Hae sivustolta

Laskettelua ja aktiivista ulkoilua

Työhyvinvointia ja kisailua Vuokatinrinteillä!

Inspiroidu työporukalla Vuokatinrinteillä laskettelun merkeissä. Lumiset maisemat ja raikas ulkoilma luovat täydellisen ympäristön tiimisi virkistymiselle. Mikäli ryhmänne kaipaa yhteistä ohjelmaa ja hengen luomista, järjestämme teille aktiviteettejä laskettelurinteessä, kuin sen ulkopuolellakin. Työhyvinvointi alkaa täältä!

Näytä kaikki kuvat

Vuokatinrinteillä voi kokea laskettelun riemua ja nauttia upeista talvimaisemista työhyvinvoinnin merkeissä tai yhdistyksen järjestämällä talviretkellä. Suunnitellaan yhdessä ryhmällenne sopivat palvelut kuten rinneliput, välinevuokraukset ja mahdolliset ohjatut aktiviteetit rinteessä. Tarvittaessa ryhmän ruokailu laskettelupäivän ohessa onnistuu vaivattomasti ravintoloissamme.

Varaa laskettelupäivä ryhmällesi Vuokatinrinteille ja valmistaudu nauttimaan huippumukavasta ja unohtumattomasta päivästä. Talven seikkailut odottavat – tervetuloa mukaan!

Järjestämme ohjelmaa myös talvikauden ulkopuolella ja toki myös ilman laskettelua.

Tiedustelut:
Vuokatinrinteet
+358 8 619 4111

Ryhmähinnat: rinneliput ja välinevuokraukset

Ryhmähinnat: rinneliput ja välinevuokraukset

RINNELIPUT
Päivä 9.30 – 19.00 43 €
3 tuntia 38 €

SUKSI- TAI LUMILAUTASETTI
Päivä 9.30 – 19.00 28 €
3 tuntia 23 €

LUMIKENGÄT JA SAUVAT
Päivä 9.30 – 19.00 25 €
3 tuntia 20 €

Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä. Etuhinnoittelu edellyttää yhden ryhmänjohtajan noutavan ja maksavan kaikki hissiliput yhdellä kertaa. Otathan yhteyttä sähköpostitse etukäteen . Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus myös laskutukseen erillisellä sopimuksella.

Ryhmäliput ladataan kertakäyttöisille älykorteille (sis. hintaan). Ryhmässä olevat lapset (12 vuotta ja nuoremmat) laskevat normaalin rinnelippuhinnaston mukaisesti.

Kisailua laskettelupäivän yhteydessä

Kisailua laskettelupäivän yhteydessä

Pujottelukisa

Ryhmän laskettelupäivän ohjelmaan voi ottaa lisämausteena pujottelukisan, jossa pääsee mittelöimään kollegoiden kanssa laskettelutaidoilla. Rata rakennetaan ryhmän toivomuksia kuunnellen vastaamaan ryhmän taitotasoa.

Kesto 1-2 tuntia ryhmän koosta riippuen
Hinta alkaen 600 € / ryhmä

Tarkkuuslasku kisailu Maxin Lumimaailmassa

Tässä kisassa ei vaadita nopeutta eikä laskettelukokemusta: ainoastaan täsmällisyys ja tasainen tahti ratkaisee voittajan. Maxin tarkkuuslaskussa laskija suorittaa radan kahdesti pyrkien mahdollisimman saman kestoisiin suorituksiin. Kisa tapahtuu vaativuustasoltaan helpossa Maxin lumimaailmassa, johon on mahdollista ostaa oma aluelippu.

Kesto 1-2 tuntia ryhmän koosta riippuen
Hinta alkaen 150 € / ryhmä

Yllä mainitut hinnat eivät sisällä rinnelippuja eivätkä mahdollisia välinevuokrauksia.

Vaaran karpaasit - joukkuekisa neliotteluna

Vaaran karpaasit - joukkuekisa neliotteluna

Tämä taistelu käydään joukkueittain neljän lajin muodostamassa mittelössä. Lajit eivät vaadi voimaa ja kestävyyttä, mutta roppakaupalla hyvää mieltä ja tekemisen meininkiä. Lajit räätälöidään ryhmän ja ajankohdan mukaan, mutta luvassa on mm. pulmapelejä, tarkkuusheittoa, Stiga-rallia sekä ”Silmukka kiristyy” -viesti.

Kesto n. 2-3 tuntia
Hinta 300 € 6-12 hlöä, lisähenkilöt 22 €/hlö
Toteutettavissa ympäri vuoden

Ohjatut lumikenkäretket ryhmille

Ohjatut lumikenkäretket ryhmille

Lumikenkävaellus sopii kaiken kokoisille ryhmille ja reitti toteutetaan ryhmän tarpeiden mukaan oppaan johdolla. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa:

1. Vaaran Kierros
Ryhmä nousee Pohjoisrinteiden tuolishissillä Vuokatinvaaran laelle, josta matka jatkuu metsän halki kohti Länsirinteitä. Reitti on pääsääntöisesti alamäkeä, mutta maasto on välillä haastavaa. Matkan aikana nautitaan retkikahvit suolaisen tai makean lisukkeen kera.

Kesto n. 2,5 – 3,5 tuntia
Hinta 79 € / hlö (8-10 hlöä), lisähenkilöt 55 €

2. Alamaaston reitti
Tämä reitti kulkee vaaran juurella kumpuilevassa metsässä. Retken päätteeksi nautitaan kahvit suolaisella tai makealla lisukkeella.

Kesto 2 tuntia
Hinta 65 € / hlö (8-10 hlöä), lisähenkilöt 45 €

Molemmat vaihtoehdot sisältävät ohjauksen, välineiden vuokrauksen sekä kahvituksen.

Vuokatinrinteet

Laskettelua ja aktiivista ulkoilua

Veikontie 3, 88610 Vuokatti

+358 8 6194 111

vuokatti.fi