Vuokatti Weekend

Mökit ja lomahuoneistot Vuokatin parhailla paikoilla

Vuokatti Weekendin suositut mökit ja lomahuoneistot sijaitsevat aivan Vuokatin rinteiden vieressä, palveluiden äärellä.

Näytä kaikki kuvat

Vuokatti Weekendin suositut mökit ja lomahuoneistot sijaitsevat aivan Vuokatin rinteiden vieressä, palveluiden äärellä. Tutustu ja löydä sinulle parhaiten sopiva majoituskohde.

Mökit Weekend FamilyWeekend LuxWeekend Grande ja Weekend Premium tarjoavat laadukkaat majoitustilat 7-10 vieraalle. Kahden hengen lomahuoneistot Weekend Duo ja Duetto sisältävät kompaktissa koossa kaiken tarvittavan.

Kaikki majoituskohteemme sijaitsevat 50 – 100 m:n päässä Vuokatin laskettelurinteistä, hiihtoladuista sekä kuntopoluista. Myös kaikki Vuokatin muut monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet sijaitsevat lähelläsi, kävelymatkan päässä.

Helppoa ja mukavaa lomailua Vuokatissa, palveluiden äärellä!

Vuokatti weekendin yrittäjäperheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kaksi, jo aikuista, poikaa.  Hiihdon-opettajan  toimesta  ”eläkkeelle”  jäänyt isä Tom on aikoinaan toiminut  yli 25 vuotta Vuokatissa  hiihdonopettajana ja hiihtokoulun vetäjänä. Perheen pojat, Boris ja Ben, kilpailivat menestyksekkäästi usean vuoden ajan kansallisella tasolla alppihiihdossa. Aktiivisen kisauran jälkeen molemmat pojat toimivat nyt Vuokatin hiihtokoulussa niin laskettelun kuin lautailunkin hiihdonopettajina. Koko perhe kerääntyy edelleen yhteen alppihiihdon tiimoilta.

Otathan meihin yhteyttä, niin järjestämme Teille korketasoista majoitusta aivan rinteiden juurelta.

in­fo@vuo­kat­ti­wee­kend.com / +358 (0)500 89 77 10

www.vuo­kat­ti­wee­kend.com

Varaukset

Varaukset

ONLINE VARAUKSET

 

Vuokatti Weekend

+358 500 89 77 10

www.vuokattiweekend.com