Työhyvinvointipalvelut

Vuokatti Sportin tarjoamien työhyvinvointipalvelujen perustana on luontoliikunta

Palvelupaketti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan, joten pituus voi vaihdella päivätilaisuuksista aina puolen vuoden toimintajaksoon. Henkilökohtainen ohjaus ja seuranta mahdollistavat sen, että osallistuja etenee itsenäisesti kohti omaa tavoitettaan.

Huippu-urheilijoiden valmennuksesta ja testauksesta saatua tietotaitoa sovelletaan moneen muuhun asiakasryhmään. Työssä jaksamiseen on haettu eväitä urheiluopiston innostavasta ja sosiaalisesta ympäristöstä jo vuosia. Ammattiliittojen ja työnantajien kuntoremonttipalvelut, yritysten liikuntakurssit ja virkistyspäivät ovat oleellinen ja jatkuvasti kasvava osa Vuokatti Sportin toimintaa.

Vuokatti Sportin valttina on laaja-alainen työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen, fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin yhteensovittaminen muun muassa lumiliikunnan ja luonnon avulla. Omien terveysliikunnan asiantuntijoiden lisäksi Urheiluopiston kumppaneina on joukko työhyvinvoinnin, työpsykologian ja ravitsemuksen ammattilaisia. Tämä mahdollistaa koko henkilöstöä koskevan työhyvinvointiohjelman laatimisen.

Vuokatti Sport järjestää kuntolomien lisäksi kuntoremontteja, terveystreffeja, senioreiden liikunnallisia lomia sekä yritysten tykypäiviä ja tietoiskuja. Opistolla toimivan fysikaalisen hoitolaitoksen kautta on mahdollisuus myös kartoittaa niin yksittäisten asiakkaiden kuin ryhmienkin toimintakykyä.

Kysy lisää Vuokatti Sport myyntipalvelusta.