Pyöräillen Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa retkipyöräilyyn useita mielenkiintoisia reittejä sekä maastopyöräilijöille haastavia ylä- ja alamäkiä luonnon helmassa. Vaarassa kiertävät latupohjat ovat myös pyöräilijöiden käytössä.

Holiday Club  Katinkullassa on vuokrattavissa jopo- , fatbike- sekä sähköfatbike -pyöriä ja vastaanotossa on saatavilla reittikartta talvipyöräilyyn.

Talvella Fatbike reitti Katinkullassa
Lähtöpaikka on Tenetti-golfkentän kioskin (vihreä rakennus) vasemmalta puolelta. Reitti on n.13km pitkä ja merkitty oranssein aurausviitoin ja metsäosuudet puihin oranssilla merkinnällä. Hiihtäjillä ja autoilla on aina etuoikeus tietä ja latua ylittäessä, joten noudatathan varovaisuutta! Tämä reitti on tarkoitettu fatbikella ajamista varten ja se ei kestä kävelyä.

Vuokatinrinteillä on mahdollista myös testata omat taidot alamäkipyöräilyssä. Länsirinteillä on useita luonnon mukaisia pyöräreittejä alamäkipyöräilijöiden käytössä. Länsirinteiden ankkurihissi on pyöräilijöiden käytössä päivittäin 15.6.-11.8.2019 klo 11-18.

Alamäkipyöräilyyn tarvitaan oma ko. ajoon sopiva jousitettu maastopyörä sekä ajajalla leukasuojuksella varustettu kypärä ym. turvavarusteet.

Kaipaako välineistösi huoltoa tai haluaisitko vuokrata pyörän allesi? Anna Vuokatti Ski Servicen auttaa.

Tavallisia polkupyöriä vuokraavat useat majoituskohteet.