Futisgolf

Katinkulta Golfin Vuokatti Par-3 radan yhteyteen on avattu kaikille avoin futisgolf-rata, jossa reitin varrella on 9 “maalia” eli halkaisijaltaan 52 cm reikää. Radan kokonaispituus on 1088 m. Yksittäisten väylien pituudet vaihtelevat 138 – 60 m välillä. Ja aivan pikku-junioreille on oma lyhennetty ratansa (260 m / 25 – 40 m).

Rata on avoin kaikille

Pelimaksut: aik 20 € (osakas 15€), juniorit alle 22-v. 10 € (päivämaksu)

Ohje pelaajille

  1. Lähdöt ovat ykköstiiltä jonotusperiaatteella 10 minuutin välein.
  2. Yhden peliryhmän koko max 4 pelaajaa / lähtö. Ryhmässä voi olla sekaisin golfareita sekä futisgolfareita.
  3. Avauspaikat. Avauspotkut suoritetaan golfin avauslyöntipaikoilta. Jatkopotkut siitä, mihin pallo on pysähtynyt.
  4. Pelaamiseen kielletyt alueet. Futisgolfin pelaaminen on kielletty golfradan bunkkereista (hiekkaeste) ja viheriöiltä sekä valkoisin paaluin merkittyjen linjojen takaa (out of bounds).
  5. Turvallisuus. Pelaamisen eli avauspotkun voi suorittaa, kun pelattavan reiän viheriö tai futiskori on vapautunut eli vasta kun edellä kulkeva peliryhmä on siirtynyt turvallisesti pois vaarasektorilta. Peliryhmän toiset pelaajat ovat aina reilusti vuorossa olevan pelaajan takana. Jos mikä tahansa peliväline on suuntautumassa toiseen pelaajaan, on huudettava varoitus: FORE (;foor)
  6. Käyttäytyminen. Pelaajien on huomioitava kentän muut käyttäjät. Metelöinti ja turhan äänekäs käyttäytyminen ei ole suotavaa.
  7. Pukeutuminen. Siisti, asiallinen vapaa-ajan asustus. Kengät: Futisgolfissa saa käyttää ainoastaan ns. keinonurmikenkiä tai lenkkitossuja, nappulakengät on kielletty.
  8. Pelimaksut. Radan pelimaksu tulee olla maksettuna ennen pelaamisen aloittamista. Maksut klubirakennukseen caddiemasterille.

Maksut ovat päivämaksuja, jotka oikeuttavat koko päivän käyttöön, maksut v. 2016 ovat aikuiset 20 € (osakas 15€) juniorit alle 22 v. 10 €.