Local bread appetisers on a plate in Heikkilän Pirtti

Maistellen Kainuuta -ruokakiertoajelulla pääset nauttimaan paikallisesti tuotetusta ruuasta Vuokatin ja Sotkamon alueen ravintoloissa. Bussikierroksen aikana opas kertoo tarinoita Kainuun ruokakulttuurista, Sotkamosta ja Vuokatista sekä kirjailija Veikko Huovisesta.

Kiertoajelu alkaa tervalta pirskahtavalla tervetulojuomalla ja alkuruualla Heikkilän Pirtissä Ohravaaralla. Pääruoka syödään Haapalan Panimoravintolassa ja samalla maistellaan paikallisia pienpanimo-oluita. Sen jälkeen annetaan ruuan laskeutua ja ajellaan Sotkamon keskustaan Hiukanharjulle. Herkullinen jälkiruoka ja kahvi tarjoillaan savupirttitunnelmissa Kainuuravintola Kipossa.

Ruokakiertoajelu toteutetaan tilauksesta ympäri vuoden. Kiertoajelu alkaa ryhmän toiveiden mukaan joko Vuokatista tai Sotkamon keskustasta.

Hinta / hlö alkaen

75 €

Saatavuus: Ympäri vuoden

Kesto: 4 tuntia

In the picture you see local appetisers and welcome refreshment served on the table.
Local fish main course in Haapala Brewery Restaurant
Local meat main course in Haapala Brewery Restaurant
Local dessert in Restaurant Kippo
Local bread appetisers on a plate in Heikkilän Pirtti
Näytä kaikki kuvat
In the picture you see local appetisers and welcome refreshment served on the table.
Local fish main course in Haapala Brewery Restaurant
Local meat main course in Haapala Brewery Restaurant
Local dessert in Restaurant Kippo
Local bread appetisers on a plate in Heikkilän Pirtti