Hae sivustolta

Lomarengas

Yli 200 laatutarkastetun mökin valikoima Vuokatissa!

Yli 200 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa ympäri Vuokatin. Tutustu tästä Vuokatin upeisiin mökkikohteisiin! Lomarenkaalta saat kuluttajansuojan ja If Peruutusturvavakuutus sisältyy aina hintaan. Helppo varaus ja laajat maksutavat, myös lasku ja osamaksu!

Lomarenkaalla on Vuokatissa satoja majoituskohteita ja tuhansia vuodepaikkoja – valinnanvaraa löytyy niin vuokramökeistä, paritalohuoneistoista kuin tasokkaita chaleteista aina perinteisiin erämajoituksiin asti. Vuokatin rinnekeskuksen tuntumassa löytyy majoitusvaihtoehtoja niin isolle perheelle kuin pariskunnille – tarpeisiin sopiva ja huolella valittu lomakohde toimii onnistuneen loman tukikohtana! Myös rinnekeskusta etäämpänä sijaitsevilta majoituskohteilta pääsee suoraan laduille ja alueen ulkoilureiteille, jotka ovat monin paikoin valaistuja.

Lomarenkaan mökkihakuun voit syöttää juuri haluamasi kriteerit, esimerkiksi etäisyyksien tai palvelujen mukaan. Löydät varmasti sopivan lomakohteen. Tutustu ja varaa itsellesi sopiva majoitus Vuokatista – ja tule viettämään ikimuistoinen loma! Huomioithan että myös lemmikit sallittuja -kohteita on runsaasti, sekä alueelta löytyy myös koirille sallittuja latuosuuksia! Tule koko perheen kanssa lomalle Vuokattiin!

PS. Voit myös piipahtaa Lomarenkaan Vuokatin toimistolla osoitteessa Kainuuntie 28, 88600 Sotkamo!

Lomarengas

Kainuuntie 28, 88600 Sotkamo

0306 502 502

lomarengas.fi