Pyöräillen Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa maastopyöräilijälle useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja liikkua luonnon helmassa. Vaarassa kiertävät latupohjat ovat suurimmaksi osin pyöräilijöiden käytössä. 

Talvisin Vaarankylän hiihtolatu (26 km) kulkee Vaarankylän kohdalla osittain viljelyksessä olevien peltojen yli. Kesäaikaan pelloilla ei voi kuitenkaan liikkua vapaasti, vaan on liikuttava Vesikkotietä pitkin. Vaarankylän latupohjalle on viety puomit ja opasteet ohjaamaan liikkuminen pois kielletyltä alueelta.

Holiday Club  Katinkullassa on vuokrattavissa jopo- , fatbike- sekä sähköfatbike -pyöriä ja vastaanotossa on saatavilla reittikartta talvipyöräilyyn.

Talvella Fatbike reitti Katinkullassa
Lähtöpaikka on Tenetti-golfkentän kioskin (vihreä rakennus) vasemmalta puolelta. Reitti on n.13km pitkä ja merkitty oranssein aurausviitoin ja metsäosuudet puihin oranssilla merkinnällä. Hiihtäjillä ja autoilla on aina etuoikeus tietä ja latua ylittäessä, joten noudatathan varovaisuutta! Tämä reitti on tarkoitettu fatbikella ajamista varten ja se ei kestä kävelyä.

Kaipaako välineistösi huoltoa tai haluaisitko vuokrata pyörän allesi? Anna Vuokatti Ski Servicen auttaa.

Tavallisia polkupyöriä vuokraavat useat majoituskohteet.