Hae sivustolta

Höyrylaivaristeilyt Oulujärvellä

Aitoa höyrylaivatunnelmaa!

Höyrylaiva Kouta, vuokatti, kainuu

Höyrylaiva S/S Kouta on Suomen ja Euroopan pohjoisin edelleen liikennöivä sisävesien höyrylaiva.

Höyrylaiva Kouta, vuokatti, kainuu
Höyrylaiva Kouta, vuokatti, kainuu
Näytä kaikki kuvat
Höyrylaiva Kouta, vuokatti, kainuu

SONY DSC

Höyrylaiva Kouta, vuokatti, kainuu

Köydet irrotetaan ja valkokylkinen alus halkoo Kajaanin joen virtaa keula kohti Oulujärveä. Kannen alla tunteella lämmitetty höyrykone puksuttaa tasaisella rytmillä ja vie alusta eteenpäin melkein äänettömästi. Ohitamme Kajaaninjoella Lönnrotia ja Leinoa innoittaneet maisemat ja kohta edessä avautuu Suomen suurin yhtenäinen järvenselkä. Jyrkät hiekkatörmät kimaltavat kesäauringossa. Tämä on aitoa höyrylaivatunnelmaa!

Höyrylaiva S/S Kouta on Suomen ja Euroopan pohjoisin edelleen liikennöivä sisävesien höyrylaiva. Alus on liikennöinyt Kainuun vesillä vuodesta 1921 lähtien. Laivalla voit kokea entisaikojen tunnelmaa sekä nauttia kesäisistä järvimaisemista.

Höyrylaivaristeilyjen lähtösatamana on Kalkkisillan satama Kajaanissa n. 30 min ajomatkan päässä Vuokatista. (os. Kalkkisillantie 4, Kajaani)

Laivalla on baari A-oikeuksin ja risteilystä voit nauttia niin laivan salongissa kuin kannella, josta osa on katettu. Laiva on rekisteröity 60 matkustajalle.

Tarkista ajantasainen risteilyaikataulu ja varaustilanne verkkokaupastamme www.oulujarviristeilyt.fi

Lippuja myyvät ennakkoon myös Sokos Hotel Valjus, Sokos Hotel Vuokatti, Vuokatinmaa, Kartanohotelli Karolineburg ja Kajaani Info. Lippuja voit ostaa myös laivan satamasta Kalkkisillan laituriterassilta sekä puoli tuntia ennen lähtöä laivaan.

Järjestä oma tilaisuus tai tapahtuma Höyrylaivalla

Kouta-laivalla voit myös järjestää yrityksesi asiakastilaisuuden, henkilöstön virkistyspäivät tai viettää ainutlaatuisen juhlapäivän. Kouta liikennöi tilauksesta kesäkuusta lokakuulle asti ja laivalla on järjestetty jo satoja tilaisuuksia tyytyväisille asiakkaille.

”Leppoisaa tunnelmaa Oulujärvellä – nautittiin kiireettömästä risteilystä ja tyyntyvästä kelistä auringon paisteessa! Tarjoilut toimivat hienosti ja saunakin oli ahkerassa käytössä.” – Ari Pohjola, toimitusjohtaja, OP Raahe

Tilausristeilyjen vaihtoehtoina ovat mm.

  • Höyrylaivaristeily Oulujärvelle (4 tuntia)
  • Höyrylaivaristeily Ärjänsaareen (7-8 tuntia)
  • Höyrylaivalla Manamansaloon tai Paltamoon (4 tuntia)

Tilausristeilyt sisältävät aina kahvitarjoilut sekä laivasaunan. Laivalla on myös mahdollisuus järjestää ruokailu ryhmällenne.

Lisätietoja tilausristeilyistä osoitteessa www.oulujarviristeilyt.fi tai sähköpostilla

Höyrylaiva Kouta

Höyrylaivaristeilyt Oulujärvellä

Kalkkisillantie 4, 87200 Kajaani

0207307390

oulujarviristeilyt.fi