Vuokatti Areena

Jäähalli, uimahalli, monitoimihalli, ryhmäliikunta

Vuonna 2020 valmistunut uusi Vuokatti Areena ja sen kaksi kaukaloa nostavat jäälajien harjoitteluolosuhteet Vuokatissa uudelle tasolle. Vuokatti Areena sijaitsee Vuokatti Sportin majoitus- ja ruokailutilojen sekä muiden harjoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Näytä kaikki kuvat

DCIM/100MEDIA/DJI_0295.JPG

Vuokatti Areena – Jäähalli
Vuokatti Areenan kaksi kaukaloa mahdollistavat monenlaisten leirien ja pelitällien onnistumisen. Runsas määrä pukuhuoneita sekä kuivaus- ja varastotiloja helpottavat elämää Areenalla.

Vuokatti Areena – Monitoimihalli
Vuokatti Areenan suuri liikuntahalli soveltuu niin tapahtumatilaksi kuin useiden eri lajien sisäharjoitteluun. Vuokatti Areenan yhteydessä sijaitsee myös uimahalli.

Vuokatti Areena – Uimahalli
Uimahalli sijaitsee uuden Vuokatti Areenan yhteydessä. Monipuoliset tilamme palvelevat vaativampiakin asiakkaita aina lapsiperheistä olympiatason huippu-urheilijoihin.

Vuokatti Areena – Padel
Kaksi huipputason sisäkenttäämme palvelee kovimmista peleistä aina vasta-alkajien peleihin. Riittävästi korkeutta sekä tilaa kenttien molemmin puolin takaavat loistavat peliolosuhteet. Myös turnausten järjestäminen meillä onnistuu helposti.

Vuokatti Areena – Kuntosali
Vuokatti Areenan kuntosali on suunniteltu matalan kynnyksen kuntosaliksi, jossa jokaisen on helppo ja turvallinen harjoitella.

Vuokatti Areena – Ryhmäliikunta
Vuokatti Areena tarjoaa Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan. Olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä, kattavasta ryhmäliikuntakalenterista löydät oman suosikkisi!