Hae sivustolta

Heikkilän Pirtti

Cafe, tilaus- ja catering ravintola

Täällä Kainuun sydämen sykkeessä, vaaramaisemien keskellä, tarjoamme Sinulle paikan järjestää kokouksia, juhlia ja elämyksellisiä tapahtumia luonnon rauhassa. Tule nauttimaan aidosta pirtin tunnelmasta, herkullisesta lähiruoasta ja aidosta suomalaisesta vieraanvaraisuudesta.

Näytä kaikki kuvat

Cafe, Catering & Tilausravintola

Heikkilän Pirtti avaa ovensa hiihtokauden alkaessa talvivierailleen. Ladut kulkevat suoraan pirtin porstuan eteen. Pirtissä tuoksuu höyryävä lämmin keitto sekä vastaleivottu munkki. Heikkilä tarjoaa lämmön ja herkkujen lisäksi myös kokemuksen, joka jää mieleen.

Meillä kunnioitetaan vahvasti perinteitä ja alueemme ruokakulttuuria. Tarjoiluissa maistuu kainuulaisuus, lähituottajat ja entisaikojen emäntien reseptiikka. Keittiössä tehdään käsityönä kaikki pirtin leivät, paikalliset erikoisuudet sekä makeat herkut. Uunissa hautuu paikallisen tilan kyytönpaisti ja lähijärven kuha. Raaka-aineissa maistuu neljä vuodenaikaa sekä vaarojen villit aromit. Veikko Huovisen tuotantoa mukailevat teemamenut tuovat pirttiin sotkamolaista tarinahenkeä ja voitkin maistaa Hamsterin kellarinherkkuja ja pirskahtelevia marjamättäitä, unohtamatta hienoa tervahaudan ja lakan aromia aamun usvan laskeutuessa korpisuolle.

Muina aikoina toimimme tilausravintolana, järjestäen kokouspaketteja, juhlia ja erilaisia ruokatapahtumia, kuten kekrin ja joulunaikaan. Toimitamme cateringpalveluja Vuokatin ja Sotkamon alueelle.

Meiltä voit varata myös työpajatoimintaa.

Varaa meiltä omannäköisesi, personoitu kokous-, juhla- tai cateringpalvelu.

Aukioloajat ja varaukset osoitteesta www.heikkilanpirtti.fi.

Heikkilän Pirtti

Otrantie 7 B 88600 Sotkamo

045 6081161

heikkilanpirtti.fi

Tekemistä