Hae sivustolta

Lentiiran Lomakylä

Mukavat mökit ja savusauna palvelevat ympäri vuoden

Kun kaipaat kokonaisvaltaista rauhoittumista, suuntaa Lentiiran Lomakylään Kuhmossa. Mukavien mökkien lisäksi meiltä löytyy vieraiden rakastama savusauna. Rentoutumisen lomassa karhunkatselu, melonta ja patikointi, sekä klassiset talviretkeilylajit ovat kävijöiden suosiossa. Lomakylässä ylläpidetään myös kalastus- ja metsästysperinteitä.

Näytä kaikki kuvat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wild Taiga elokuu 2020, Kuhmo - Lentiira Hotelli Kalevala, Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän lomamökkiä, jotka on rakennettu keskelle kainuulaista maalaismaisemaa Pohjois-Kuhmossa, noin 114 kilometrin päässä Vuokatista. Mökkimajoitusken lisäksi tarjoamme leirntäpalveluita sulan maan aikaan toukokuulta lokakuun loppuun. Savusaunaa lämmitämme tilauksesta tiuhaan, ja talvella avantomme kutsuu talviuimareita.

Mökkivuorokauden hinta vaihtelee mökkityypin, vierailun keston, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan. Mitä pidempään viivyt, sitä edullisemmaksi vuorokausihinta muodostuu. Tutustu mökkivalikoimaan ja varaa sopivin vaihtoehto joko suoraan verkkokaupasta taikka vastaanotostamme.

Kesäkaudella Lentiiran järvet, kosket ja joet kutsuvat kalastusharrastajia vesille erilaisten aktiviteettien pariin. Kansainvälisen luontomatkailijan kohokohta Kuhmossa on puolestaan karhunkatselu piilokojulla.  Talvikausi on puolestaan erinomaista aikaa ihan vain rauhoittua ja nautiskella hiljaisuudesta. Myös luontokuvaajalle talven pakkaspäivät  tarjoaa inspiroivia kuvausmahdollisuuksia.

Järjestämme myös juhlat ja kokoukset Pirtti-ravintolassamme. Laita viesti ja kysy tarjoustamme!

Lentiiran Lomakylä

Petäjäniemente 121, 88930 Lentiira

+358447288930

lentiira.com