistuu suuremmallakin porukalla.

Rantasaunallamme on Sauna From Finland-sertifiointi.

Lake Shore Sauna
Views from the lake shore sauna
Näytä kaikki kuvat
Lake Shore Sauna
Views from the lake shore sauna

Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.

Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, parhaita lemppareita unohtamatta. Ruoan lisäksi tarjolla on tietysti kurkun kostuketta ja mukavaa filistä! Tervetuloa tutustumaan!
Arki erottaa, Amarillo yhdistää.

Restaurant Amarillo

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee keskellä Suomen monipuolisinta ympärivuotista matkailukeskusta. Vuokatin upea luonto ja monipuoliset aktiviteetit tarjoavat sopivassa suhteessa rauhaa ja energiaa arkeen.

Pääset patikoimaan tai hiihtämään suoraan hotellin nurkilta. Hotellimme vastaanotosta voit myös vuokrata esimerkiksi pyörän tai ostaa kylpylälippuja. Hotellissamme palvelevat ravintola Amarillo sekä Kainuuravintola Kippo, joka tarjoilee alueen parasta lähiruokaa tunnelmallisessa ympäristössä.

Me, Break Sokos Hotel Vuokatin väki, toimimme takeena irtiottosi onnistumiselle - tuletpa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla ja mihin vuodenaikaan tahansa, me olemme täällä Teitä varten ja autamme rakentamaan juuri Teille täydellisen elämyksen täällä Vuokatissa - Take a Break!

Hinta / hlö alk

50 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Standard room
Bathroom
Suite sauna
Suite
Break Sokos Hotel Vuokatti
Näytä kaikki kuvat
Standard room
Bathroom
Suite sauna
Suite
Break Sokos Hotel Vuokatti

Nauti upeista talvimaisemista kelkkasafarilla! Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin huikeissa maisemissa. Uuden teknologian ansiosta kelkat ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja ajomukavuudeltaan sekä turvallisuudeltaan huippuluokkaa!

Tauolla nautimme kahvit/mehut ja makeat leivonnaiset. Safari sopii hyvin myös ensikertalaisille. Reitin pituus noin 20 km.

Verkkokaupassa myynnissä myös lounassafari.

Hinta / hlö alk

129 €

Saatavuus: Talvi & kevät

Kesto: 2 tuntia

Lue lisää
Näytä kaikki kuvat

Ainutlaatuinen seikkailu omalla koiravaljakolla Kainuun kauniissa talvimaisemissa.

Matkasi alkaa, kun hyppäät lämpimiin talvihaalareihin ja saappaisiin, jotka Vuokatti Husky tarjoaa mukavuutesi takaamiseksi koko retken ajaksi. Pukeuduttuasi oppaamme opastaa sinua ajamaan omaa koiravaljakkoasi turvallisesti.

Kun olet valmis seikkailuun, pääset valjakkosi luo ja kohtaat huskymme, jotka jo innokkaasti odottavat viedäkseen sinut unohtumattomalle matkallesi!

Huolellisesti valittu reittimme vie sinut Vuokatin koskemattomien maisemien; lumipeitteisten peltojen ja rauhallisten metsäpolkujen halki.

Safarin puolivälissä aikuisilla on mahdollisuus vaihtaa kuljettajaa, jotta kaikki saavat kokea koiravaljakolla ajamisen jännityksen ja ilon. Kuhunkin rekeen mahtuu mukavasti kaksi aikuista ja jopa kolme lasta, riippuen iästä ja koosta. Jos olet epävarma, mahtuuko perheesi yhteen rekeen, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntiedustajaamme. Pyrimme varmistamaan, että kokemuksesi on mahdollisimman mukava ja antoisa.

Kun retkesi päättyy, sinulla on mahdollisuus tavata huskyt, kiittää valjakkoasi hyvästä työstä, ja ottaa kuvia heidän kanssaan, minkä jälkeen kokoonnumme kuuman marjamehun ja grillimakkaran äärelle. Täydellinen tapa lämmitellä ajon jälkeen!

Mutta ei siinä vielä kaikki - tiimimme jakaa kanssanne mielenkiintoisia tarinoita ja tietoa alaskanhuskyistamme, niiden elintavoista ja hoitamisesta, tuoden esiin heidän ainutlaatuiset ominaisuutensa rekikoirina, rotunsa edustajina ja yksilöinä, sekä vastaa kaikkiin kysymyksiisi mielellään.

Varaamalla huskysafarisi Vuokatista saat mahdollisuuden luoda yhteyden luontoon ja alkukantaisiin valjakkokoiriimme, ja saat mukaasi ikuisen muiston ja tarinan kerrottavaksi. Ethän jää siitä paitsi!

Lämpimästi tervetuloa kokemaan palanen elämää rekikoirien kanssa!

Operoija Vuokatti Husky Oy.

Verkkokaupassa myynnissä myös 2,5 km huskyajelu.

Hinta / hlö alk

109 €

Saatavuus: Talvi & kevät

Kesto: 2 tuntia

Lue lisää
Näytä kaikki kuvat

Opastettu retki Vuokatin upeassa luonnossa. Ohjelma alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella. Sitten aloitamme seikkailun lumiseen metsään oppaan johdolla. Matkan varrella ihailemme maisemia ja paikallinen oppaamme kertoo tarinoita alueen historiasta ja luonnosta.

Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle ja erilaisille ryhmille!

Hinta / hlö alk

69 €

Saatavuus: Talvi & kevät

Kesto: 2 tuntia

Lue lisää
Näytä kaikki kuvat

Idyllinen ja yksityinen Hotel Aateli Lakeside, aiemmin Hotelli Vuokatti, on aidosti järven rannalla.
Tarjoamme sinulle laadukkaan ja rauhoittavan ympäristön lomallesi.
Olitpa sitten matkalla yksin, kaksin, ystävän tai työtoverin seurassa, olet aina tervetullut vieraaksemme.

Pienen hotellin pieni henkilökunta on sitoutunut työhönsä, haluamme sinun nauttivan vierailustasi kaikin tavoin. Meille Hotel Aateli Lakesidessa on luksusta nauttia elämän pienistä asioista. Kodinomainen, siisti ja rauhallinen ilmapiiri sekä maittava ja monipuolinen aamiainen nautittuna rauhoittavassa miljöössä. Itse leivotut sämpylät ja leivonnaiset.
Nämä ovat asioita, joista meidät tunnetaan ja jotka ovat meille tärkeitä.
Maittava aamiainen nautittuna rauhoittavassa miljöössä antaa aamullesi parhaan aloituksen. Kesäisin voit nauttia aamiaisesi rauhoittavassa järvimaisemassa ravintolan terassilla.
Täällä sinulla on lupa tehdä mitä haluat, tai olla tekemättä yhtään mitään. Sinä päätät.
Mutta mitä teetkin – Nauti!

Hinta / vrk alk

100 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Hotel Vuokatti area
Hotel Vuokatti reception
Hotel Vuokatti
Hotel Vuokatti Cozy Double
Hotel Vuokatti Resort
Näytä kaikki kuvat
Hotel Vuokatti area
Hotel Vuokatti reception
Hotel Vuokatti
Hotel Vuokatti Cozy Double
Hotel Vuokatti Resort

Maistellen Kainuuta -ruokakiertoajelulla pääset nauttimaan paikallisesti tuotetusta ruuasta Vuokatin ja Sotkamon alueen ravintoloissa. Bussikierroksen aikana opas kertoo tarinoita Kainuun ruokakulttuurista, Sotkamosta ja Vuokatista sekä kirjailija Veikko Huovisesta.

Kiertoajelu alkaa tervalta pirskahtavalla tervetulojuomalla ja alkuruualla Heikkilän Pirtissä Ohravaaralla. Pääruoka syödään Haapalan Panimoravintolassa ja samalla maistellaan paikallisia pienpanimo-oluita. Sen jälkeen annetaan ruuan laskeutua ja ajellaan Sotkamon keskustaan Hiukanharjulle. Herkullinen jälkiruoka ja kahvi tarjoillaan savupirttitunnelmissa Kainuuravintola Kipossa.

Ruokakiertoajelu toteutetaan tilauksesta ympäri vuoden. Kiertoajelu alkaa ryhmän toiveiden mukaan joko Vuokatista tai Sotkamon keskustasta.

Hinta / hlö alk

75 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 4 tuntia

In the picture you see local appetisers and welcome refreshment served on the table.
Local fish main course in Haapala Brewery Restaurant
Local meat main course in Haapala Brewery Restaurant
Local dessert in Restaurant Kippo
Local bread appetisers on a plate in Heikkilän Pirtti
Näytä kaikki kuvat
In the picture you see local appetisers and welcome refreshment served on the table.
Local fish main course in Haapala Brewery Restaurant
Local meat main course in Haapala Brewery Restaurant
Local dessert in Restaurant Kippo
Local bread appetisers on a plate in Heikkilän Pirtti

Bistro Nuas, aidosti järven rannalla Vuokatissa, tarjoaa kainuulaisia makuelämyksiä sinulle ja seurueellesi, taatusti parhaissa maisemissa. Tule maistelemaan ja nauttimaan kauniista maisemista, vaikka vain aamiaiselle. Tervetuloa herkuttelemaan!

Hinta / hlö alk

15 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Festive Christmas at Hotel Vuokatti

Vuokatinvaaran laella, pa­ti­noi­tu­nei­den hir­si­sei­nien suo­jis­sa on vä­li­tön tun­nel­ma, jo­ta ei voi ku­vail­la se täy­tyy ko­kea.

Pie­ni pu­nai­nen hir­si­tu­pa on vie­hät­tä­vä tau­ko­paik­ka vaa­ran lael­la. Au­rin­koi­sel­la sääl­lä voit naut­tia kau­niis­ta Vuo­ka­tin mai­se­mis­ta ja Tu­van tar­joi­luis­ta myös uu­del­la mai­se­ma­te­ras­sil­la.

Keisari on Vuokatin upein ja suurin huvila, ihanteellisella sijainnilla rinteiden keskellä.
Toimivat tilaratkaisut kolmessa kerroksessa sekä korkea laatu- ja varustelutaso takaavat viihtyvyyden. Keisari soveltuu erinomaisesti niin perhelomailuun kuin myös kokouksiin, perhe- ja yritysjuhliin. Huvilassa on seitsemän makuuhuonetta, keittiö viinikaappeineen ja jääpalakoneineen, tilava olohuone ja ruokailutila. Alakerrassa sijaitsee ylellinen saunaosasto sisäporealtaalla biljardi-/harrastetila sekä 3D –kotiteatteri. Lisäksi ulkona on upea 10 hengen poreamme.

Hinta / vrk alk

500 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Villa Keisari in Vuokatin Aateli
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatin Aateli
Villa Keisari in Vuokatti with norther lights aurora borealis accommodation
Villa Keisari in Vuokatin Aateli
Näytä kaikki kuvat
Villa Keisari in Vuokatin Aateli
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatti
Villa Keisari in Vuokatin Aateli
Villa Keisari in Vuokatti with norther lights aurora borealis accommodation
Villa Keisari in Vuokatin Aateli

Pieni ja tunnelmallinen boutique-hotellimme sijaitsee aivan Vuokatinrinteiden vieressä – lähimmälle hissille on matkaa pari sataa metriä. 150 km mittainen Vuokatin latuverkosto on muutaman askeleen päässä. Kesäisin Vuokatinvaaran upeat vaellusmaastot avautuvat heti ovelta.

Olemme panostaneet viihtyisyyteen ja lämminhenkisyyteen. Huoneissa on laadukkaat vuoteet ja monipuolinen varustelu. Hotellin erikoisuus on Zen Spa -pienkylpylä, joka varataan asiakkaillemme yksityiskäyttöön. Hotellin rauhallinen tunnelma sekä huonehintaan sisältyvä runsas aamiainen ovat saaneet paljon kiitosta.

Hinta / vrk alk

80 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Boutique Hotel Aateli Hill in Vuokatti Arctic Lakeland Kainuu summertime
Boutique Hotel Aateli Hill in Vuokatti Arctic Lakeland Kainuu in winter
Näytä kaikki kuvat
Boutique Hotel Aateli Hill in Vuokatti Arctic Lakeland Kainuu summertime
Boutique Hotel Aateli Hill in Vuokatti Arctic Lakeland Kainuu in winter

Idyllisessä Prinsessa-studiossa majoittuu tunnelmallisesti kaksi henkilöä.
Tässä kompaktissa, 21 m² huoneistossa on olohuone / makuuhuone -yhdistelmä, baarikeittiö ja oma, kuituvaloilla sekä äänentoistolla varustettu sauna. Prinsessa sijaitsee Herttuatar-mökin alakerrassa, metsän reunassa.

Hinta / vrk alk

100 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Apartment Prinsessa in Vuokatin Aateli

Aatelin Linna käsittää kuusi tasokasta ja yksilöllisesti sisustettua huoneistoa kahdessa eri talossa. Kaikissa huoneistoissa on mm. takka, sauna ja erillinen kylpyhuone poreammeineen. Päätyhuoneistossa on vuodepaikat kuudelle hengelle kolmessa makuuhuoneessa, joista yksi romanttinen tornimakuuhuone. Kahdessa pienemmässä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta eli vuodepaikat 4:lle.

Hinta / vrk alk

150 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Aateli Castle cottage in Vuokatti Arctic Lakeland Kainuu

Vuokatti Suites, laadukasta ja modernia majoitusta Vuokatissa!
Vuokatti Suites -huoneistot 1-3, ovat hyvin varusteltuja ja laadukkaita huoneistoja Hotel Aateli Lakesiden (aiemmin Hotelli Vuokatti) yhteydessä.
Yhteensä käytössäsi on 52 tasokasta huoneistoa. Ne odottavat sinua aina valmiiksi pedattuina, kodikkaina ja tunnelmallisina, Tervetuloa!

Lähellä luontoa, mutta kuitenkin lähellä muita Vuokatin alueen palveluita. Loma aidosti järven rannalla.

Hinta / vrk alk

150 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Hotel Vuokatti pool
Suites 3 lakeside
Vuokatti Suites Hill
Vuokatti Suites bedroom
Vuokatti Suites Lake
Hotel Vuokatti & Suites outdoor sauna and pool
Hotel Vuokatti area
Näytä kaikki kuvat
Hotel Vuokatti pool
Suites 3 lakeside
Vuokatti Suites Hill
Vuokatti Suites bedroom
Vuokatti Suites Lake
Hotel Vuokatti & Suites outdoor sauna and pool
Hotel Vuokatti area

Marsalkka-mökki sijaitsee aivan Vuokatin laskettelurinteen vieressä. Talvella pihasta pääsee suksilla suoraan rinteisiin ja takaisin mökille takkatulen lämpöön. Mökin tunnelmallisia oleskelutiloja on vastikään uudistettu ja makuuhuoneissa on laadukkaat Aateli-malliston vuoteet. Uusin mukavuus on takapihalla, metsän reunassa sijaitseva ulkoporeallas!

Mökissä on 127 neliötä. 4 kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna sekä kaksi wc:tä.

Hinta / vrk alk

202 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Villa Marsalkka in Vuokatin Aateli

Ruhtinatar sijaitsee ihanteellisella paikalla Vuokatinrinteillä.
Ruhtinatar-mökkiin majoittuu jopa 15 henkilöä. Sen viihtyisät tilat (170 m²) ja monipuolinen varustelu takaavat mukavan oleskelun. Tonttia ympäröi luonnonkaunis puisto ja mökki ympäristöineen on valaistu kauniisti.

Mökissä on 5 makuuhuonetta, yhtenäinen olohuone-keittiö ja tilava saunaosasto porealtaineen. Korkealuokkaiseen varusteluun kuuluvat mm. kotiteatteri, huippunopea wi-fi ja viinikaappi.

Ruhtinattaren varustelussa on huomitu liikuntaesteiset. Ovelle pääsee pyörätuoliluiskaa pitkin. Alakerran wc ja kylpyhuone ovat tilavia ja niissä on liikkumista helpottavia kahvoja sekä suihkussa alas laskettava istuin. Alakerran makuuhuoneessa on pariovet ja irrotettava kynnys. Makuuhuoneen vuoteet ovat normaalia korkeammat.

Hinta / vrk alk

375 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Villa Ruhtinatar at Vuokatin Aateli

Vuokatinrinteillä Hotel Aatelin yhteydessä sijaitsevan tunnelmallisen á la carte -ravintolamme ovet ovat auki kaikille. Keittiön sydän ovat juuremme eli Kainuun ruokaperinne. Raaka-aineet valitaan huolellisesti – puhtaat metsämarjat, sienet ja villiyrtit maistuvat annoksissa.

60 asiakaspaikkaa. Ravintolan aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan. Varattavissa yksityistilaisuuksiin. Toimitamme herkulliset ruoat myös cateringpalveluna.

Hinta / hlö alk

10 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

restaurant-ravintola-ainoa-vuokatti
restaurant-ravintola-ainoa-vuokatti
Restaurant-ravintola-Ainoa-Vuokatti
Näytä kaikki kuvat
restaurant-ravintola-ainoa-vuokatti
restaurant-ravintola-ainoa-vuokatti
Restaurant-ravintola-Ainoa-Vuokatti

Herttuatar on kodikas hirsimökki 6:lle hengelle.
Herttuataressa on kolmen makuuhuoneen lisäksi avoin olohuone-keittiö -ratkaisu, yläkerran oleskelutila, parveke sekä viihtyisä juuri uudistettu (kesä 2022) sauna- ja pesutila.

Monipuoliseen varustukseen kuuluvat mm. poreamme, viilennys ja vuolukivitakka. Majoittujien käytössä parimökin yhteinen suksienhuoltohuone.

Hinta / vrk alk

177 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Vacation house Herttuatar at Vuokatin Aateli

SPORT RESORT HUONE
Päärakennuksen hotellihuoneissa on erilliset vuoteet kahdelle tai kolmelle hengelle, jääkaappi, kuivauskaappi, vedenkeitin, televisio, suihku/wc ja hiustenkuivain. Hotellihuoneet ovat savuttomia ja allergisille sopivia. Hotellihuoneissa on langaton internet-yhteys.

Päärakennuksen yhteydessä on myös ruokaravintola O’las, aulakahvio, vastaanotto ja hotellisaunat. Urheiluopiston alueella on uimahalli, monipuoliset pelikentät, ulkotenniskentät ja hiihtotunneli. Talvisin hiihtoladuille tai kesäisin vaellusreiteille ja lenkkipoluille pääset suoraan Urheiluopiston pihapiiristä.

SPORT RESORT HUONE – STANDARD
Hotellihuoneissa on erilliset vuoteet kahdelle, jääkaappi, televisio, suihku/wc, hiustenkuivain ja kuivauskaappi ulkovaatteille. Hotellihuoneet ovat savuttomia ja huoneiden koko on 20 m².

Sijainti Särkisen rannalla päärakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Hinta / vrk alk

85 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Superior room
Superior room
Näytä kaikki kuvat
Superior room
Superior room

380 -paikkainen ruokaravintola O’las tarjoaa Vuokatin alueen laajimmaan seisovan pöydän joka päivä. Huippu-urheilijoiden vaatimusten mukaisesti pidämme valikoimamme päivittäin laajana ja maukkaana. O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Hinta / hlö alk

11.8 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Lounge Cafeteria
O'las Buffet Restaurant
O'las Buffet Restaurant
Näytä kaikki kuvat
Lounge Cafeteria
O'las Buffet Restaurant
O'las Buffet Restaurant

Marraskuussa 2020 valmistuneet uudet, hyvinvarustellut huoneistot palvelevat erinomaisesti sekä matkailijoita, että Vuokatin alueen urheilijoita. Huoneistot ovat hienolla ja keskeisellä paikalla Särkisen rannan tuntumassa ja osasta huoneistoista aukeaa upeat näköalat järven suuntaan. Hiihtotunneli ja ensilumenlatu sijaitsevat aivan vieressä. Talvisin hiihtoladuille tai kesäisin vaellusreiteille ja lenkkipoluille pääset suoraan pihasta.

Urheiluopiston monipuoliset palvelut, kuten ruokaravintola O’las, kahvio, uimahalli ja sisä- ja ulkoliikuntapaikat ja tammikuussa 2021 valmistuva Vuokatti Areena palvelevat ympäri vuoden, vain kivenheiton päässä huoneistolta.

4 + 2 -hengen huoneisto, 46 m²:
2 x 2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, 2 x kuivauskaappi, pyykinpesukone, suihku/pesuhuone-wc, erillinen wc. Olohuoneen sohvasta (160 cm) levitettävä lisävuode.

Lomahuoneistoissa on 2 vrk minimivarausaika.

Hinta / vrk alk

140 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Sport Apartments
Sport Apartments
Sport Apartments
Näytä kaikki kuvat
Sport Apartments
Sport Apartments
Sport Apartments

Vuokatissa hiihtokausi alkaa jo lokakuussa!

Vuokatti on maastohiihtäjän paratiisi, sillä täällä harrastaminen on tehty yksinkertaiseksi kaiken tasoisille hiihtäjille. Vuokatin ja Sotkamon alueen ladut tarjoavat sopivia maastoja helpoista nautiskelureiteistä haasteita tarjoaviin kisalatuihin. Lokakuussa aukeava ensilumenlatu mahdollistavat poikkeuksellisen pitkän hiihtokauden!

Hiihtotunneli on suljettuna vuoden 2023 loppuun.

Hinta / hlö alk

24 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
First Snow Track's Snow
Ski Tunnel
First Snow Track
Näytä kaikki kuvat
First Snow Track's Snow
Ski Tunnel
First Snow Track

Vuokatti Sportin helmikuussa 2020 avattu uusi telinesali sijaitsee vanhan Pallohallin tiloissa pallokentän vieressä

Telinesalin välineistöön kuuluu:

Permanto
Trampoliini + volttimonttu
Air Track + volttimonttu
Renkaat
Puomi
Nojapuut
Eritasonojapuut
Rekki
Slacklinet

Hinta alkaen

25 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Gymnastic Hall
Gymnastic Hall
Näytä kaikki kuvat
Gymnastic Hall
Gymnastic Hall

Vuokatinrinteet ovat sekä suosittu perhekeskus että huippulaskijoiden kotikenttä - eikä syyttä! Varmaluminen Vuokatti on pitkästä iästään huolimatta virkeä ja moderni hiihtokeskus, joka kehittyy jatkuvasti.

Kuvankauniiden maisemien ympäröimänä Vuokatin rinnetarjonta on monipuolinen ja rinteiden välillä on helppo liikkua. Vuokatinrinteillä on 14 rinnettä ja 9 hissiä. Meiltä löytyy laskettavaa ja suorituspaikkoja kaikille taitotasosta riippumatta. Snowparkista löytyy erilaisia hyppyreitä, reilejä ja pressejä.

Rinteiden läheisyydestä löytyy monia erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Ravintoloissa tai kahviloissa voit nauttia juotavaa, purtavaa tai lounasta päivän aikana.

Maxin Lumimaailma, Hupikukkula ja Lastentalo Hupila takaavat että lapsiperheet viihtyvät rinteessä. On helppoa ja turvallista aloittaa laskettelun saloihin tutustuminen sompahissin ja mattohissin avulla lasten alueella.

Pohjoisrinteillä sijaitsee pulkkamäki ja snowtubing, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Ja jos teillä ei ole omia välineitä – ei huolta! Pulkkamäestä löytyy Max mobiileita, jotka ovat vierailijoiden käytettävissä. Meillä on myös nuotiopaikka, jossa voitte nauttia omia eväitä sekä paistaa makkaraa.

Vuokatinrinteiden hiihtokoulussa voi osallistua yksilö- tai ryhmäkursseille. Voit tutustua uuteen lajiin ammattitaitoisten hiihdonopettajiemme kanssa. Tarjoamme opetusta ja valmennusta lasketteluun, telemarkiin, lumilautailuun, murtomaahiihtoon ja soveltavaan alppihiihtoon.

Laskettelijat vaaran laella, tuolihissi
Lumilautailija katselee maisemia
Revontulet laskettelurinteen yllä
Laskettelurinne, tuolihissi, maisema
Lumiset puut laskettelurinteen reunalla
Näytä kaikki kuvat
Laskettelijat vaaran laella, tuolihissi
Lumilautailija katselee maisemia
Revontulet laskettelurinteen yllä
Laskettelurinne, tuolihissi, maisema
Lumiset puut laskettelurinteen reunalla

Vuokatti Bowlingilla on alakerrassa biljardisali, jossa on vuokrattavissa kaksi kivipöytää ja snooker pöytä.

Biljarditunnin voi maksaa paikan päällä tai ostaa verkkokaupasta, muistathan kuitenkin varata pöydän soittamalla 08 664 0080.

Avoinna:
Ma-Su klo 10-22
Kesä /syksy Ma-Su klo 12-21

Tarkista voimassa olevat aukioloajat www.vuokattibowling.fi

Hinta alkaen

12 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Lue lisää
Biljardi
Biljardisali
Näytä kaikki kuvat
Biljardi
Biljardisali

Vuokatti Bowlingilla on käytössä 3D-simulaatiojärjestelmä ampumaurheiluun, metsästykseen sekä viihdekäyttöön.
Tule nyt kokeilemaan hauskaa, mutta haastavaa ammuntaa simulaatio-olosuhteissa!

Simulaattoriammunta sopii kaikille. Käytössä on kaksi kivääri- sekä pistoolijäljitelmää.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ampumisesta tai metsästyksestä. Myös lapset ovat tervetulleita.

Metsällä pääset jahtaamaan villisikoja, hirviä ja riistalintuja. Osumasi myös pisteytetään, joten pienet kisailut kaverin kanssa tuo lisähaastetta jahtiin.
Arcade -ohjelma vie ampujat Villiin Länteen. Voit haastaa kaverisi vauhdikkaaseen ammuntaan kadulla tai saluunassa.

Suositeltava ryhmäkoko on 1-10 hlöä

Avoinna Vuokatti Bowlingin aukioloaikojen mukaan. Simulaattoriin tulee tehdä ennakkovaraus soittamalla numeroon 08 664 0080.
Ma-Su klo 10-22
Kesä / syksy Ma-Su klo 12-21

Tarkista voimassa olevat aukioloajat www.vuokattibowling.fi

Hinta alkaen

80 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Lue lisää
Wild West
bird hunting
Näytä kaikki kuvat
Wild West
bird hunting

Alkuvoimainen rotkomaisema saloseudun sydämessä!

Sotkamossa sijaitsevan Hiidenportin alkuvoimainen rotkomaisema on vaikuttava näky. Kansallispuisto tarjoaa kohteita ja tarinoita myös kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle. Jylhälle kalliorotkolle johtavan polun varrella voit kokea salaperäisen kuusikon, kauniisti karun kukkaniityn ja kaskiahon tunnelman.

Luonnonsuojelualueilla jokamiehenoikeudet eivät ole sellaisenaan voimassa. Tarkistathan aina retkikohteen säännöt ennen retkeäsi. Kansallispuistot ovat luonnonsuojelualueita, joiden tärkeänä tehtävänä on turvata luonnon monimuotoisuus sekä antaa ihmisille mahdollisuus nauttia ja rentoutua luonnossa luonnonsuojelun ehdoilla.
Metsähallitus hoitaa kaikkia Suomen kansallispuistoja

Neljä ihmistä lahdössä laavulta. He kävelevät lumikengillä. Taustalla laavu. / Four people are leaving the lean-to shelter walking on snowshoes. A lean-to in the background. Kuva: Harri Tarvainen
Rotkolampi kesäisessä luonnossa. Kapean lammen reunoilla kalliojyrkänteet ja metsää. / A corge with a pond in the summer. Rock cliffs and forest on the edges of the narrow pond. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi retkeilijää kesäisessä luonnossa. Taustalla avautuu maisema rotkolaaksoon. / Two hikers in the summer in the terrain. In the background, the landscape opens up to the gorge valley. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi retkeilijää rinkat selässään opasteviittojen luona kesäisessä luonnossa. /  Two hikers ride on their backs by the signposts in the summer in the terrain. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi hymyilevää ihmistä lumikengät jalassa. Katselevat lumista rotkomaisemaa rotkon reunalta. / The picture shows two smiling people wearing snowshoes. They look at the snowy gorge landscape from the edge of the gorge. Kuva: Harri Tarvainen
Näytä kaikki kuvat
Neljä ihmistä lahdössä laavulta. He kävelevät lumikengillä. Taustalla laavu. / Four people are leaving the lean-to shelter walking on snowshoes. A lean-to in the background. Kuva: Harri Tarvainen
Rotkolampi kesäisessä luonnossa. Kapean lammen reunoilla kalliojyrkänteet ja metsää. / A corge with a pond in the summer. Rock cliffs and forest on the edges of the narrow pond. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi retkeilijää kesäisessä luonnossa. Taustalla avautuu maisema rotkolaaksoon. / Two hikers in the summer in the terrain. In the background, the landscape opens up to the gorge valley. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi retkeilijää rinkat selässään opasteviittojen luona kesäisessä luonnossa. /  Two hikers ride on their backs by the signposts in the summer in the terrain. Kuva: Harri Tarvainen
Kaksi hymyilevää ihmistä lumikengät jalassa. Katselevat lumista rotkomaisemaa rotkon reunalta. / The picture shows two smiling people wearing snowshoes. They look at the snowy gorge landscape from the edge of the gorge. Kuva: Harri Tarvainen

Mökkitarjonnassamme on monipuolinen valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä mökkejä. Saunamökkeihin voi majoittua 6-8 henkilöä, ja takka- ja rantamökit ovat sopivat 2-4 henkilölle. Kaikissa mökeissä on minikeittiö, tuvassa TV ja oma WC sekä suihku.

Omakotitaloon voi majoittua jopa 8 hengen ryhmä, ja siellä on kodinomainen keittiö, jonka pöydän ääressä voi mainiosti pitää pienimuotoisia palavereja ja kokouksia. WC ja suihku löytyvät saunan yhteydestä ja olohuoneesta pääsee mukavasti vilvoittelemaan katetulle terassille.

Vuokatinrannassa on mahdollisuus harrastaa monenlaista aktiviteettia kuten uida, meloa, veneillä ja hiihtää. Mökkien läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja lapsille oma leikkipaikka.

Etäisyyksiä Vuokatinrannasta: lähin ruokakauppa 200 m, Vuokatinrinteet 1,5 km, Kajaanin rautatieasema 33 km, Kajaanin lentokenttä 42 km.

Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9 - 14. Toimistoaikojen ulkopuolella palvelee kiinteistöpäivystys.

Hinta / vrk alk

130 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Dining table and a sofa bed
Kitchenette
Lake view cottage at winter
Cottage with a terrace
Näytä kaikki kuvat
Dining table and a sofa bed
Kitchenette
Lake view cottage at winter
Cottage with a terrace

Rantahotellissa on 12 kahden hengen huonetta, Inva-varusteltu huone ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö, erillinen makuuhuone, olohuonenurkkaus sekä sauna. Kaikissa huoneissa on oma WC ja suihku. Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä hotellihuoneissa.

Kaikkiaan hotelliin voidaan majoittaa 30 henkilöä lattiatasoisiin vuoteisiin, mutta jos käyttöön otetaan laivahyteistä tutut seinävuoteetkin, majoituskapasiteetti nousee 50 henkilöön.

Hotellissa on lisäksi yhteinen TV-nurkkaus ja minikeittiö. Tapahtumien ja leirien aikana rantahotellissa majoittuvat voivat nauttia aamiaisen Vuokatinrannan ruokalassa (8 € / henkilö).

Vuokatinrannassa on mahdollisuus harrastaa monenlaista aktiviteettia kuten uida, meloa, veneillä ja hiihtää. Hotellin edessä on runsaasti parkkitilaa ja lapsille on leikkipaikka hotellin välittömässä läheisyydessä.

Etäisyyksiä Vuokatinrannasta: lähin ruokakauppa 200 m, Vuokatinrinteet 1,5 km, Kajaanin rautatieasema 33 km, Kajaanin lentokenttä 42 km.

Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9 - 14. Toimistoaikojen ulkopuolella palvelee kiinteistöpäivystys.

Hinta / vrk alk

65 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Hotel room with beds for four persons and a table
Hotel room with a kitchenette and a dining table
The hotel in winter
Beach hotel with a parking lot
Näytä kaikki kuvat
Hotel room with beds for four persons and a table
Hotel room with a kitchenette and a dining table
The hotel in winter
Beach hotel with a parking lot

Lomahuoneistoja on kahta eri kokoa:
isommissa huoneistoissa on 12 vuodepaikkaa ja pienemmissä 8 vuodepaikkaa.
Lomahuoneistot ovat valoisia, viihtyisiä ja korkeatasoisesti varusteltuja. Kaikista löytyy takalla varustettu olohuone, hyvin varusteltu keittiö ja tilava sauna. Kylpyhuoneessa on WC ja suihku. Sekä olohuoneessa että parvella on oma TV. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone ja kuistilla kuivauskaappi sekä silitysvälineistö.

Huoneistoissa on lisäksi tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Kaikilla huoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Etäisyyksiä Vuokatinrannasta: ruokakauppa 200 m, Vuokatinrinteet 1,5 km, Kajaanin rautatieasema 33 km, Kajaanin lentokenttä 42 km.

Vuokatinrannan myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9-14. Toimistoaikojen ulkopuolella on päivystyspalvelu kiireellisiä tapauksia varten.

Hinta / vrk alk

240 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Living room and a loft
Kitchen and a spacious dining table
Bedroom with a twin bed
Holiday apartments with balconies
Näytä kaikki kuvat
Living room and a loft
Kitchen and a spacious dining table
Bedroom with a twin bed
Holiday apartments with balconies

Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa, kuin keilata ja nauttia rennosta tunnelmasta kaveriporukan kanssa ja jatkaa siitä viihteelle? Yhtä hyvä vaihtoehto on kerätä keilaradan äärelle monta sukupolvea ja ottaa matsi, jossa voittaja voi olla yhtä hyvin niin vaari kuin perheen pienimmäinen.

Vuokatti Bowlingissa keiloja kaadetaan 16 radalla. Radalle saatavat ränniesteet tekevät keilaamisesta helpompaa lapsille. Keilahallilla on myös kahvila/baari josta saa snackseja ja virvokkeita.
Avoinna:
Ma-Su klo 10-22
Kesä/Syksy Ma-Su klo 12-21

Tarkista voimassa olevat aukioloajat www.vuokattibowling.fi

Hinta alkaen

26 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 1 tunti

Lue lisää
bowling
bowling
bowling ball
bowling
Bowling with kids
Näytä kaikki kuvat
bowling
bowling
bowling ball
bowling
Bowling with kids

Vuokatti Weekendin suositut lomahuoneistot sijaitsevat
aivan Vuokatin rinteiden vieressä, palveluiden äärellä.

Majoituskohteemme sijaitsevat 50-100 m:n päässä Vuokatin laskettelurinteistä, hiihtoladuista sekä kuntopoluista.
Myös kaikki Vuokatin muut monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet sijaitsevat lähelläsi, kävelymatkan päässä. Tarjoamme eri kokoisia loma-asuntoja, aina 2 hengen sviiteistä 10 hengen huviloihin.
Helppoa ja mukavaa lomailua Vuokatissa, palveluiden äärellä.

Hinta / vrk alk

95 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Weekend Grande
Vuokatti Weekend
Weekend Premium
Weekend Premium II
Weekend Lux
Näytä kaikki kuvat
Weekend Grande
Vuokatti Weekend
Weekend Premium
Weekend Premium II
Weekend Lux

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin kylpylälomakeskus Vuokatissa. Lomakohteena Vuokatti tarjoaa erittäin laajat harrastusmahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina Nuasjärven upeissa vaaramaisemissa.

Suositun Katinkullan trooppisessa kylpylässä veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC ja hauskaa kylpyläpuuhaa löytyy kaiken ikäisille. Saunamaailmassa voit saunoa myös savusaunassa! Mikä parasta, kylpylän yhteydessä toimii Harmony Spa -hyvinvointiosasto, hemmottelevien hoitojen paratiisi.

Ulkoilmasta voi nauttia kesät talvet erilaisten harrasteiden ja lajien parissa. Golfaa perinteisesti, tai kokeile vaihtoehtoisesti suosittua frisbeegolfia. Kattavat hiihtoladut ja rinteet Vuokatissa takaavat upeat talviurheilumahdollisuudet. Aktiiviliikkujalle löytyy kuntosalin lisäksi myös useita ohjattuja jumppia ja pallopelejä.

Nauti palveluista samassa paikassa: Holiday Club Katinkullan ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään. O'Learys -sporttiravintolassa voit nauttia monipuolisista herkuista rennoissa tunnelmissa ja suositusta Classic Pizza -ravintolasta löytyvät Vuokatin parhaat pizzat.

Holiday Club Katinkulta
Holiday house
Spa
Holiday house
Outside view
Paddling board
Katinkulta Spa
Näytä kaikki kuvat
Holiday Club Katinkulta
Holiday house
Spa
Holiday house
Outside view
Paddling board
Katinkulta Spa

Tarjoamme laadukasta majoitusta seitsemässä erikokoisessa hyvin varustelluissa lomahuoneistossa lähellä laskettelukeskusta.

Lomaperkkiön huoneistotarjonnassa on valittavina
1x pieni huoneisto kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle
3x kahden makuuhuoneen huoneisto neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle
2x kahden makuuhuoneen huoneisto parvella kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle
1x kolmen makuuhuoneen huoneisto kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Jokaisella huoneistolla on oma parkkialue. Lemmikeistä veloitetaan 50€/ huoneisto. Kuljetuspalvelu Kajaanin lentokentältä tai rautatieasemalta järjestyy pyydettäessä.

Hinta / vrk alk

100 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Näytä kaikki kuvat

Hirvensaaressa, kirkonkylän tuntumassa seisoo taiteilija Nina Ternon veistos "Havukka-ahon ajattelija", joka on omistettu sotkamolaisen kirjailijan Veikko Huovisen tuotannolle. Huovinen asui Sotkamossa suurimman osan elämäänsä.
Hirvensaaresta on upeat maisemat vastarannalla sijaitsevalle Hiukan hiekkarannalle, jonne asennetut elämysvalot ovat valaistuna syksystä kevääseen.

The statue on a beautiful winter day
Moose and a man
Näytä kaikki kuvat
The statue on a beautiful winter day
Moose and a man

Ihaile sinisten järvien, vihreiden metsien ja vaaran laelta avautuvia kauaskantoisia maisemia. Vuokatinvaaralla voit nauttia kauniista auringonnousuista ja -laskuista. Vaaran laen näköalapaikalle pääsee autolla Sotkamon ja Kajaanin väliseltä eteläpuolen tieltä. Näköalapaikalle pääsee sulanmaan aikaan myös pyörätuolilla.

Vuokatinvaaralla on useita, monipuolisia merkittyjä vaellusreittejä, joilla voi nauttia vehreästä luonnosta ja ihailla maisemia. Merkittyjen polkujen varrella on kunnan ylläpitämiä laavuja.

Winter view from top of the Vuokatti Hill
Vuokatti Slopes lift on a winter morning
The foliage view from Vuokatti Hill
Näytä kaikki kuvat
Winter view from top of the Vuokatti Hill
Vuokatti Slopes lift on a winter morning
The foliage view from Vuokatti Hill

Vuokatin iglut on uusi matkailuelämys, jossa voit kokea täydellisen irtioton arjesta luonnon syleilyssä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä.

Iglut sijaitsevat aivan järven rannassa, ja voit pimeän aikaan ihailla vastarannalla olevaa Hiukan valoshowta!

Iglujemme malli, Smart Lucia, on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen elämystila, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Tyylikkäät lasi-iglumme ovat suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteoksia, joissa pääosaa näyttelee suomalainen luonto järvimaisemineen. Sisustuksessa on tuotu esille vahvasti suomalaisuutta niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin laadusta tinkimättä. Suomen luonto on inspiroinut iglujen sisustusten värejä.

glass igloo interior
outdoor hot tub
glass igloo scenery
glass igloo interior
scenery
Näytä kaikki kuvat
glass igloo interior
outdoor hot tub
glass igloo scenery
glass igloo interior
scenery

TIETO VOITTAA TUNTEEN SUORITUSKYVYSTÄ
Vuokatti Sport Testiasema tarjoaa laajan valikoiman palveluita kehityksen seuraamiseen. Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä kuntotestejä, kuin enemmän sprinttiominaisuuksista kertovia anaerobisen kapasiteetin testejä. Lisäksi löydät meiltä myös lihaskuntotestit, Firstbeat analyysit sekä In Body-mittaukset.
Testitulosten pohjalta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä palveluja ja harjoitusohjelmia kehityksen takaamiseksi. Testeistä saatava palaute mahdollistaa tulosten hyödyntämisen harjoittelussa ja seurantatestit tarjoavat loistavan työkalun kehittymisen seuraamiseen.

TESTAUSTA KAIKILLE OLYMPIAVOITTAJASTA ARKILIIKKUJAAN
Testiaseman alati kehittyvä palvelutarjonta tuo uusimmat kuntotestausmahdollisuudet jokaisen saataville. Olet sitten oman lajisi huippu-urheilija tai fyysisestä kunnostasi ja kehityksestä kiinnostunut arkiliikkuja, löydämme varmasti oikean testivalikoiman juuri sinulle! Testien jälkeen et jää oman onnesi nojaan, vaan testitulosten perusteella saat meidän ammattilaisilta palautteen, jota voit hyödyntää omassa harjoittelussasi.

Hinta / hlö alk

50 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Vuokatti Sport Test Center
Vuokatti Sport Test Center
Näytä kaikki kuvat
Vuokatti Sport Test Center
Vuokatti Sport Test Center

Chalets-lomahuoneistot ovat valmistuneet vaiheittain vuosina 2009 – 2014. Urheiluopiston monipuoliset palvelut, kuten ruokaravintola O’las, kahvio, uimahalli ja sisä- ja ulkoliikuntapaikat palvelevat Chalets-asiakkaita ympäri vuoden. Talvisin hiihtoladuille tai kesäisin vaellusreiteille ja lenkkipoluille pääset suoraan Urheiluopiston pihapiiristä.

2-4-hengen lomahuoneisto, 45 – 54 m²:
2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, oma sauna, kuivauskaappi, parveke. Alkovissa 120 cm leveä sänky ja sen yläpuolella 80 cm leveä sänky.

4-6 hengen lomahuoneisto, 61-65 m²:
kaksi makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, yhdistetty keittiö/olohuone, jossa levitettävä sohva (lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle). Oma sauna ja parveke.

Hinta / vrk alk

160 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Lue lisää
Chalets Large Livingroom
Chalets Bedroom
Chalets Bathroom
Chalets Basic Alcove
Chalets Kitchen
Chalets
Näytä kaikki kuvat
Chalets Large Livingroom
Chalets Bedroom
Chalets Bathroom
Chalets Basic Alcove
Chalets Kitchen
Chalets