Hae sivustolta

Vuokatti Chalets

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta.

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta. Arki jää jälkeesi luonnossa, laduilla ja seikkailuissa. Se unohtuu kuntosalin nurkkaan ja veden virkistävään syleilyyn, saunan pukuhuoneeseen ja ravintolan puheensorinaan.

Näytä kaikki kuvat

Me Vuokatti Sport Resortissa määrittelimme aktiiviloman uudelleen, jotta sinä voisit elää unelmaasi. Valitse oma tapasi rentoutua. Vie itsesi äärirajoille, opi uutta, laske leposykettä tai nauti seikkailusta.

Kainuun idyllisissä luontomaisemissa, Vuokatin laskettelurinteiden kupeessa lepäävä ja Resort on Vuokatin Urheiluopiston perimästä rakentunut uudenlainen lomakeskus aktiivista ja tavoitteellista liikuntaa harrastaville.

Chalets-lomahuoneistot ovat valmistuneet Särkisen rannalle vaiheittain vuosina 2009 – 2014. Vuokatti Sport Resortin monipuoliset palvelut, kuten ruokaravintola O’las, kahvio, uimahalli ja sisä- ja ulkoliikuntapaikat palvelevat Chalets-asiakkaita ympäri vuoden. Talvisin hiihtoladuille tai kesäisin vaellusreiteille ja lenkkipoluille pääset suoraan Vuokatti Sportin pihapiiristä.

Chalets 1-2 sijaitsevat Vuokatti Sport Resortin päärakennuksen yhteydessä (sisäkäytävä).

Chalets 3 on päärakennuksen välittömässä läheisyydessä.

2-4-hengen lomahuoneisto, 45 – 54 m2:

2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, oma sauna, kuivauskaappi, parveke. Alkovissa 120 cm leveä sänky ja sen yläpuolella 80 cm leveä sänky.

4-6 hengen lomahuoneisto, 61-65 m2:

kaksi makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, yhdistetty keittiö/olohuone, jossa levitettävä sohva (lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle). Oma sauna ja parveke.

Chalets lomahuoneistoissa on 2 vrk minimivarausaika.

VUOKATTI SPORT RESORT -MAJOITUSTARJONTA »

Vuokatti Sport

Vuokatti Chalets

Opistontie 4, 88610 Vuokatti

+358 8 619 1500

vuokattisport.fi