Hae sivustolta

Kokoustarjoilut ja ravintolapalvelut Vuokatti Sportilla

Tarjonnastamme löydät niin buffet vaihtoehdot kuin erilliset tilausmenut

Alueen laajimman seisovan pöydän lisäksi, ravintolastamme on mahdollista tilata myös esimerkiksi illallistarjoilut erillismenujen mukaisesti. Meillä järjestetään vuosittain useita eri tilaisuuksia yritystapahtumista perhejuhliin, joihin usein sisältyy myös erilliset tarjoilut. Tarjoilut on mahdollista tilata myös rantasaunalle.

Näytä kaikki kuvat

380-paikkainen ruokaravintola O’las  tarjoaa Vuokatin alueen laajimman seisovan pöydän joka päivä.  Ravintolan lisäksi teitä palvelee aulakahvio A-oikeuksin. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille. Myös rantasaunoillamme on A-oikeudet, joten esimerkiksi illallistarjoilujen järjestäminen rantasaunoilla on mahdollista.

 

Tilausmenut

Voit tilata ravintolastamme erillisiä tarjoiluja niin juhliin, kuin kokouksiin. Pystymme järjestämään tarjoilut sekä kokoustiloihin, että rantasaunalle. Mikäli taas haluat viedä ryhmäsi esimerkiksi vaellusretkelle, ravintolastamme voi tilata mukaan myös retkieväitä!

MENUT:

Buffet Menut Ryhmille

Rantasauna Menut

Retkieväät

Huom! Ravintolastamme voit tilata myös A’la Carte ruokailut pöytiintarjoiltuna. Mikäli haluat kuulla näistä vaihtoehdoista lisää, otathan yhteyttä myyntipalveluun.

 

Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja varaukset

Myyntipalvelu
ma-pe 8-16
Puh. 08 6191 500

Vuokatti Sport

Kokoustarjoilut ja ravintolapalvelut Vuokatti Sportilla

Opistontie 4, 88610 Vuokatti

+358 8 619 1500

vuokattisport.fi