Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkullassa voit majoittua joko kylpylähotellissa tai laadukkaissa ja tilavissa loma-asunnoissa ja -huoneistoissa. Holiday Club Katinkullasta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös allergikoille, liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

Katinkullan viihtyisässä kylpylähotellissa on yhteensä 116 savutonta ja tilavaa huonetta, joista neljä on sviittejä. Lähes jokaisessa huoneessa on parveke ja upeat näkymät joko golfkentälle tai Vuokatin vaaroille. Hotellihuoneet sijaitsevat erillisessä hotellisiivessä, jossa on mukavasti omaa rauhaa. Huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin – voit liikkua huoneestasi harrasteiden pariin mutkattomasti vaikka kylpytakissa tai jumppa-asussa.

Holiday Club Katinkullan laadukkaat loma-asunnot levittäytyvät luontevasti täyden palvelun lomakeskuksen ympärille. Jokaisella lomanviettäjällä on oma tilava lomakotinsa ja rauhansa. Loma-asunnoista löytyy mm. täydellisesti varustettu keittiö ja oma sauna. Myös hotellin yhteyteen rakennetussa Villas-siivessä on yhden ja kahden makuuhuoneen tilavia, laadukkaita huoneistoja.

Jane suosittelee

Rentoutumista kylpylässä koko perheelle!

Katinkullan kylpylä on yksi niistä paikoista, jonne pitää päästä välillä rentoutumaan. Aikuiset saavat nauttia erilaisista altaista, poreista sekä ylipäätään vedessä olemisesta ja lapsille ykkösjuttu on liukumäki. Katinkullan monipuolisuus ja kylpylämäinen tunnelma sopivat lapsille, aikuisille, perheille, kaveriporukoille; kaikenikäisille!

Tekemistä

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden.
Katinkulta Spa allasbaari
Holiday Club Katinkullan hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi rentouttavissa hoidoissa ja hieronnoissa.
Katinkulta Golfin Vuokatti Par-3 radan yhteyteen on avattu kaikille avoin futisgolf-rata, jossa reitin varrella on 9 "maalia" eli halkaisijaltaan 52 cm reikää.
Holiday Club Katinkulta Golf
Katinkulta Golfin kausi avataan huhti–toukokuun vaihteessa. Valoisten kesäöiden ansiosta tiiausaikoja riittää yötunneille saakka.

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti, Suomi