Oletko maistanut tervanmakuisia ruokia ja juomia tai aistinut nykyaikaista savupirttitunnelmaa ?
Maistellen Kainuuta -ruokakiertomatkaan kuuluu maittava, sesonginmukainen kolmen ruokalajin lähiruoka-ateria eri ravintoloissa, opastus kainuulaisesta ruokakulttuurista ja tarinoita Sotkamosta ja Vuokatista. Kesto noin 4 tuntia.
Maistellen Kainuuta -ruokakiertomatka on sekä kulttuuri- että ruokamatka, jonka aikana herkutellaan kainuulaisella, sesonginmukaisella lähiruoalla Sotkamon ja Vuokatin ravintoloissa.
Lähituotteista koostuva alkuruoka nautitaan kahvila Sallin Kulmassa, Sotkamon keskustassa. Pääruoka syödään Vuokatissa, Haapalan Panimoravintolassa, missä voi maistella myös talon pienpanimon oluita. Herkullinen jälkiruoka ja kahvi tarjoillaan savupirttitunnelmissa Kainuuravintola Kipossa.
Ruokakiertomatkat toteutetaan tilauksesta ympäri vuoden. Ryhmän koko minimi 10 henkilöä.
Tutustu kiertomatkaan ja hinnastoon.
Lisätietoja ja varaukset .