Esteettömät ravintolat

Yhdenvertaisia makuelämyksiä

Ravintoloihin on esteetön kulku ja niissä on esteetön wc. Osa ravintoloiden pöydistä on esteettömästi saavutettavissa ja yhdessä tasossa.

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Amarillo, Kainuuravintola Kippo ja tilausravintola Kammi

Hotellista löydät kolme eri ravintolaa, joihin kaikkiin on esteetön kulku. Hotellin yhteydessä oleviin Amarilloon ja Kainuuravintola Kippoon pääset kulkemaan hissillä. Tilausravintola Kammi sijaitsee hotellin läheisyydessä rauhallisen järven rannalla, josta on kauniit maisemat Vuokatin vaaroille.

Lisäksi hotellin aulassa sijaitseva Break Shop tarjoilee kahvia, teetä, virvokkeita sekä suolaisia ja makeita herkkuja pikkunälkään tai välipalaksi ympäri vuorokauden.

tunnelmaa ravintoassa heinäseivässeinät katettu pöytä. ravintola Vuokatti.

HOLIDAY CLUB KATINKULTA

Classic Pizza Restaurant, Easy Kitchen ja O’Learys

Holiday Club Katinkullassa palvelee kolme eri ravintolaa, joihin kaikkiin on esteetön kulku. Hotellin aulasta pääset kulkemaan hissillä toisessa kerroksessa sijaitseviin Classic Pizza Restaurantiin ja Easy Kitcheniin sekä alakerrassa sijaitsevaan O’Learys -ravintolaan. Aulassa on myös liikuntarajoitteisten wc.

ravintolatunnelmaa vuokatti

VUOKATTI SPORT

Ravintola O’las

380-paikkainen ruokaravintola O’las tarjoaa Vuokatin alueen laajimman seisovan pöydän joka päivä.  O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille.


VUOKATIN AATELI

Ravintola Ainoa

Vuokatin rinteiden kupeessa sijaitsevan á la carte -ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville.

Ravintola Ainoa sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä. Keittiön sydän ovat juuremme eli Kainuun ruokaperinne.


VUOKATINRINTEET

Ravintola A’la Katti

Rinnera­vin­to­la A’la Katissa pää­set naut­ti­maan mauk­kaas­ta ko­ti­ruo­ka­lou­naas­ta tai voit va­li­ta lis­tal­ta her­kul­li­set piz­zat, gril­li- se­kä á la car­te an­nok­set.

Kah­vi­lan puo­lel­ta löy­dät pik­ku­näl­kään suo­lais­ta ja ma­keaa pur­ta­vaa se­kä kyl­miä ja läm­pi­miä juo­mia. Ra­vin­to­lan isol­la au­rin­koi­sel­la te­ras­sil­la on mu­ka­va hui­la­ta ja pais­ta­tel­la ke­vät­tal­ven au­rin­gos­sa. Ra­vin­to­las­sa on an­nis­ke­luoi­keu­det.


VUOKATIN AATELI

Bistro Nuas

Hotel Aateli Lakesiden yhteydessä toimiva Bistro Nuas tarjoaa aitoja makuja, paikallisia tuotteita ja rentoa tunnelmaa – parhaissa maisemissa Nuasjärven rannalla.

Bistro Nuas palvelee tällä hetkellä tilaus- ja aamiaisravintolana. Myös majoituskohteen ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita aamiaiselle!

raikas aamiainen, vuokatti majoitus.

HOTELLI KALEVALA

Ravintola Kanteletar

Ravintola Kantelettaren keittiö on suunnitellut á la carte -listan paikallisia tuotteita hyödyntäen ja muuntautumaan sesonkien mukaan. Ravintolasta avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle.

Ravintolasaliin pyörätuolilla kulkiessa henkilökuntamme tuo liikuteltavat rampit portaisiin.