Hae sivustolta

Esteettömät majoituspalvelut

Yhdenvertaisia yöpymisiä

esteetön majoitus, Esteettömässä huoneessa kaksi erillistä sänkyä ja leveä ovi

Majoituskohteisiin on esteetön kulku ja kohteet on varusteltu esteettömillä kylpy- ja wc-tiloilla. Majoitustiloissa on riittävästi tilaa liikkua apuvälineen/pyörätuolin kanssa.

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Tyylikäs valinta keskellä elämää

Hotellissa on neljä liikuntarajoitteisille varusteltua huonetta. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja ovat standard-luokan huoneita. Tullessasi hotelliin, vastaanottoon pääset kätevästi hissillä käyttämällä Aamiaishuone Hellan ovea. Ovessa on soittokello.

Kysy kohteen tarkemmat esteettömyystiedot suoraan yrityksestä.

Esteettömässä huoneessa kaksi erillistä sänkyä ja leveä ovi

HOLIDAY CLUB KATINKULTA

Hemmottelua koko perheelle täyden palvelun lomakeskuksessa

Holiday Club Katinkullassa on neljä esteetöntä hotellihuonetta 2. kerroksessa, jonne pääset hissillä. Kylpyhuoneet on varusteltu kaiteilla (suihku ja wc-istuin) sekä hälytysnapilla. Loma-asunnoista neljä ja Villas-huoneistoista kaksi on osittain esteettömiä.

Kysy kohteen tarkemmat esteettömyystiedot suoraan yrityksestä.

ilmakuva katinkullan kylpylä vuokatti holiday club

VUOKATTI SPORT

Täydelliset puitteet aktiiviseen lomailuun

Vuokatti Sportin Standard -hotellihuoneet ja Sport Apartmentsit ovat lähtökohtaisesti esteettömiä ja Superior-huoneita voidaan suositella avustajan kanssa. Vastaanotto on esteetön, samoin ravintola & kahvio, sekä osa kokouskabineteista.

Kysy kohteen tarkemmat esteettömyystiedot suoraan yrityksestä.


VUOKATTI SAFARIS

Ruokolan Kartano

Yhdessä kerroksessa oleva Ruokolan Kartano on Vuokatin kookkain huvila, hulppeat 550 m2. Tämä mm. saunaosastolla ja porealtaalla varustettu, vuonna 2023 remontoitu kartanon päärakennus sopii erinomaisesti perhelomailuun, yrityksille sekä juhlapaikaksi aina 100 henkilön juhliin saakka. Ruokolan Kartanossa majoittuu 18 henkilöä.

Kysy kohteen tarkemmat esteettömyystiedot suoraan yrityksestä.


HOTELLI KALEVALA

Hotelli Kalevala on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä

Hotelli Kalevalasta löytyy yksi tilavampi inva-huone, jossa mahtuu helposti kulkemaan pyörätuolilla. Huoneeseen pääsee hissillä ja kylpyhuoneessa on tukikahvat. Hotellin vastaanottoon, ravintolasaliin, saunaosastolle sekä kokoustiloihin pääsee pyörätuolilla. Aulassa on liikuntarajoitteisille suunnattu yleinen wc. Erikseen merkittyä inva-pysäköintipaikkaa ei ole, mutta henkilökunta neuvoo mielellään, mihin auton voi parkkeerata.

Kysy kohteen tarkemmat esteettömyystiedot suoraan yrityksestä.

hotelli kalevala kesämaisemassa, kainuu kuhmo vuokatti majoitus.