Vuokatti Safaris

Vuokatti Safaris on täyden palvelun ohjelmatalo. Yksi Suomen monipuolisimmista safariyrityksistä tarjoaa laajan valikoiman elämyksiä, aktiviteetteja ja tekemistä vuodenajasta riippumatta.

Iloitse, rentoudu, ihmettele, energisoidu, aktivoidu, nautiskele, ylläty, lataa akkuja, pidä hauskaa – meiltä löytyy tekemistä jokaiseen makuun! Tapahtuma-areenana seikkailuillemme toimii Vuokatin kaunis luonto kaikkina vuodenaikoina.

Tutustu valikoimaamme ja varaa heti oma seikkailusi!

www.vuokattisafaris.com

Viikko-ohjelma TALVI
Viikko-ohjelma KESÄ

VIIKKO-OHJELMAT

Tekemistä

Hyppää moottorikelkan selkään ja lähde kanssamme unohtumattomalle talviseikkailulle!
Lähde mukaan unohtumattomalle koiravaljakkoajelulle! Innokkaat ja ystävälliset huskymme odottavat sinua vierailulle rekikoirakeskukseemme jokaisena vuodenaikana.
Lumikengät jalkaan, tästä reippailu alkaa! Lumikenkäily on monipuolista ja kuntovaikutukseltaan tehokasta.
Lähde mukaan rentouttavalle tyynen veden melontaretkelle, joka sopii mainiosti perheille ja ensikertalaisille. Seikkailunälkäisille tarjoamme myös jokimelontaretkiä!
Nappaa paikallinen opas mukaan kalastusretkelle – pääset suoraan seudun parhaille kalapaikoille ja kuulet taatusti parhaat kalajutut!
Lähde mukaan tapaamaan Suomen kansalliseläintä – karhua! Unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan onnistuu turvallisesti kojun sisältä.
Antaudu perinteiden vietäväksi ja lähde nauttimaan historian havinasta Vuokatin vesille.
Lumikenkäilyn tehon päättää itse kulkija, sillä lumista taivalta voi taittaa leppoisasti maisemia ihaillen tai ahkerasti ylämäessä sykettä nostaen.
Vuokatin seudulla risteilee noin 250 kilometrin verran kelkkailu-uria.
Sukella yön siimekseen ja lähde metsästämään revontulia moottorikelkalla, lumikengillä tai huskyvaljakon matkassa. Revontuliseikkailut starttaavat illan pimentyessä ja taivallamme Vuokatin parhaille katselupaikoille.
Speedboat
Speedboat tarjoaa kyytiä vauhdinnälkäisille sekä hurjista kurveista pitäville matkustajille. Ryhmän mukaan safareita ajetaan vauhdikkaasti tai leppoisasti Vuokatin maisemista nautiskellen.
Lähde risteilemään upealla Sun Tracker -aluksellamme Vuokatin vesille. Nauti jylhistä vaaramaisemista ja leppoisasta tunnelmasta hyvässä seurassa!
Jos haluat kokeilla jotain jännittävää – kelluntasafari avannossa on tähän varma vastaus! Tai entäpä hauska Fatbike-retki talvisen metsän siimeksessä? Talviseikkailuja löytyy jokaiseen makuun.
Monipuolisia vaellus- ja luontoretkiä Vuokatissa ja seudun upeissa luontokohteissa. Rentouttava patikka, vauhdikas huskytrekking, reipas sauvakävely tai elämyksellinen asumattoman saaren valloitus – nauti luonnosta oman makusi mukaan!
Kun haluat keskittyä vain nauttimaan lomastasi, lomapaketti on vaivaton vaihtoehto.
Kun haluat keskittyä vain nauttimaan lomastasi, lomapaketti on vaivaton vaihtoehto. Olemme paketoineet parhaat aktiviteetit ja majoitukset valmiiksi lomapaketeiksi.
Vuokatti Safariksen viikko-ohjelmat tarjoavat ympäri vuoden erilaisia safareita, retkiä ja seikkailuja kaikenikäisille!

Vuokatti Safaris

Suvikkaantie 1
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!